Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - ÄITIPARKKI


| Vastaa viestiin | ÄITIPARKKI |

Polttari asiaa

nimetön - 13.09.2009 - 11:46

Kuuluisi varmaan parisuhde puolelle, mutta laitanpa nyt kuitenkin tänne.

Mieheni kaverit ovat puolitosissaan kyselleet mitä mieltä olen jos vievät mieheni strippipaikkaan polttareissaan. Tai oikeastaan heittäneet juttua eivät kysyneet.
Olen todennut, etten minä sitä kieltää voi, mutta loukkaantua voin hyvinkin. Tiedän että olen nipo ja eihän se minulta pois ole ja plaa plaa plaa, mutta mitä minä tunteilleni voin? Jos se tuntuu minusta pahalta niin se tuntuu vaikka kuinka yrittäisin hyväksyä..
Mielipiteitä?


VASTAUKSET:


hei - 13.09.2009 - 12:01

no..jos vievät, niin vievät ... mutta koeta olla nipottamatta, on siel monta muutakin miestä samallaaikaa

ps. eiks sunkin polttareissa vois olla mies strippari?? ;D


Ap - 13.09.2009 - 12:08

Voin koittaa olla nipottamatta, mutta kyllä se minua loukkaa sisimmässäni.
Ja en kyllä halua mitään vierasta ukkoa heiluttelemaan hikisiä kulkusiaan naamani edessä, hyi hitto. Ei vaan sovi minun makuuni.


Kysymys - 13.09.2009 - 12:28

ensimmäiselle vastaajalle:
Pitääkö sinun mielestäsi esim. suostua vastentahtoisesti anaaliseksiin ettei vaikuta "nipottajalta"? Tai pitääkö suostua vastentahtoisesti parinvaihtoon etti ole taas "nipottaja"?


tuota noin - 13.09.2009 - 12:37

kysymys: mitä anaaliseksi ja parinvaihto liittyy tähän koko keskusteluun?? :O Sehän on ihan eri asia kun naisstrippari... Itsekään en kovin tykkää ajatuksesta että meheni polttareissa olisi ollut strppari, mutta enpä minä sille mitään mahda... Tehkööt mitä haluaa, nehän on hänen polttarit... Eipä kuitenkaan ollut stripparia, tai ainakaan ei ole minulle sanottu. mitä siitä vaikka olisikin, vai etkä luota mieheesi???


Marzu - 13.09.2009 - 12:47

Mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että toista ihmistä ei saa määräillä. En ymmärrä nipottamista enkä sitä, että puolisolla olisi minkäännäköistä oikeutta kertoa toiselle mitä hän saa tehdä ja mitä ei. Mielestäni hyvä parisuhde EI voi perustua toisen elämän hallintaan.

Enkä tarkoita tällä sitä, että todellakaan hyväksyisin mitä tahansa, vaan sitä, että jokainen meistä tekee omat valintansa. JOS mieheni haluaisi vaikka mennä huoriin, juoda joka vkonloppu kännit tai olisi työnarkomaani, niin menköön, tehköön, en halua, että jättäisi nämä tekemättä VAIN sen takia, että minä kiellän. Odotan mieheltäni sitä, että hän on vastuuntuntoinen aikuinen ja osaa tehdä omat järkevät valintansa elämässä. Sitten minä tekisin omat valintani ja eroaisin, jos mies huonosti käyttäytyisi. (tämä tarkoitettu myös hänelle, joka puhui parinvaihdosta ym.)

Mutta asiaan...mielestäni strippibaari on niin mitätön juttu, että ei voisi vähempää kiinnostaa käykö mies polttariporukan kanssa sellaisessa Ei kyllä käy yhtään itsetunnon päälle tommonen Haluatko, että miehesi ei mene strippibaariin vain sen takia, että sinä et halua?? Vaikka itse haluaisikin...Miksi ihmeessä siitä pitää loukkaantua??

Henkilökohtaisesti minäkin voisin lähteä kattomaan naisstripparia, en näe siinä mitään väärää


Se - 13.09.2009 - 12:47

liittyy siten että suostuu parisuhteessa sellaiseen mikä itsestä tuntuu pahalta, ettei vaikuta nipottajalta.


älkää ainakaan - 13.09.2009 - 12:49

naimisiin menkö jos luottamus ei ole kohdallaan. anna hyvänen aika miehesi tehdä mitä haluaa...


