Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

En tajua tätä asiaa

nimetön - 16.09.2009 - 13:54

ENSIKSI ARGH!!!!

Ihminen on kipeenä, töissä sellaisessa paikassa, missä EI saisi olla kipeänä. Ihmisiä "asiakkaana" ja heihin ei saisi tahallaan olla tartuttamassa mitään.

Itse nyt poissa sieltä äitiysloman takia ja ei tulisi kuulonkaan, että menisin töihn kauheassa räkätaudissa ja ääntä ei lähde.

Mutta pitääkö sitä esittää sellaista helvetin sankaria, että enhän mä voi olla töistä poissa?

Niin ja tällaset sankarit on sitten viikkokaupalla pois töistä, kun ensiksi ovat olleet töissä sairaana ja sairastuneet pahemmin tämän jälkeen. Ja sit vasta itketään, että voi voi kun on kurkku kipee ja jokapaikkaan koskee "nöf nöf"...

En vaan tajua heitä ja ovat vielä muka "aikuisia"...ja pyh...aika edesvastuutonta aikuisen toiminnaksi. No mutta jos he saavat siitä hyvän olon, niin ihan sama.

Nyt sain purettua asiani, kiitos ja näkemiin.


VASTAUKSET:


Asiaa - 16.09.2009 - 14:30

kirjoitat ap, samaa olen useasti miettinyt. Jos on kipeä, töihin ei mennä. Työnantajan pitää hankkia sijainen tai mennä itse tekemään kyseinen työ. Turha valittaa, että työpaikka menee yms. Pitää olla rohkeutta puolustaa työntekijänä oikeuksiaan ja olla kipeänä pois töistä. Ja jos joku työkavereista asiasta mölyää, hänelle voi myös todeta, että onneksi itsellä on aivokopassa sen verta järkeä, että ei tule tänne kipeänä toisia työntekijöitä/asiakkaita sairastuttamaan.


ap - 16.09.2009 - 14:36

Mua tosiaan ärsyttää suunnattomasti nämä ihmiset, kun ne sanoo, että "työpaikka saattaa mennä, ei voi olla pois"..

Ja sitten hitto kummiskin ollaan pois kun tauti kaataa sänkyyn. Mä en vaan tajuu!!

Meinas tänään livahtaa todella iso sammakko suusta, kun työkaverin kaa soittelin ja kertoi näistä sairasteluista. Mutta olis varmaan hyvä ollut, kun olis päässytkin. Ehkä se olis tajunnut kaks sekkaa, mistä oli kyse.

Ei hyvä luoja näitä ihmisiä!


- - 16.09.2009 - 14:41

Juu kaikkein kamalinta on yskivä ja räkivä, koko ajan niistävä työkaveri! Hyi olkoon, ku ällöttää ajatuskin olla lähellä, kun toinen kröhii! Myönnän kyllä että itsekin olen kerran ollut töissä kunnolla yskäisenä. Olin pois melkein viikon (kuumeessa) ja sen perään heitti kaamean yskän, joka kesti sen 2viikkoa. Ääni lähti ja töissä sitten elehdin potilaille, kun ääntä ei tullut. Ei kantti riittänyt olemaan 3 viikkoa töistä poissa...


Jos - 16.09.2009 - 14:57

on kuumeet ja nuhat sairastettu ja sen perään tulee yskä, se ei ole mikään syy olla töistä pois. Eikä sitä siinä vaiheessa tartuta ketään. Keuhkoista vain poistuu taudin jälkeiset paskat.

