Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Siis oikeesti (rokote)

Ei sinisilmä - 18.09.2009 - 12:30

Ette kai te todella usko että tuo influenssa rokote on turvallinen.

Rokotusyhtiöt käärivät MILJARDEJA kun saavat tyhmät ostamaan. Onhan se eri "pakko" myydä MILJARDI rokotetta, kuin 10000 lääkettä.

(Sääliksi käy niitä puolustuskyvyttömiä sikiöitä, joista sitten joskus löytyy joku vika ja just tän rokotteen takia, vrt se TURVALLINEN pahoinvointilääke 1970luvulla )


VASTAUKSET:


tiny - 18.09.2009 - 12:52

laitan nyt tännekin kun tuohon toiseenkin ketjuun laitoin.

niin, tuota rokotetta ei ole mitenkään testattu joten edes lääkärit eivät voi tietää mahdollisia vaikutuksia nyt tai tulevaisuudessa joko itselle aiheutuvia tai lapselle joka on sitä kohdussa saanut.

luojan kiitos en ole raskaana joten en riskiryhmään kuulu ja näin ollen voin sanoa ei kiitos kyseiselle rokotteelle, mitään testaamatonta jonka vaikutuksista ei ole mitään tietoa en myöskään lapselleni suostu antamaan, lapseni ei ole mikään koe-eläin.

lisäyksenä: tiedän niitä joilla tämä sikainfluenssa on ollut (perhe, normaalilla vastustuskyvyllä varustettuna) ja perhe totesi sairastamisen jälkeen jotta ihan perus influenssalta tuo tuntui, kipeitä oltiin mutta ei siihen kuoltu.

no - 18.09.2009 - 13:12

Ollaan nyt hiukan edetty lääketieteessäkin sitten 70-luvun!! Naiset, missä te elätte! Rokotteet on kehittyneet ja HUIMASTI.


edelleen - 18.09.2009 - 13:24

poistuu ihan uusiakin lääkkeitä markkinoilta, kun huomataan, etteivät kaikki ainesosat ole turvallisia. Se, että lääketiede on kehittynyt ei poissulje sitä etteikö lääkkeet ja rokotteet voisi olla haitallisia.


Janna - 18.09.2009 - 14:25

ehkä rokotteet on kehitty ja huimasti mutta tätä kyseistä rokotetta ei oo testattu ku keväästä asti ja se sisältää niin paljon riskejä etten kyllä ikinä ottaisi. Laitanpa tännekin tämän linkin aiheesta:

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=136


ai - 18.09.2009 - 14:36

yks anttiheikkiläkö nyt on se kaikkitietävä!?


Janna - 18.09.2009 - 14:47

Jos et huomannu niin jokaisen argumentin kohalla on linkki johonkin toiseen tietolähteeseen. Noista asioista puhutaan maailman paljon. Peräkansa suomalaiset ne vaan marssii päättäjävallan perässä passiivisina...

Onneksi sentään Heikkilä on nostanu asian esille!!!!


Nuppu - 18.09.2009 - 15:46

HUOM!!

Tiesittekö, että jopa 70% lääkäreistä ja sairaanhoitajista ovat kieltäytyneet rokotteesta, vaikka kuuluvat kaikkein suurimpaan riskiryhmään. Eikö se jo kerro jotain?


minä vain... - 18.09.2009 - 17:57

terveydenhuollon ammattilainen eräässä isossa yliopistollisessa sairaalassa ja en ota rokotetta. Asiasta on puhuttu ns. "kahvipöytä" keskustelussa eikä kovin moni ole halukas ottamaan rokotetta. Enkä rokota lastanikaan (1v8kk). tavallisen flunssan oireilla ja vaivoilla selviää


KaNitaco+bobo - 18.09.2009 - 20:46

Nimenomaan tuo on hälyttävää, että noin suuri osa lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa ei rokotetta huoli. Ja myös se että rokotteen kehitteliät ovat myös kieltäytyneet rokotetta ottamasta itse. Mitä sekin kertoo rokotteesta?!

Itse päätin jo sillon kun kuulin ekan kerran rokotteesta ja possuflunssasta, että rokotetta ei oteta. Kuten olen muuallakin kirjottanut, niin en muutenkaan suosi ylimääräsiä rokotteita. Ja nämä keskustelut vaan vahvistavat sitä että en ota. Tosin joillainhan nämä vahvistavat sitä että ottavat, mutta se on heidän häpeä, minä vain säälin niitä lapsia jotka seurauksista kärsivät. He kun eivät siihen voi vaikuttaa.

Tiedä sitten enään mihin sitä tässä uskoisi. Haiskahtaa katalalta ja kierolta suunnitelmalta koko asia. Eikös sitä joskus joku tehnyt juttua, että tietyn vuoden päästä me emme mahdu elämään tällä maapallolla enään...joten mitäs jos tää onkin ratkasu asiaan? Herättää kysymyksiä ja ihmetystä, tosiaankin.

No katsotaan mihin tämä kaikki johtaa. Mistäs tietää vaikka olisimme tuon possuflunssan jo sairastaneetkin, olimmehan pari viikkoa flunssassa.. Taisi kuitenkin olla normi flunssa, mut mistä sitä enään tietää...samanmoisia oireita.


Joo nii haisee.. - 19.09.2009 - 01:57

koko toi sikaflunssa rokote juttu on maailman suurin huijaus.miksi ne ei testaa sitä vaikka afrikassa,tai jossaiki muussa maassa missä ihmisiä kuolee muutenki tarpeettomasti nälkään ja malariaan?Kyllä oikeesti hämää ja pahasti toi että miten maailman suurimmat tahot vetää
dollareita kotiin.Ei hyvä,ei.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|