Ap - 13.09.2009 - 12:51

Marzu:
Enhän minä kielläkkään vaan ilmaisin vain että se loukkaa minua. Pitäisikö minun valehdella asian tullessa esiin? Eikö minulla ole oikeutta ilmaista omia tunteitani? Ehkä tiedät itsekkin etteivät kaikki tunteet ole järkeistettävissä. Minäkin tiedän ettei siinä ole mitään niin vakavaa, mutta tunteeni sanovat vaan toista.


tuota noin - 13.09.2009 - 12:52

meinaatko siis että jos minä en suostu anaaliseksiin mieheni kanssa, niin olen silloin nipottaja? tai jos en suostu vaihtamaan paria niin olen nipottaja. Huh, en mielestäni ole. Miksi minun pitäisi suostua anaaliseksiin jos en siitä itse pidä??


Ap - 13.09.2009 - 12:53

Ovatko kaikki tosiaan sitä mieltä että parisuhteeseen kuuluu puolison tunteista piittaamattomuus?
Ja sitäpaitsi en edes tiedä haluaako mieheni mennä, vaan näiden kavereiden ajatus se on ollut.


siis - 13.09.2009 - 12:55

ap, kerro minulle miten joku srippari voi olla sitä että miehesi ei piittaisi sinusta??


No - 13.09.2009 - 12:55

sitähän minä juuri yritän sinulle "tuota noin" sanoa! Eli sellaiseen mikä on itselle vastenmielistä ei mielestäni tarvitse suostua. Sinun mielestäsi miehen strippibaariin menoon tarvitsee kuitenkin suostua vaikka se tuntuu pahalta, ettei ole nipottaja. Huomaatko itse tämän ristiriidan?


Ap - 13.09.2009 - 12:59

siis:

Jos mieheni menisi strippipaikkaan vaikka tietäisi, että se loukkaa minua se olisi toisen (minun) tunteista piittaamattomuutta.


tuota noin - 13.09.2009 - 13:02

joo, mutta miehen strippibaariin meno ei liity naiseen millään tavalla fyysisesti, kyse on siinä vain henkisestä hyväksymisestä. tässä tilanteessa ap. ei voi hyväksyä sitä vaikka kyse on miehen polttareista. anaaliseksi ja parinvaihto taas on ihan eri asia, nainen joutuu kokemaan siinä myös fyysisesti pahaa oloa, mikäli siis kokee anaaliseksi ja parinvaihdon epämukavaksi. miehen strippibaariin meno on taas miehen oma asia, kun taas anaaliseksi ja parinvaihto liityy molempiin. mieestäni noista asioista ei voida puhua edes samana päivänä...


siis - 13.09.2009 - 13:07

ap: minä vain sanon että teet itsestäsi pellen miesten kavereiden silmissä jos kiellät miestäni menemästä strippibaariin...


Kuuluuko - 13.09.2009 - 13:07

sinusta "tuota noin" hyväksyä sitten seksilinjoille soittelu kun sehän ei vahingoita naista fyysisesti?


Ap - 13.09.2009 - 13:08

Siis:
Minähän sanoin etten kiellä. Olen tainnut sanoa jo useamman kerran..Sanoin vain että se loukkaa minua.


Kiira - 13.09.2009 - 13:09

Kyllähän parisuhteessa pitää sanoa, mitä mieltä on, vaikka se ei miellyttäisi toista osapuolta. Sehän on sitten eri asia mitä sillä tiedolla tekee.

Itse en pitäisi jos mieheni menisi strippiluolaan vai mikä se nyt on. Olen kertonut tämän hänelle. Myös senkin, että itselläni ei kiinnosta mennä esim. miestä katsomaan johonkin esim. baariin. Ja olen yhdesti käynyt katsomassa miesstripparia. Ei iske meikäläiseen.

Antaisiko miehesi mennä sinun katsomaan mies stirpparia? Mitä mieltä hän olisi siitä? Jos hän ei antaisi sinun mennä niin ei hän voi olettaa, että sinä annat hänen.
Oletko kysynyt häneltä, mitä hän tekisi tilanteessa? Menisikö hän katsomaan stripparia tietäen, että se loukkaisi sinua?


tuota noin - 13.09.2009 - 13:09

siinäkin asiassa, tehköön mies niinkuin haluaa, ei sitä voi kieltää!!! ei ihmistä voi kieltää tai ns. omistaa ja sanoa mitä toinen saa tehdä ja mitä toinen ei. Jos minun mies soittelisi seksilinjoille niin siinäpähän soittelis, ei kukaan ole kuitenkaan sanonut että minun pitäisi sellaista hyväksyä, enkä hyväksyisi, ottaisin ja lähtisin, siinäpähän jäisi ukko soittelemaan ihan itsekseen...