Mutta aivan oikeassa ap. Täytyy olla järkeä päässä, että töihin ei räkäisenä ja kuumeisena mennä. Ja vaikkei siinä pahimmassa räkänuhassa olisikaan kuumeessa, siltikään sinne töihin ei mennä toisia sairastuttamaan. Todella typerää pitää itseään muka jotenkin korvaamattomana, ettei töistä voi olla pois.


olen - 16.09.2009 - 15:32

samaa mieltä siinä, ettei kuumeessa sais mennä töihin......mutta,mutta....
monet työnantajat vaatii lääkärintodistuksen, muuten ei saa olla poissa päivääkään, tai ainakaan palkkaa ei juokse.
Eli näin ainakin meillä töissä, ison ketjun myyjänä voin sanoa, ettei ole varaa olla poissa töistä, ellei ole lääkärintodistusta.
Mutta työpaikkalääkärit antaa tosi kitsaasti saikkua, esim, vatsataudissa vain yhden päivän, kun tauti tarttuu helposti sen 3 vrk.... Ole siinä sitten flunssassa tai vatsataudin heikentämänä asiakaspalvelutehtävissä!


AQQA - 16.09.2009 - 16:17

Joo kukahan tässä on naivi? Täytyy olla melkoinen lääkäri joka kirjoittaa nuhasta tai yskästä 3 viikkoa lomaa. Ja melkoinen työnantaja joka pitää töissä työntekijää joka 3 viikkoa töistä pois ilman lääkärintodistusta.
Flunssat kun tuppaa tarttumaan siinnä vaiheessa kun se räkä valuu, ei kuumeella ole asiankanssa paljoakaan tekemistä. MISSÄÄN ET SAA SAIKKUA NUHASTA!
Eipä oo ihme että tuo piti nimettömänä kirjoittaa..


äksy - 16.09.2009 - 21:07

Itse olin töissä puolikuolleena enkä siitä kiitosta saanut, joten älkää ihmiset suoko työnantajille sitä iloa, että terveyden kustannuksella heille rahaa hankitte.


Chala - 16.09.2009 - 21:49

Kyllä jokaiselta järkevältä lääkäriltä saa saikkua nuhasta kun sanoo että on asikaspalvelussa tai varsinkin jos on ravintola-alalla. On aivan ehdottoman kiellettyä mennä tartuttamaan jonnekin ravintolaan ruokia, asiakkaita ja työkavereita räkäisenä! Pikkasen omaa järkeä kehiin tuossakin..

Mua ärsyttää suunnattomasti anoppi joka on just tollanen marttyyri, että vaikka olis pää kainalossa niin töihin pitää mennä koska työ on se elämä (vaikka ei tod ole) ja hirveesti kritisoidaan niitä jotka on töistä pois, oli sitten hänen työkaveri tai oma mies tai kuka tahansa. Ja sillä naisella on työnsä kanssa pää levinnyt niin monta kertaa etten jaksa ymmärtää tollasta "suomalaista työmoraalia" josta ei ole noissa mittasuhteissa kuin haittaa kaikille..

Prkl kun jotkut on vaan niin hiton itsepäisiä ja muka-kunnollisia. Se vaan rakastaa olla marttyyri kun voi valittaa miten HÄN kyllä menee töihin vaikka on kipeä ja HÄN kyllä tekee aina äitienpäivät töitä toisin kuin lapsettomat ja HÄN sitä ja HÄN tätä.. AAAAARGH!

No niin.. Helpotti Kiitos.


minä - 16.09.2009 - 23:41

olen sitä mieltä että ei ne kipeät todellakaan kuulu töihin muita tartuttaan.mulle kans kerran yksi märmätti et hän pysty töihin vaikka oli 38 asteen kuumeessa ja oli sit kiva kun kyseinen henkilö teki sairaalassa salaatteja


ap - 17.09.2009 - 10:54

Voi kuule AQQA, jätä kommentoimatta, jos et osaa kommentoida asiaa. Missään vaiheessa en ole puhunut pikku nuhasta, vaan ihan kunnon räkätaudista.

Ja työpaikkana on sairaala, jossa ei ole hyvä tartuttaa, terveitä leikattuja potilaita. Mutta varmaan itse haluisit sellaisen räkäisen hoitajan itsellesi, jos makaat puolikuolleena sängyssä. No ei siinä mitään

Chala, just tuollaset marttyyrit on pahimpia tosiaan. Oikeaa asiaa kommentoit!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|