Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

tätäkö tämä nykyään on?

tiny - 14.09.2009 - 11:43

siis kun luin tuossa tuon viestin missä muistutettiin toisten loukkaamisesta ym. tuli vaan mieleen että tätäkö tämä nykypäivänä on?

haukutaan pystyyn ihminen joka vaan muistuttaa hyvistä tavoista ja käyttäytymisestä mutta kaiken maailman päänrääpijät ovatkin sitten hyväksyttäviä?

tuli mieleeni keskustelu jota luin kauhulla: taloyhtiön vanhukset olivat ottaneet tavakseen kaasutelle autoilla päin lapsia kun nyt sattuivat ajotiellä leikkimään kyseisen pihan ?parkkipaikoilla?, jos en väärin muista, kaikista tämä oli erittäin hyväksyttävää koska eihän lapset saa ajotiellä leikkiä, tämä on totta.

mutta mutta, yksikään kirjoittelijoista ei hetkeksikään pysähtynyt kauhistelemaan sitä tosiasiaa että AIKUISET ihmiset kaasuttelivat päin LAPSIA!

siis, TÄH? JA MITÄ VITTUA? tätäkö se tosiaan on nykyisin? tämäkö on se esimerkki jota haluamme näyttää lapsillemme? ja sitten kovaan ääneen ihmetellään miksi nuoriso käyttäytyy niin huonosti menkää sinne peilin eteen itse kukin! olen useassa muussakin maassa asunut ja missään en koskaan ole näin huonosti käyttäytyviä ihmisiä nähnyt kuin suomessa.

kannattaisiko oikeasti ottaa se katse pois sieltä omasta navasta ja ruveta katselemaan hieman ympärilleen ja miettiä hieman sitä omaakin käyttäytymistä?


VASTAUKSET:


arvaa - 14.09.2009 - 11:52

Toki on hyvä muistuttaa VÄLILLÄ netti-immeisiäkin hyvistä tavoista mutta se että postaa samantyylistä aloitusta tänne monena päivänä jatkuvasti jokaiselle palstalle, menee jo hiukan överiksi. Eikös? Ja kuten on huomattu, tällä palstalla ei ainakaan MIKÄÄN aihe ole hyvä ja hyväksytty. Aina löytyy ainakin yksi nettipersoona jota ketju ei miellytä. Täällä on turha kenenkään edes yrittää nousta toisten yläpuolelle tai jalustalle, tiputus on hyvinkin nopea ja kivulias. ;D Huomattu on ja hyväksytty kun ei muukaan auta jos täällä edelleen haluaa hengailla.


mansikka - 14.09.2009 - 12:06

täysin samaa mieltä! hyvä kirjoitus!
mua harmitaa täällä se että mut mustamaalattiin. enää en viitsi antaa omalla nikillä paljon neuvoja, kun olen se ärsyttävä pätijä. yhden ainoan kerran koko 2v. aikana oon alentunu haukkumaan jotakuta daijuksi ja prvosiduin vastaamaan. miten voin puhdistaa maineeni kun en tiedä miten paljon mun nikillä on täällä kirjoteltu? ja kaikki nikittömät kirjotukset tulkitaan mun kirjottamiks. en ole pistänyt tänne esim. ylläpito- onko sitä viestiä jonka joku koki tarpeelliseksi laittaa tänne monta kertaa.


arvaa - 14.09.2009 - 12:09

mansikka: Niin tuttua. Asiat vaan on täällä noin. Olen kokenu tuon saman varmaan kymmenkertaisena ja selvinny siitä. Joten vedä syvään henkeä ja hyppää takasin mukaan keskusteluun ja sivuuta jokainen epämiellyttävä komma sillä ettet reagoi niihin mitenkään. Pääset helpoimmalla.


tiiu - 14.09.2009 - 12:20

Jotenkin vain tuntuu empatia ja sympatia olevan joillakin täysin hukassa, joka asiasta pitää aukoa päätään. Kai se kertoo jotakin tämän päivän ihmisistä ja vanhemmista, ja koko yhteiskunnastakin. Enää ei olla kohteliaita millään muotoa vaan lauotaan ihan surutta kaiken maailman asiattomuuksia. Asioista voisi olla eri mieltä myös asialliseen tyylliin, silloin syntyisi myös kunnollista keskustelua.

Karua meininkiä!


Niinpä niin - 14.09.2009 - 12:32

Ehkä kuitenkin on järkevää ns. valita taistelunsa. Eli on asioita joista on hyvä yrittää muistuttaa ja joiden puolesta jatkuvasti taistella. Ja sitten on esim. tällaisia palstoja, joissa voi kitisijät ja kettuilijat vaan jättää omaan arvoonsa. Ihan varmasti jokainen täällä tietää, mikä on hyvää käytöstä ja mikä ei. On ihan eri asia noudattaako sitä nettikettiä. Ja jos ei halua noudattaa, ei se asia muutu vaikka tuhat aloitusta aiheesta tehtäisiin. Aina on joku, jolla on jotain hampaankolossa.