Ap - 13.09.2009 - 13:13

Kiira:
Mies on sanonut että hänelle on ihan sama jos menisin. Mutta itse koen tämän niin että mies on se osapuoli joka kiihottuu katsomisesta ja nainen on se joka "esiintyy". Eli minusta olisi vastaavaa, että mieheni menisi strippipaikkaan ja se että minä menisin esiintymään sellaiseen. Sitä hän ei hyväksyisi.


Ap - 13.09.2009 - 13:15

Tuota noin:
Pyytäisin sinuakin huomioimaan etten ole miestä kieltänyt, olen vaan todennut että strippipaikkaan meno loukkaisi minua.


ei nyt - 13.09.2009 - 13:33

Noh, meillä oli hieman sama tilanne jokunen aika sitten. Mies oli kaverinsa polttareissa (bestman) ja he veivät sulhasen strippibaariin. Keskustelimme asiasta sen jälkeen, hän tietää kantani, sen ettei se minusta tunnu kivalta, että hän sellaisessa käy. Ei kuulemma ollut hänen ideansa (uskon), joten ei ollut muutakaan vaihtoehtoa, kun mennä. Ja senkin ymmärrän. Mutta... Silti loukkaannuin. Hyväksyin asian, mutta tunteille ei mahda mitään. Mies sanoo, ettei häntä ne naiset kiinnosta, säälittää lähinnä. Eikä hän niissä muuten todellakaan kävis. Joten ei auta minun muu kuin niellä loukkaantumiseni, koska myönnän että se on jopa ehkä hiukan hassua tässä tilanteessa. Ymmärrän tunteesi ap...


Niinpä niin - 13.09.2009 - 13:52

Kakarat taas menossa naimisiin. Minulle olisi ollut ihan sama, olisiko mieheni pitänyt polttareitaan vaikka ilotalossa mutta ei me pidetty mitään kummatkaan, koska meistä ne on naurettavia. Vihminen tapahtui eräällä saarella kauniissa kappelissa, pienellä joukolla ja häämatkamme oli purjevene. Ei ollut hääkarkkeja tai mitään hömpötystä, vain kiva pieni seurue ja meille omanlainen tilaisuus. Häät olivat ikimuistettavat, tosiaan myös ilman niitä polttareita.


nainen osaa - 13.09.2009 - 14:08

olla todella kiero. Ei kiellä menemästä, mutta loukkaantuu kuitenkin, jos mies menee. Eli yhtälailla sama vaikutus, kuin sanoo, älä mene.

Mikä sinua siinä loukkaa, että mies menee strippibaariin?
Loukkaannutko, kun mies näkee televisiossa tai lehdissä vähäpukeisia tai alastomia naisia?

Koita nyt hyväntähden kuitenkin ajatella järjellä. Strippibaariin menossa ei ole mitään pahaa, eikä moisesta pidä loukkaantua. Mies kyllä arvostaa omaa naistaan todella paljon enemmän, kun tämä ei ole turha nipottaja. Luulenpa, että tämä stripparijuttu on miehesi kavereiden puolelta sinulle joku testi. Selvittävät millaisen naisen kanssa heidän kaveri on menossa naimisiin. Näitä siis heille, että olet asian yläpuolella.

Jos pidätte miehiänne liian tiukassa narussa, vapaaksi päästessään he takuulla karkaavat, eivätkä tule takaisin.


... - 13.09.2009 - 14:09

Loukkaantua nyt tuommoisesta... Mitä jos kiellät sitte koko polttareihin menon jos noin häiritsee? Ethän voi tietää mitä porukka illan aikana tekee vaikka sanoisivat sulle mitä. Naurettavan lapsellista. Kieltäisitkö myös yläosattomat auringonottajat tai bikineissä kulkevat kauniit naiset? Laita hyvä ihminen miehellesi silmälaput kesäisin! Missä itsetunto?! Luottamus?! Muistahan ettei strippareihin saa edes koskea siellä baarissa. Me käytäis varmaan yhdessä katsomassa kauniita (aina ei edes kauniita muuten ole nuo stripparit) vähäpukeisia naisia jotka esiintyvät tyylillä jos yleensä käytäis.


