Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

kaikenkarvainen gallup

mansikka - 15.09.2009 - 10:33

minkä ikäinen lapsesi on? mitä arkeenne kuuluu? kuinka nopeasti olette palautuneet synnytyksestä? ottaako banaanikärpäset aivoon?

- vajaa 2kk

- nukutaan pitkään, ulkoillaan ja leikitään(nauretaan ja "jutellaan"). joskus käydään leikkipuistossa. itse käyn tanssitunneilla kerran viikossa.

- nyt kiristää enää eppari haava ja kahdet menkatkin on jo tullu eli hormonitoiminta raivareiten jälkeen, kunnossa. särkylääkkeitä en tarvinnut kuin migreeniin

- OTTAA!!


VASTAUKSET:


arvaa - 15.09.2009 - 10:40



- Kuka heistä?!
- Kuuluu pelkkää hyvää. ♥
- Kahdesta tosi nopsasti, kolmas oli hätäsektio ja toipuminen hidasta.
- Ei oo näkyny.


Inger - 15.09.2009 - 10:49

-1v 9kk
-mulla lopputyön tekemistä, miehellä töitä, lapsella päivähoitoa
-en ole palautunut vieläkään, joten lopullisesti pilalla.
-tänä syksynä ihmeen vähän näkynyt, eikä juurikään ärsytä



^^Nimetön^^ - 15.09.2009 - 11:00

-Esikoinen 17v ja kuopus 14v.
-Työttömänä, mutta hyvää kuuluu
-Ekasta kesti kauemmin(kunnon tikkaukset, ei paljon istuttu sillä takapuolella)Vatsa virui isoksi, eikä ole palautunut(toisestakin tikkaukset nuorempi oli isompi kuin esikoinen)
-Välillä on ollut, jos hedelmiä pöydällä.


AQQA - 15.09.2009 - 11:28

- 7-8kk

- Hyvää. Minä aamupäivät pojan kanssa, kun isukki tulee kotiin niin minä lähden "töihin". Tuun yleensä vasta kun miehet jo nukkuu. Harrastan paljonkin kaikenlaista mitä seikkailunohjaaja töissä voikaan harrastaa Yritän myös viimeistellä opintojani (enkä yritä, huijaan vain itseäni, en ole pannut tikkuakaan ristiin sen eteen..)

- Palautunut? Synnytyksen jälkeen ei oikein ollut muuta kuin heikotti, oksentelin ja voimaton. Nesteytyksellä siitä palautui. Aika kondiksessa olin kun sängystä ylös pääsin. Tuossa just kävin sellaisen vatsalihas spurtin vetämässä että hiki oikein lensi. Uskaltaa kohta ottaa elmukelmut mahanympäriltä Tissit roikkuu kyllä mutta niitä mietin sitten imetyksen jälkeen. Liiveillähän nuo saa nostettua niin ei tarvi hikoilla niiden eteen ...Sieltä mistä aita matalin...

E ole banaanikärpäsiä näkynyt ei..


BadMama - 15.09.2009 - 11:31

-14v-2kk .
-Aurinkoa, askareita ja ajan puutetta ...
-Esikosta meni pari viikkoa eppariompeleiden takia, muista lapsista pari-kolme päivää .
-Ovat raivostuttavia pieniä höttiäisiä !


mansikka - 15.09.2009 - 11:59

lisäkysymyksiä: montako lasta? paljon itsellä ikää? minä 28 ja esikoinen tuo pikkuinen. mitä teet työksesi: avaan juuri kauneushoitolan meikkejä ja rakennekynsiä väsäilen kerran viikossa. hamppihoitjan työ sai migreenin takia jäädä.
aion ehkä tehdä jatkossa keikkaa myös väestöliitolle. kiva duuni.


BadMama - 15.09.2009 - 12:06

-8
-36
-Kotiäidin hommia toistaiseksi...


mansikka - 15.09.2009 - 12:08

ihana pesue. onko teillä iso talo?


BadMama - 15.09.2009 - 12:16

Eipä ole, vaan täällä paljonkin puhuttanut kerrostaloasunto... Mutta kiitos, ihania ovat lapsukaiset !!!


Aino - 15.09.2009 - 12:46

Meillä yksi poika, ikää 2 vuotta. Itse olen 35v. Arkeana tehdään päivien töitä, poika päiväkodissa. Illat ja viikonloput touhutaan kaikenlaista yhdessä perheenä, mitään omia harrastuksia ei meillä miehen kanssa ole. Palautuminen tapahtui ihan muutamassa kuukaudessa, tosin ihan ennalleen en koskaan fyysisesti tullut, mm. vatsanahka jäi ryppyiseksi. Banskukärpäsiä ei ole näkynyt, tavallisia kyllä ihan liikaa.


