Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Pahastutko...

hippa - 19.09.2009 - 21:26

..jos parhaimmat ystäväsi/läheisesi eivät muista merkkipäivääsi, vaikka itse aina ystäviäsi muistat synttäreinä, jouluna ja muulloinkin eri tavoilla?

Kostatko samalla mitalla takaisin vai annatko anteeksi, koska usein aikuisilla perheellisillä paljon muutakin muistettavaa? Eli miten reagoisit?


VASTAUKSET:


hispu - 19.09.2009 - 21:32

Kyllä mieleni pahoitan, hetkeksi. En ole pitkävihainen, joten nopeasti menee ohi. Viime syntymäpäivänäni isä muisti viikon päästä onnitella Toivat kyllä vielä lahjankin, vaikka muistaminen olisi tietysti riittänyt... Menkööt, kun tähän mennessä on aina muistanut .
Anoppi ei varmaan edes tiedä, kuinka vanha olen. Omasta syntymäpäivästään pitää kyllä jo kuukautta etukäteen sellaista haloota, ettei keltään jää unohduksiin.


Salmari - 19.09.2009 - 21:32

En pahastu, en itsekään aina muista millon kenelläkin on syntymäpäivä. Hyvä kun lähipiirin lasten synttäri muistaa ja heille joulumuistamisen laittaa myöskin.


jos - 19.09.2009 - 21:33

äiti ja mies ei muista onnitella edes nii silloin saatan vähä suutahtaa. muuta muistamista en kaipaa..

meillä ei oo tapana perheen eikä kavereiden kesken ostella mitään lahjoja tms. paitsi jouluna ostetaan lahjoja.


ap - 19.09.2009 - 21:35

Voisihan sitä tietty joku lahjojen perään olla, mutta itse kyl kaipaisin vaikka puhelinsoittoa.
Heh, sen verran vanhanaikainen olen, että esim. tekstari tai sähköp.onnittelu tuntuvat jotenkin kylmiltä.


sankari - 19.09.2009 - 21:56

mä en muista koska mua oltais onniteltu viimeks ihan omasta alotteesta...no mies ehkä mutta ystäviltä en muista koskaan saaneeni mitään erikoista...no yks synttäri oli aika yllättävä kun yks kaveri antoi mulle kortin :O mutta yleensä ei kukaan muista,tänäki vuonna ajattelin että olis ollu kiva juhlistaa mutta sitte synttäri päivänä ei kiinnostanu pätkääkään nähdä ketään ku aina joudun suostutteleen ekä kukaan innostu vaikka yritän keksiä mitä kivaa...kaikki pitäis olla valmiina naaman edes ja sitteki vielä miettivät...

mutta siltikään en suutu,oon vaan itteki sitte vuosien mittaa ottanu asnteen:hällä väliä...ja yleensä ne synttärit vietänki yksin omassa rauhassa ja sekin on ihan mukavaa muiden synttärit yleensä kyllä muistan aika hyvin,mutta joskus onnittelen joskus en


ääää - 19.09.2009 - 22:02

en ollenkaan. monesti minut muistetaan, mut itse vaan harvoin muistan toisten synttähit sun muut.


natunen - 19.09.2009 - 23:35

yleensä muistan kaikkien läheistenpäivät,mutta olen huomannut että ukollekkin pitää kauhee haloo pitää että muistaa;(
Viime synttärinä herättiin,ja sanoin ääneen et olis synttärit,mies ei mitään puhu,meni pari tuntia ja sit tokasin että eikö tosiaan meinannu onnitella!sitten tuli kauhee hätä pahotella
Toiset on vaan niiiiiiiin huonomuistisia


Ilona - 20.09.2009 - 08:22

Lähipiiristä odotan muistamista. Meillä on kotona muistettu nimipäivätkin ja odotan jonkinlaista huomionosoitusta merkkipäivinä. En niinkään ole lahjan perään, kun tulisi edes halaus.

Ex-mies ei osannut huomioida, vaikka yritin opettaa. Ei jouluna eikä synttäreillä. Jotenkin se tuntui niin kylmältä hommalta. Hän ei arvostanut mitään huomionosoituksia, joita minä häntä kohtaan tein. Esim. synttärilahja saattoi jäädä avaamatta kokonaan. Kotoa opittua käytöstä se oli.

Nykyinen mies on kultainen. Hän muistaa kukkasin ja lahjoin. Mielsestäni maailmaan pitää mahtua tällaisia pieniä merkkipäiviä, muutoin arki on aika karua. Mut tosiaan se lahja ei ole tärkeä, kun nykyään kaikkea on ja mitään krääsää on turha hankkia. Kukat saavat hymyn kasvoille.

Kavereilta en odota huomiointia, parhaat ystävät kyllä saattavat sen tekstiviestin laittaa tai soittaa. Muistavat ainakin, sekin tuntuu hyvältä.


Chala - 20.09.2009 - 15:20

Jos ihan läheisimmät ei synttäreitä muista niin kyllä mä vähän otan nokkiini mutta en pitkäksi aikaa. Miehellä on vaikeampaa jos hän unohtaa

Kavereilta en odota mitään synttärien tai nimipäivien muistamisia, eikä meillä ole tapana juuri joulukorttejakaan keskenään lähetellä. Toivotellaan hyvät pyhät jos tavataan tai muuten ollaan yhteyksissä siinä hollilla.

Mä olen meidän perheen kalenteri joka muistaa kaikkien merkkipäivät ja muistuttaa miehelle että huomenna on sitten sun äidin synttärit... Elikkä yleensä kyllä laitan onnitteluja kavereille ja perheenjäsenille vaikkei heiltä niitä takaisin tulisikaan. Aika ikäväähän se olis jos kaikki olis ystävällisiä toisille vaan jos toinen tekee vähintään jotain yhtä ystävällistä takaisin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|