- - 13.09.2009 - 14:23

Jos jollekin on ihan sama, että polttarit pidettäis vaikka ilotalossa, niin mielestäni ei kannata mennä naimisiin ollenkaan. Taitaa tämä "niinpä niin" olla kakara itse. Miksei saisi loukkaantua, jos mies menee paikkaan, jossa on alastomia naisia ja johon mennään nimenomaan KATSOMAAN naisia. Miksi sinne sit pitää välttämättä mennä??? Kertokaapa se!


hei - 13.09.2009 - 14:24

vastaa kyselyyn:

no ei se anaaliseksiin liity toi strippaus mitenkään

ja eiks ne oo miehen polttarit, eikä aloittajan ??


hei - 13.09.2009 - 14:25

ja käsittääkseni kaikki stripparit ei ole huoria avarakatseisuutta naiset


Pitääkö vääntää - 13.09.2009 - 14:26

rautalangasta!!! Ei liitykkään anaaliseksi ja strippaus toisiinsa vaan kyse oli siitä ETTÄ MIKSI PITÄISI SUOSTUA SELLAISEEN JOKA TUNTUU ITSESTÄ PAHALTA? Oli se sitten anaaliseksi tai miehen strippibaariin meneminen.


Joo - 13.09.2009 - 14:29

eivät stripparit olekkaan välttämättä huoria, mutta olisiko mielestänne ok jos miehenne menisi naapuurin maijalle ja tämä ottaisi puseron pois, hieroisi rintojaan miehesi nenän edessä, ja lopuksi esittelisi paljasta p*llua miehellesi? Ja miehesi istuisi kiltisti koskematta tähän maijaan, mutta muna kovana?


... - 13.09.2009 - 14:37

Naapurin maija ei tekisi työtään. Ei oikeasti kannata olla liian tiukkapipoinen... Voi olla että tekee vaan hallaa parisuhteelle.


mamma80 - 13.09.2009 - 15:39

mun miehen polttareissa oli strippari ja kyllä siitä "paha" mieli tuli kun asiasta jälkikäteen kuulin ja myös sen että olivat miehen pistäneet nuolemaan kermavaahdot tytön nännien päältä ennen polttareita toki sanoin että lähes kaiken hyväksyn, myös stripparin, mitä keksivätkään mutta suomen rajojen ulkopuolelle EI ole menemistä mies itse kertoi että ei siinä kermavaahto touhussa oikeen muuta voinut kun oli strippari työntänyt tissin suuhun väkisin ja oli myös pyyhkeen alta (olivat juuri saunasta tulleet) kokeillut "tilannetta" ja vaan pudistellut päätä kun velton kaverin sieltä löysi eli ei ne miehet aina innostu niistä alastomista naisista vaikka yleensä antavat ymmärtää toisin omiin polttareihin en saanut miesstripparia enkä moisesta olisi välittänytkään.


hyi hitto - 13.09.2009 - 17:57

jos mun mies olis nuollu jonku stripparin nännejä niin oli saattanu häät jäädä pitämättä!


Jos - 13.09.2009 - 18:00

joku s*atanan vosu iskisi näppinsä minun mieheni munaan se olisi entinen vosu se!


Jos - 13.09.2009 - 20:09

ei luota mieheensä, ei kannata avioitua.

Strippariasiasta olen sitä mieltä, että polttarimeiningeissä se on ihan kauhean tylsä klisee; jos eivät miehen ystävät parempaa keksi kuin tylsän "nainen täytekakusta", voisivat hekin hiukan miettiä...


Odelia - 13.09.2009 - 20:19

Ymmärrän kyllä sua ap.
Mä kerroin miehelle ennen polttareita yms, että loukkaannun, jos strippibaariin menee. Sanoin, että en kiellä, mutta en myöskään tule asiasta pitämään. Ja kyse ei olisi siitä, että en luottaisi mieheeni. Mieheni ymmärsi asian eikä itsekään halunnut mennä. Tosin ei olisi kuulemma tarvinnut lainkaan polttareita, mutta siinä asiassa olin eri mieltä.

Musta kannattaa keskustella miehesi kanssa.


mamma80 - 13.09.2009 - 20:33

nännien nuolemisesta sain kuulla vasta häiden jälkeen mutten silti olisi häitä perunut koska luotan mieheeni
100 % ja niinku kirjoitin niin strippari oli pyyhkeen alta kokeillut ja päätään pudistellut kun ei löysää kaveria kummempaa sieltä löytänyt itseasiassa olen tavannutkin ko strippari jälkikäteen kun seurusteli mieheni entisen työkaverin kanssa ei silloisen keikan aikana vaan polttareiden jälkeen minun käsitykseni mukaan. ekalla ja tokalla tapaamis kerralla ei edes miestäni moikannut saatikka minua olisi silmiin edes uskaltanut katsoa mutta tuostakin on jo yli viisi vuotta ja yhteistä taivallustakin keväällä jo 12 vuotta


Nennu - 13.09.2009 - 21:04

Eikö tuollaiset stripparibaarit ole jo 10 vuotta sitteen menneen talven lumia?