Pulla - 15.09.2009 - 13:36

yksi tytön tyllerö 1,5v. meikkis on 28wee.

nukutaan amuisin noin yhdeksään, syödään aamupalaa, lähdetään koirien kans lenkille metsään, ollaan jonkin aikaa hiekkalaatikolla, syödään, tyttö nukkumaan, koirien kans ulos, ruokailu, koirien kans ulos, iltapala ja nukkuun . peruspäivä siis menee noin. yritetään järkätä päikkäreiden jälkeen kolmisen kertaa viikossa vaikka retkiä kavereiden luo joilla lapsia tai mennään ostarille ihmettelemään jne.

synnytyksestä toivuin nopeasti. sektiohaava oli ongelmallinen muutaman viikon, kun niitit painoi niin pirusti.

banaanikärpäsiä vastaan mulla ei ole mitään - viimeinen muistikuva niistä on lukion geeni-bilsan tunnilta kun ihmeteltiin ko. öttiäisen silmien väriä

ps. mansikka: kaikki vuoto mitä tulee 2kk synnytyksestä ja ennen sitä lasketaan jälkivuodoksi, ei siis menkoiksi


mansikka - 15.09.2009 - 14:00

bad mama: voin vain kuvitella millasta puhetta se on ollu. höh.. pääasia et itse pärjää ja on onnellinen! pulla: mulla nää on jo tokat menkat koska ekat alko heti imetyksen jälkeen runsaana vuotona, jälkivuoto oli tolloin jo loppunut. olin laittamassa kierukkaa sen jälkeen ja lääkäri näkee sen ultrassa. nyt on menos kp 21 ja menkat alko tänään. joten kyllä se voi olla näinkin


mansikka - 15.09.2009 - 14:04

mansikka jatkaa: meillä on banskukärpäsiä joka paikassa. ulkona niitä pörrää jumalattomissa parvissa. vaikka kuinka siivoan niitä on roskiksissa yms.


hispu - 15.09.2009 - 14:26

Heip. Tytsy 10kk ja minä 25v ja hyvää kuuluu! Perus vauva-arkea elellään. Heräillään aikaisin, leikitään ja ulkoillaan paljon. Tytön kanssa käydään muskarissa ja uimassa kerta viikkoon. Itse olen taas aloitellut salibandyn . Kahdesti viikossa käyn lätkimässä, tytön jo ollessa unten mailla. Talo- ja hääprojektia myös pukkaa, joten aika ei käy pitkäksi . Hoitovapaalla olen nyt, mutta vuoden vaihteessa takas työelämään...

Synnytyksestä palauduttiin nopsaan ja banaanikärpäset on raivostuttavia. Ainakin jos tunkevat naamaan...


jospa - 15.09.2009 - 14:38

Tyttö 2 v ja äippä 22 v. Mukavasti sujuilee arki, itsellä menee päivät koulussa ja tyttö puolestaan viihtyy hienosti päiväkodissa. Ainokaisena lapsena on hyvä, että saa tuolta kautta edes niitä kaverikontakteja kun sisarettomaksi jää. Iltaisin tulee lenkkeiltyä ja muita urheilusuorituksia tehtyä, vknloppuina sitten sitä perhe-elämää.

Bantsukärpäsiä ole nyt kauheasti ollut mutta hyvä niin. Ja aika nopsaanhan siittä synnytyksestä muistaakseni palailin. Samantien jalkeille.


Pulla - 15.09.2009 - 15:49

oikei mansikka. mulle vaan lääkäri sanoi niin kun väitin että mulla alkoi menkat joskus 1,5kk synnytyksestä. jälkivuoto selvästi kesti noin 1viikon ja tuntui ihan siltä et olis olleet menkat...


Neppari - 15.09.2009 - 16:16

-poju kohta 3kk
-epparin paranemisessa meni 5vkoa, ja muutenkin tuntui nivusissa kun käveli. oisko jänteet siellä venehtäny..?
-ärsyttävä riesa näin syksyisin....mulla on strategia; kannan biojäteastian tosi varovasti ulos että banskukärpäsetkin menis....yleensä aina pari jää keittiöön.....!
-yksi lapsi
-olen 31v.
-palvelualalla


Koyote - 15.09.2009 - 17:54

-Pienimies 1,5 vuotta
-Hoitovapaalla olen ja päivät kuluu leikkiessä ja ulkoillessa.
-Mulle laitettiin kokonaista kaks tikkiä ja haavoja kirveli pissatessa niin pirusti mut muuten toivuin parissa päivässä.
-Kärpäsiä piisaa ja ne on ajamassa mut hulluuden partaalle.
-Yks lapsi on ja toinen tulossa
-Ikää 20
-Ammatiltani oon kuorma-autonkuljettaja

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|