Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Maanantai-huomenta!

Salmari - 14.09.2009 - 08:44

Täällä on jo ekammainen laitettu kouluun ja kohta poikaa lähden saattamaan samalla kun koirat lenkitän.
Uuninkin jo kerkesin pestä ja pyykkikone pyykkää mun puolesta koko ajan.
Yhdeltätoista alkais työt, joten hyvää aikaa touhuta kotona, kun vaan aloittaa.
Mukavaa maanantaita kaikille, vaikka yleisesti taitaa olla viikon tylsin päivä. Tällä kertaa se on mulla hyvä päivä. Lapsetkin hyvällä mielellä aamusta alkaen, on ihan ihmeellistä.


VASTAUKSET:


kitty70 - 14.09.2009 - 08:57

Huomenia! Täälläki muuten hyvä aamu, mutta itseä väsyttää enkä meinannut millään saada tuota eskarilaista aamulla ylös ja lähtemään. Vielä piti pyörillä mennä, niin hilkullehan se meni että ehdittiin koululle ajoissa. Miehen veli tuli nimittäin eilen yöks, ja eipä noita lapsia meinannut saada illalla nukkumaan millään.

Juu on viikon tylsin päivä, sitä normaalia siivousta ym. tiedossa. Olis vaan jo viikonloppu! Eikä tälle viikolle muutenkaan mitään erikoista tiedossa. Mutta mukavaa viikkoa kaikille!


arvaa - 14.09.2009 - 08:58

Täällä kaikki kolme muksua kipeinä... Sisustelin tuossa juuri hiiriterraa ja nyt on hiirineidoilla riipparit ja kaikki. Ideoita riittäis kun vaan keksis mistä kaikki toteuttaa. Kissat ainakin rakastavat hiiritelkkariaan. Toivottavasti päiväsi jatkuu hyvänä. Harmi ku ei olla ehditty pitää yhteyttä suuremmin.


Kaisa_kissa - 14.09.2009 - 09:09

Huomenta täältäkin!

Tässä me heräillään ja kohta lähdetään koiran ja lapsen kanssa ulos, kun mies jää vielä kotiin parantelemaan itseään. Pääsi sairaalasta kotiin torstaina ja nyt ollaan hengailtu vain kotona.

Aikani kuluksi ostelen lisää kestovaippoja ja imuja. Olen ihan hurahtanut .

Tänään ei juurikaan ole mitään muuta tekemistä kuin normi pyykinpesua, astianpesukoneen täyttöä ja sellaista. Tietenkin voisi yhtä referaattia kirjoittaa, pitäisi sellainenkin saada valmiiksi. No se vaatii kyllä ihan omanlaisen motivaationsa. Mutta varmaan se tässä tulee päivän mittaan .

Mutta hyvää syyspäivää vain kaikille !


BadMama - 14.09.2009 - 09:19

Hätäiset huomenet !

Kahvia kuluu ja kädet ovat aamusta alkaen töitä täynnä . Koululaiset yksi toisensa jälkeen katoavat ovesta koulutielle ja mies viettää etäpäivää...

Palailen päivempänä asiaan !


perheen äiti - 14.09.2009 - 09:26

Syksyiset huomenet meiltäkin

Plikat saivat tänä aamuna uudet sormikkaat kätösiään lämmittämään ja kyllä heitä hymyilytti
Muistan itsekkin lapsuudesta nämä syksyn viileät aamut,kun joutui/sai ekoja kertoja laittaa tumppuja käsiin. Enteilyä tulevasta talvesta

Tekasin pikaseen jo kauppareissun ja kyllä oli sumua!!Siis tiellä, ei niinkään kaupanhyllyjen välissä Ei montaa metriä nokkapellin eteen nähnyt. Täytyi vaan luottaa,ettei omalla kaistalla tule ketään vastaan

Tuntuu tuo hyinen kosteus hiipivän pirtin nurkkiinkin..jos laittais takkaan tulta ritisemään, tuntuis kotosammalta


Minttu - 14.09.2009 - 09:32

Moikka!

Oi että, ihana viikonloppu takana ja rentoutunein mielin tässä aletaan päivän touhuja miettimään.

Aivan upean kaunis syyssää näkyy olevan ja arvelinkin lähteä tuonne metsään iimailemaan sieniä pikkukaverin kanssa.

Mukavaa maanantaita mammat!

ps: kitty, mitenkäs ne rapukestit sujui?


kitty70 - 14.09.2009 - 09:59

Minttu: Ei tullutkaan rapukestejä kun anopilla ja appiukolla tuliki muuta kiirettä viikonlopuks. Mutta muuten kyllä oli tosi mukava lauantai-ilta!


hispu - 14.09.2009 - 10:00

Huomenta! Mekin käytiin vaunujen kanssa jo kaupassa. Hauska oli seurata, kun pienet koululaiset meni samaa matkaa kouluun, on ne niiiiin pikkusia . Reput on melkein yhtä isot, kuin niiden kantajat .

