Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Päiväkodin vanhempainilta

--- - 13.09.2009 - 13:42

Ollaan oltu jo kaksistaan keskustelussa hoitajien kanssa ja nyt on vuorossa vanhempainilta. Kuinka "pakko" sinne on mennä? Itselläni olisi silloin työvuoro, mies pääsisi kylläkin. Varmasti saan olla töistä pois tuon ajan, mutta onko siellä yleensä jotain niin tärkeää, että täytyisi molempien olla paikalla? Kiitos jos joku viitsii vastata


VASTAUKSET:


Kettu-tyttö - 13.09.2009 - 13:50

No vuosien kokemuksesta voin kertoa, että vallan hyvin riittää, että paikalla on toinen vanhemmista. Tuskin maailma siihen paikkaan kaatuu, vaikkei paikalla olisi kumpikaan.


Salmari - 13.09.2009 - 14:18

Yleensä noista vanhempainilloista on tullut kotiin vielä jälkeenpäin joku lappu, missä on illan aikana puhutut asiat. Riittää ihan hyvin, että vaan toinen menee.
Koulunkaan vanhempainiltaan ei aina molemmat päästä. Kumpi menee, niin kertoo sitten mitä siellä sanottiin.


Laardi - 13.09.2009 - 14:50

Meillä on kanssa tulossa tarhan vi, ja pistän nyt tähän samaan ketjuun, ehkä jollekin vähän hassun kysymyksen , mutta voiko lapsen ottaa mukaan? Vai kenties olisiko se jopa suotavaa? Näin aloittelijana kysyy hän..


Ei - 13.09.2009 - 15:01

meilläpäin ainakaan ole tarkoitus, että lapset ovat mukana, eikä koskaan ole kenenkään lapset vanhempainillassa olleetkaan... Eihän siinä keskustelemisesta mitään tule, jos lapsia pitää vahtia...


Salmari - 13.09.2009 - 15:02

Mieluummin ei lasta mukaan. Puhutaan kuitenkin aikuisten asioita (tai siis lasten mutta kuitenkin), eikä siellä ole lapsille hoitoa. Ja paremmin kuuleekin kun ei ole lapset siellä äänessä.
Toki, jos ei muuten pääse, niin sit kannattaa kysyä päiväkodilta voiko lapsen ottaa mukaan. Että onko siellä lasten hoito järjestetty. Yleensä kai ei ole.


Tyyne - 13.09.2009 - 15:23

Riippuu vanhempien arvostuksesta hoitopaikkaa kohtaan, miten menonsa sinne järjestää. Toisen vanhemman läsnäolo on ihan riittävä. Sen sijaan nimikin jo sanoo, että tilaisuus on vanhemmille, perheillat ovat niitä, joissa lapset ovat mukana. Päivähoidon velvollisuus ei ole järjestää hoitoa lapsille. Omaa aktiivisuutta kannattaa käyttää, uuseampi perhe voi yhdessä palkata esim. koululaisen ulkoilemaan lasten kanssa päiväkodin pihalla. Aikuisen apu on lähellä, jos jotain sattuu, mutta vanhemmat saavat keskustella hoitopaikan asioista ilman välitöntä lasten kaitsemista.


voi - 13.09.2009 - 16:12

jessus, kyllä VANHEIMPAIN ilta on VANHEMMILLE!! Sen nyt sanoo järkikin!!!!!!!!


Laardi - 13.09.2009 - 18:07

No joo, ei näköjään järki sano mitään kun pitää erikseen asiaa kysyä Tosin meillä on vuorotarha ja osalla lapset silloin hoidossakin, olis se varmaan pitänyt mainita... Kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuuksia hankkia hoitajaa lapselle, enkä henk.koht. luota meidän erityislasta ihan vaan koululaisen käsiin, mutta mutta...
Taidanpa taas jatkossa pitää tyhmyyteni omana tietonani ja kysyn faktat paikasta missä se tiedetään Kiitos nyt kuitenkin vastauksista, niistä fiksuista ja kuittailuistakin, jos nyt sekin jonkun iltaa piristää


Taimi - 13.09.2009 - 20:09

Kysyisitkö ihan sieltä tarhan tädeiltä?


Laardi - 13.09.2009 - 20:28

Niin kuin tuohon edelliseen viestiini pistinkin että kysyn sieltä missä asia varmasti tiedetään, eli juurikin sieltä tarhasta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|