Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

mammanpoikia!!!!!!

Teidän UKOT - 14.09.2009 - 20:44

Vaikuttisi, onhan se aika selvää, NIIDEN OSALTA, JOTKA TÄNNE VALITTAA AINA JA IKUISESTI APPIVANHEMMISTA (LUE anopeista) !!!!

Teiän ukot taitaa olla mammareita ja lälläreitä , jos eivät miniän (LUE VAIMON) puolia pidä

sehän on selvää!

Piste ja pippuri ja sipuli kaupan pöölle

jos on noin %&/&((¤###"!!%/&() vaikeeta "pitää miniän pitää lasten puolia anopille, anoppi määrää ja häärää miniän huushollissa jne, niin mitä ihmettä se anopin oma herranterttunen oikein lorvii????????!!?

Eli miksi te aina anoppeja täällä mollaatte, phutelkaa ukkojanne ensin


VASTAUKSET:


kyllä - 14.09.2009 - 21:05

vaan mun anoppi on ihan hirvee toisinaan, mutta ei se ton mun ukon vika ole! Anoppi voi olla kamala vaikka poikansa pitäiskin naisensa puolia!


kyllä vaan - 14.09.2009 - 21:45

on aika hankala tapaus minunkin anoppini, mutta mieheni on samaa mieltä ja pitää perheemme puolia. Minä taidan tulla anopin kanssa paremmin juttuun, kuin mieheni. Molemmat ollaan kyllä samoilla linjoilla, ettei anoppi meillä häärää, vaan käynnit saa vähetä, jos ei osaa käyttäytyä!

Eli voin joskus arvostella täällä anoppiani, mieheni on samoilla linjoilla!


AQQA - 14.09.2009 - 21:50

No meillä ukko kyllä sanoisi, ja sanookin, ja minä oon siinnä sitä toppuuttelemassa että "pidetään nyt suhteet kasassa". Niin ikävä kun anoppi välillä onkin niin on se hyvä kuitenkin että on olemassa. (Huomaa ettei oo taas pariin kuukauteen sitä nähnyt )
Täällä sen tempauksien purkaminen on vain terapiaa.


no - 15.09.2009 - 09:01

Vihkikaavassa sanotaan jotenkin tähän tyyliin: "mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa."
Eli tärkein henkilö alttarilta lähtiessä on miehelle oma vaimo! Ja anopinkin on tämä ymmärrettävä.

Kun kerran miehen/pojan suorastaan käsketään irrottaa vanhemmistaan ja pitää vaimoaan ja hänen kanssaan perustettua perhettä tärkeimpänä. Olisikohan sama kehotus myös anopeille paikallaan


mansikka - 15.09.2009 - 10:35

yhdyn edelliseen kirjoitukseen


Pulla - 15.09.2009 - 13:44

no kyllä tämä mun lapsen isä riiteli äitinsä kanssa useammin kun minä ja ovat olleet monesti mykkäkoulua kun mies puolustanut minua. MUTTA, tämä nainen on valitettavasti oikeasti täysin itseään täynnä eikä ymmärrä vaikka rautalangasta vääntää. lopulta minä katkaisin välini häneen kokonaan ja monta kuukautta kuuntelin kun eukko soitteli miehelleni ja hän puolusti minua. sekaantuva anoppi (uskokaa pois, siitä ei niin vaan eroon päässyt) oli mm. yksi syy meidän eroon. minä en halua olla koskaan hänen kanssaa tekemisissä, mutta jollakin tavalla joudun ellen vaatisi miestä katkaisemaan kokonaan välejä perheeseensä...siihen minulla ei kuitenkaan ole oikeutta...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|