Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Keinot on monet !

sairaan lapsellista? - 14.09.2009 - 10:25

Jos sä olet huolestunut "ystävästäsi" esim. Onko hän masentunut tms. Niin miten toimisit FIKSUSTI?
No kerrompa vähän erilaisemman, voisiko jopa sanoa lapsellisemman esimerkin.
Eräs Milla "epäili" olevan siskonsa muka masentunut (Pää syy :Millan oma onkkelma oli kateus siskoaan kohtaan). Sit Milla soitti siskolleen(Reetta) ja höpisi kaikkea vaan maan ja taivaan väliltä. Soitti sit siskonsa kaiffulle Annalle ja puhui mitä oli puhunut siskolleen. No Annapa teki niinku Milla käski ja puhui samaa viittaavist asioist puhelimes Reettalle. Ja kokoajan täyspainotti puheensa Reettan mieheen silviisii et hänkin jo ihmeissään mitä hakee puheillaan?No tietysti Reetta pahoitti mielensä ja ei ymmärtäny teon mottaria.Anna viel kysyi suoraan oletko masentunut?Ilmeisesti Milla oli mielistellyt Annalle jotai, et sai hänet soittamaan siskolleen. Reetta päätti et ei kantsi olla tekemisissä kummankaan kaa ku luottamus pettää. Sit päätekijä Milla piti 1kk välin soittamisessa (mikä on tosi ihme), lähetti tekstareita, soitti monta kertaa Reetalle ja valitti tekstareis miksi ei vastaa jne. Mut arvatkaa kiinnostiko Reettaa senjäkeen enää kumpikaan ihminen. Olisiko sinua kiinnostanut? Eli kandee aina ensin ajatella ennenkuin toimii, vinkkinä vaan kaikille jotka "muka yrittää auttaa". Mut mikä huvittavinta kummatkin naiset jo "AIKUISIA" ELI 29 JA 38 V. Joten kyllä mottarina oli mielestäni naisien oman kateuden "pienentäminen" ärsyttämällä Reettaa. Sinänsä todella harmi ku Anna meni Millan lankaan pilasi ystävyytensä Reettaan! (Reppana Anna ku ei tunne Millaa niin hyvin vaan menee hänen juttuihinsa mukaan). Mut toisaalta eikö tuo kerro aika paljon myös Annan luonteesta ku meni Millan mieliksi pilaamaan välit Reettaan tai sit ei itsekkään älynnyt mitä Milla yrittää? Millalla mennyt monen naisen kaa välit oman käytöksensä vuoksi, hänkin melko reppana! Nyt on ehkä kummallakin (toivottavasti) hyvä olo ku sai purkaa pahaaoloaan väärällä tavalla. Todellisuudessa tällainen toiminta murentaa omaa itsetuntoa, asia on näin ikävä kyllä! (siis juonioiden). Ja kaiken huippu mitä ei kyllä tämän jutun jälkeen uskoisi , kummatkin ovát sairaanhoitajia! Hah hah haaaa. Niitäkin on näköjään moneen lähtöön! -KIITOS JOS JAKSOIT LUKEA, VAIK OLIKIN NÄIN LAPSELLINEN JUTTU!


VASTAUKSET:


Anna - 14.09.2009 - 10:35

Ääh, ihme kun nykynuoret ei osaa enään kirjoittaa selvästi. Eihän tuosta ota mitään selvää!


.. - 14.09.2009 - 11:00

Putosin heti kärryiltä.


hmm - 14.09.2009 - 11:19

Oli kyllä melko sekava juttu..jos puheluiden tarkemmat sisällöt selviäisi niin se hieman valaisisi asiaa enemmän tai voi olla etten väsymykseltäni nyt ihan heti ymmärrä kaikkea..


jotain ymmärsin... - 14.09.2009 - 12:51

sentään rivienvälistä .(olisi voinut kyllä Reetta vähän tarkemmin valottaa asiaa) No toivottavasti kyseiset henkilöt eli Milla ja Anna käyvät tämän lukemas. Koska hehän varmaan ymmärtävät tämän jutskan "rivienvälistä".


Ap - 14.09.2009 - 13:14

Tiedoksi kaikille jutun "nimet" oli muutettu!


ei - 14.09.2009 - 13:49

oikein kyllä ottanut selkoo tästä jutusta. Kappalejakoa kiitos, näin pitkiin teksteihin.


Ap - 14.09.2009 - 17:54

Joo(kiusaaja) tyyppi hieman liemes. Yrittää saada yheyttä mut ei onnistu . Kaiffustakaan ei ole kuulunut mitään "sen" tapauksen jälk. On varmaan melko ymmällään , veikkaisin. (Ei silti tietoo ovatko olleet yht. melko sama minulle) Ei vaikuta enään minuun omaan elämääni. Sitä saavat mitä tilaavat .

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|