Tosiaankin, täällä ollaan liikkeellä vain nimimerkeillä. Harva tietää kenenkään oikeaa nimeä, asuinpaikkaa ym. Siksi nämä rikosuhoamiset on aika turhia. Jokainen täällä kantaa vastuun omasta käytöksestään, toinen ei sitä voi tehdä. Eikä pakottaa ns "ruotuun".

Elämässä on aika paljon vakavia asioita. Tämä nettipalsta ei kuulu niihin. Kannattaa pitää se mielessä niin säilyy perspektiivi täällä kirjoittelemisessa.


Purkavat pahaaoloaan - 14.09.2009 - 12:34

eli törkykirjoittajat purkavat vain pahaaoloaan tai krapulaansa haukkumalla muita. Monelta puuttuu sydämensivistys.

Omalta kohdaltani voin sanoa, että naapurissamme asuu valehteleva besserwisser - 6 vuotta ollaan kuunneltu ja pari viikkoa sitten mitta täyttyi. Kyseessä on tyyppi, jonka kanssa ei voi edes keskustella mistään, koska hän valehtelee. Eli tämän tyyppi käsittääkseni purkaa pahaaoloaan muihin

Varmaankin jonkinsortin luonneviasta kyse vai onko se nykyään persoonallisuushäiriö.


minä - 14.09.2009 - 12:34

aika pitkälti mitenkään provosoimatta uskon, että elämässään epäonnistuneet, katkeroituneet,kateelliset, pessimistiset ja enimmäkseen kouluttaututumattomat täällä ilkeilee. Ja miksi näin on, on se taas toinen juttu. EHKÄ näillä naisilla ongelmia itsetunnon, painon, avioliiton yms. saralla. En usko heidän tahallaan haluavan loukata, mutta muuta paikkaa tai henkilöä ei heillä ole, jonka kanssa tai jossa pahaa oloa voisi lievittää.
Kuten jo aiemmin vastattu, heidän kirjoituksiin ei kannata vastata, koska se vaan ruokkii heitä. Ollaan me muut vahvempia. Mukavaa päivää!


** - 14.09.2009 - 12:48

Niinpä niin:
Osasitpa hienosti kirjoittaa mun ajatukset


Jeeps - 14.09.2009 - 13:00

Ihanata tekstiä nämä kaksi edellistä! Jos tääl palstal tulee loukatuks, niin eikö olekkin kätevää vaihtaa kokonaan palstaa! Ei sitä kantsi jäädä tänne ihmettelemään muiden ilkeitä juttuja . Lukekoot sit omat tekstinsä moneen kertaan ja odottakoot tuloksetta kommmenttei. Melko turhauttavaa pitemmän päälle! Eiks vaan?


^^Nimetön^^ - 14.09.2009 - 14:56

Törkyä olen minäkin päälleni saanut, mutta päätin, et en enää vastaa heidän mölyämisiin.
Koska muut tietävät etten ole mikään räyhäävä äiti.Vaan rauhaa rakastava ihminen


nikitön - 14.09.2009 - 19:37

Olen yrittänyt aikanani toitottaa rikoslain 24 luvun 9§:n sanomaa täällä asiallisesti ylläpitoa myöten saamatta mitään aikaan...
Ylläpito ei toimi kuten kuuluisi, vaikka ilmeisestikin joku joskus saa parin kuun bannit, joku ehkä ikuisenkin, mutta kun bannataan ip-osoite, tyhminkin tajuaa, että voi jatkaa sekoiluaan toisesta ip:stä.

Minunkin kunniaani on loukattu aika tavalla, mutta koska ylläpito ei reagoinut enkä siis saanut vietyä asiaa eteen päin, olen sitten kirjoittanut nimettä, mutta asiallisesti edelleenkin.
Nikittä kirjoittaminen ei ole lainkaan hullumpi tapa osallistua keskusteluihin, vaikka persoonattomalta se minusta tuntuu.

Parempi kuitenkin näin itseni takia.

En vain yhtään ymmärrä vuosia tätä rumbaa seurattuani ja lukuisiin vastaaviin ketjuihin vastattuani itsekin vastaavia aloituksia joskus tehden, MITEN kukaan viitsii vittuilla tuntemattomille ihmisille?
Olkoot lihava, onneton ja surkeassa parisuhteessa: se ei oikeuta sellaiseen loanheittoon, jota tällä palstalla esiintyy jatkuvasti.



(Joka

1. esittää toisesta valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, taikka
2. muuten kuin 1 kohdassa tarkoitetulla tavalla halventaa toista,
on tuomittava kunnianloukkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

Kunnianloukkauksesta tuomitaan myös se, joka esittää kuolleesta henkilöstä valheellisen tiedon tai vihjauksen siten, että teko on omiaan aiheuttamaan kärsimystä ihmiselle, jolle vainaja oli erityisen läheinen.)

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|