Täälläkin täytyis yrittää jotain pientä siivousta tehdä. Ruoka on onneks jo valmiina, ettei sitä tartte alkaa väsäämään. Ulkona paistaa jo aurinko, joten tänään ulkoillaan myös paljon! Huomenna onkin tytön 10kk neuvola, aika menee ihan liian nopsaan!


perheen äiti - 14.09.2009 - 10:07

hispu: Vauvoissa on yksi huono puoli, se,että ne kasvavat liian nopeasti Hupsista vain ja huomaat "etsiväsi" vauvaasi ja... sieltähän hän tepsuttaa ihan omilla jaloillaan, reppuselässä vilkuttaa ovelta,kädet rasvassa rassaa mopoaan, tyhjää huoneensa ja muuttaa omilleen jne.


kitty70 - 14.09.2009 - 10:20

Voi niinhän nuo lapset kasvaa ihan liian nopeaan.. Meillä esikko meni seiskalle, ja nyt on alkanut viestitellä yhden tytön kans.. Itestä tuntuu ihan mahdottomalle! Ja vielä kun ei tää meidän esikko oo mikään semmoinen poika joka niitä tyttöjä edes jahtais. Mutta on fikus ja rauhallinen poika, ja on kyllä tyttöjen suosiossa sillä tapaa että aina auttaa tyttöjä ja kohtelee niitä tasavertaisina. Itse asiassa tulee paremmin toimeen tyttöjen kuin poikien kanssa!


hispu - 14.09.2009 - 10:21

perheen äiti: Lapsissa sen ajan kulumisen huomaa... Kun itsehän ei vanhene ollenkaan .


hispu - 14.09.2009 - 10:25

Mies jo yks päivä kauhisteli sitä päivää, kun tyttö tuo ensimmäisen poikaystävän kotiin! Sitä ei kuulemma tapahdu ennenkuin 20-vuotiaana (jos häneltä kysytään). Pelkäänpä pahoin, että siinä asiassa ei paljon isän tai äidin mielipiteitä kysellä...


AQQA - 14.09.2009 - 11:06

Huomenta huomenta.

Minä en oo yhtään aamu ihmisiä, ei ei. Herännyt jo 3-4 h sitten enkä tajua mistään mitään. Jonkunäköinen flunssa kai se on tännekkin tullut vaikka en oo sellaista kyllä tilannut!

Huvitin itseäni aamulla pukemalla pojan vaalenapunaiseen Hello Kitty bodyyn. Järkyttävän miehisiä piirteitä meidän prinsessalla. Kamala! Kun ja jos joskus tytön saan niin ei todellakaan mitään vaaleanpunaista!

hipsu: Sehän se onkin, että kun tyttö tuo poikaystävänsä kotiin niin saa suurinpiirtein olla haulikolla ajamassa pois. Muttakun poika tuo 15.v tyttöystävänsä, niin sehän on hienoa! "On melekonen naistenmies tämä meidän Antero"

Kaisa_kissa: En oo nyt paljoa kerennyt palstaileen, mikäs teidän miehen sairaalaan on ajanut? Jos saa udella?


Menni - 14.09.2009 - 11:10

Aamupäiviä kaikille . Aamupalat on aikoja sitten syöty, pyykkikone laulaa ja kämppääkin yritin siivoilla säällisempään kuntoon , joten hetki aikaa istahtaa koneelle

Viikonloppu kului mummolassa maalla ,marjastellen . Puolukoita keräsin ämpärillisen ja mummu lykkäs matkaan mukaan vielä kassillisen omenoita ja toisen luumuja .

Omenoista nyt vielä keksinkin jotain väsättävää, mut mitä hitua tekisin noista luumuista ?????
Suattaap olla aika kuraa tämän perheen jätökset, jos noita noineen syöpötellään koko kassillinen

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille !


arvaa - 14.09.2009 - 11:15

Meidän isukki ainaki keitteli luumuista ja ompoista mehua.


Kaisa_kissa - 14.09.2009 - 12:18

Mä olen aina pelännyt eniten lastensaannissa sitä, kun ne lähtevät pois. Aika kuluu tosiaan liian nopeaan, vaikka välillä antaisi maailman, että lapsi osaisi esim. puhua ja kertoa mikä on vialla.

AQQA, mieheni oli sairaalassa, kun tulehdusarvot ja sokerit olivat huimat. Jalassa oli paha tulehdus ja siinä sivussa saatiin diagnoosiksi myös aikuisiän diabetes.


Saara2 - 14.09.2009 - 12:23

No nyt ennemminkin päivää!
Täällä kolme lapsista kamalassa vatsataudissa.
Yhdellä lapsella kuumekkin nousi.Toivottavasti tämä menisi nyt äkkiä ohi..
Täällä ollaan pyykkiä pesty ja imuroidakin kerkesin pikaseen äsken..
Kohtahan nuo kaks poikaa sinoat jotka kouluun urkenivat tulevatkin jo kotiin..Pitää lähteä ruokaa tekemään!Hauskaa päivää kaikille!


minä - 14.09.2009 - 12:40

aurinkoista päivää kaikilletasapuolisesti. eilen meän ekaluokkalainen täytti 7v, to ja pe iltana juhlittiin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|