Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Hyvästi ylimääräiset 6 kg!!

Martta Murunen - 14.09.2009 - 23:32

Otin tavoitteekseni tiputtaa reippaan vuoden aikana salakavalasti kertyneet kilot ja pääsin nyt tavoitteeseeni! Kerrankin onnistunut laihdutustarina (ainakin omalla kohdallani).

Pituutta 165cm ja painoa taas 60kg. Laihempi en halua ollakaan.

Äitiyslomalla (ja kun poika oli pienempi) oli helpompaa kun pääsi päivällä pitkille kävelylenkeille ja lapsi nukkuin rattaissa. Nyt töiden jälkeen ei millään haluaisi uhrata yhteistä aikaa lapsen kanssa ja lähteä omiin liikuntaharrastuksiin. Ja kun pojalla on jalat olla ja virtaa itselläänkin liikkua, ei viitsi kävelyttää rattaissa samalla tavalla kuin vauvana.

Onko hyviä liikuntavinkkejä nämä reunaehdot huomioiden? Aion nimittäin pitääkin kilot poissa tulevaisuudessa.


VASTAUKSET:


arkiliikunta - 15.09.2009 - 08:04

kävellen kauppaan, päiväkotiin, töihin, käytä bussia niin kyyti ei lähde kotiovelta. tee pihatyöt; leikkaa nurmikkoa (jos enää tarvii), kuskaa kottikärryillä, haravoi, muokkaa kasvimaa. Hakkaa ja kanna halkoja, siivoa usein, imurointi ja moppauskin kuluttaa. älä pidä herkkuja kotona. Näillä konsteilla minä pysyn hoikkana ja hyväkuntoisena vaikken mihinkään ilman lapsia pääsekään eli ei jumpille tai kuntosaleille tai hikilenkeille.


Kirsikka666 - 15.09.2009 - 09:33

Vau, onnittelut, Martta Murunen!
Lisään tuohon edellisen viestiin vielä, että jumppaa lapsen kanssa, käytä siis elävänä punttina! Tehokasta!


Kiireinen äiti - 15.09.2009 - 09:40

Meille ei sopisi tuollainenkaan kottikärryhommailu, kun lapsi tarvitsee vielä niin paljon huomiota. Ainoa, mitä voi tehdä, on kehitellä sellaisia leikkejä lapsen kanssa, joissa lähtisi itseltäkin kaloreita. Vinkkejä näihin otetaan myös vastaan.


Pipari - 15.09.2009 - 10:43

sain ite pudotettua synnytyksen jälkeen 5kg.. 163cm/57kg synnytyksestä nyt 4kk.. tein ruokaremontin ja syön säännöllisesti.. vauvan kanssa olen tehnyt kyykkyjä ja kaikkia mahollista. paljon ulkoiltu.. esikon kanssa tanssittu paljon ja retkiä metsässä vauva pienenä vastuksena rintarepussa.. tosin autoa ei omisteta eikä täälä mettäkyläs ole paikkareita joten kävely juoksu ja rullaluistelu (luistimet jalkaan ja lapset vaunuihin) on ollu vain mahollista näiden kanssa.. ens kesänä pääseeki sit pyöräileen.. tsemppiä teille painon pudotukseen tai vain kunnon nostamiseen..


Raparperi - 15.09.2009 - 11:14

Minä käyn 1-2 krt/ vko vesijuoksus (45min kerta) ja on tehokasta! Olen kiinteytynyt ja kuntokin noussut! . Lisäksi kotityöt ja rataslenkit lastenkaa pitää kunnossa. Syön myös päivittäin vähintään 1/2 kg kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Juon Ferroforte B- valmistetta ennen ateriaa, kalaöljykapseleita, b-vitam. ja vettäkin aina kun muistan.


Raisu - 15.09.2009 - 11:20

Oletko "raparperi" oikeesti Kaisu. Tuli vaan niin HÄNEN tyylisesti tuo "lastenkaa" . Siis Kaisuhan kirjoittelee sanoja välillä yhteen!


Raparperi - 15.09.2009 - 11:24

"RAISULLE" En ole. Oletko itse vähän lapsellinen kun takerrut pieniin virheisiin?
Hommaa vaikka kalenterisi täyteen menoja, niin saat vähän sisältöä ja muuta ajateltavaa elämääsi;D. Vink, vink!


Onnittelut!! - 15.09.2009 - 21:09

Mulla alkoi eilen samanlainen savotta, itse myös ainakin kerran päivässä rataslenkille, lopetan teenjuonnin (laitan 4 lusikallista sokeria..), palaan mustaan kahviin. Karkit jätän kauppaan ja oluet myös (pahin). iltakahdeksan jälkeen en laita suuhun muuta kun vettä ja laittilimua. Pikkujoulukuntoon on päästävä!!


Tepsukka - 16.09.2009 - 22:10

Mulla kuppi toisinpäin. Esikoisen aikoihin painoin liian vähän. Toisen kanssa olen pyrkinyt säilyttämään kiloja. Raskauden loppupuolen 74kg:sta olen saanut pitää 59,1kg ja pituutta edelleen 165,5cm.
Syön säännöllisemmin kuin ennen eli aina lasten kanssa. Karkit,sipsit yms jääneet pois kun en ehdi päivisin syödä ja illalla jos ei ole niin en viitsi lähteä ostoksille. Päivisin käyn kahdesti ulkona.
Jos vaan pääsen niin ryömin kanttarellisavotassa. Usein hoitelen puutarhaa. Siinä pikkuiset nauttii äipän läsnäolosta samalla touhuten ja tutkien luonnon ihmeitä.... 1just viimeviikolla nostettiin urakalla perunoita ja mein 1v3kk sai yhden suuhunsa. Sieltä se tuli kolmena kappaleena. Ei millään olis halunnu luopua.... hyi hitto.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|