Nykypolttareissa tietääkseni mennään ajamaan kartingia, hypellään 3000m:stä tandem-laskuvarjolla ja juodaan kentällä kuohut, hemmotellaan ihoa, leikotaan hiuksia, viedään syömään ja juomaan ruhtinaalliset ruuat aamuvarhaisesta iltaan saakka.


kyllä - 13.09.2009 - 21:14

on naisilla itsetunto pohjissa jos strippibaarikeikka saa tuntumaan pahalta. MIKSI?


Edellisen - 13.09.2009 - 21:27

kysymykseen vastaus:
Mielestäni ei vaan ole kovin mielyttävä ajatus että vieraat alastomat naiset hinkuttavat itseään miestäni vasten esitellen rintojaan ja p*lluaan.


Moi - 13.09.2009 - 21:50Kovinpa on huono luottamus mieheen jo ENNEN häitä

jos ei uskalla laskee stripparipaikkaan, todellakin... miten on ap, miten sie uskallat laskee ukkoos kapakkaan muuallekaan??

ei pahalla , mutta taidat olla vielä aika nuori???
elämää kokematta, ja epäilyksiä pilvinpimein...


hih - 14.09.2009 - 08:43

Ap - 13.09.2009 - 12:08

Voin koittaa olla nipottamatta, mutta kyllä se minua loukkaa sisimmässäni.
Ja en kyllä halua mitään vierasta ukkoa heiluttelemaan hikisiä kulkusiaan naamani edessä, hyi hitto. Ei vaan sovi minun makuuni.
Hikisiä kulkusiaan???
Miehetkin osaavat peseytyä


no kyllähän - 14.09.2009 - 09:53

Parisuhde/aviosuhde nimenomaan perustuu toinen toisensa kunnioittamiseen, myöskin tunteiden kunnioittamiseen! Ap olet mielestäni fiksu ja miestäsi rakastava aikuinen!
Kypsymättömiä vastauksia ketju on tulvillaan, enkä niitä kaikkia jaksanut tarkasti edes lukea.Mutta saahan jokainen antaa mielipiteensä..
En minäkään lähtisi stripparina esiintymään, enkä tykkää että mieheni kävisi strippareita tirkistelemässä.
On täysin eriasia "puolison tekemisten vahtiminen" kuin se ,että kertoo omat tunteensa ja mielipiteensä asioihin ja hänen tekemisiinsä/tekemättä jättämisiinsä.
Ja se että haluaa kunnioittaa niin itseensä kuin puolisoaan! Miksi siis mennä naimisiin,jos ei alunperinkään halua -osoittaa uskollisuutta ja rakkautta omalle puolisolleen?!
Miksiköhän luulette, että niin moni avioliitto päättyy eroon??


ruusu87 - 14.09.2009 - 12:16

no mun kaverit kyllä kunnioitti mun toivetta polttareideni suhteen eivätkä tehneet mitään "kerjää suukkoja vierailta miehiltä" -tyyppistä tehtävää. vastaavasti en olisi katsonut suopeasti jos mieheni olisi polttareissaan mennyt katsomaan stripparia... siinä olisi luottamus mennyt täysin puolin ja toisin. tulevaa aviopuolisoa pitäisi kunnioittaa sen verran että kieltäytyy sellaisesta toiminnasta (vaikka sitten kesken polttareiden) jonka tietää loukkaavan toista.

ap, mitä jos puhuisit tunteistasi miehellesi ennen polttareita jotta miehesi voi puhua polttariporukalle että muuttavat suunnitelmiaan polttareiden suhteen. polttareissa voi olla hauskaa ilmankin että se loukkaa puolisoa.


vierailija - 14.09.2009 - 13:20

Meillä oli tänä kesänä häät, ja polttarit siis myös. Mieheni joutui juottamaan letkustaan naisille juomaa, siis naukkuja. Oli siis pullo johon pojat oli väsäny letkun pätkän ja siitä piti juottaa. Aluks tuntu pahalta, kun juottanu naisille, mutta sitten pitemmän aikaa sulattelin asiaa niin mikäs siinä, myimhän itsekin pusuja miehille, siis neekerin suukkoja. Mutta strippibaaria en hyväksyisi, en sitten millään.


hunaja - 14.09.2009 - 13:26

strippimestat on mun mielestä kyllä ihan poikamiesten ja -naisten juttu.

Ei kuulu terveeseen parisuhteeseen vieraiden tissien ja munaskuiden tuijotus...!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|