Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

paha olla

Mulla on niin - 11.10.2009 - 15:07

ja se johtuu täysin tuosta miehestä.

Riidellään viikoittain ja AINA jompikumpi mainitsee avioeron. Eli suunnilleen kerran viikossa ollaan hakemassa avioeroa. Viimeksi perjantaina taas.. Mies oli huonolla tuulella koko päivän, vittuili ja naljaili mulle koko päivän. Tilanne kärjistyi siihen et kun en lämmennyt heti miehen ajatukselle uudesta matosta, hän raivostui. Olin lutka ja huora ja vaikka mitä blaa blaa blaa.. Sitten taas aamulla kaikki oli ihan normaalisti.

Mä en jaksa tätä, että mies raivostuessaan haukkuu mut aivan paskaksi. Joka kerta riidan yhteydessä haukkuu etten tee mitään, olen laiska paska, sotkuinen.. Tämä perjantaina taas vaikka olin yli 3 tuntia siivonnut taloa lattiasta kattoon.

Mies vittuilee että en uskalla erota, vaikka tosiasia on että mä en muuta ajattele enää kuin poispääsyä. Olen täysin maassa, itkettää kokoajan. Mies menee omia menojaan, mä olen vaan kotona (nytkin) kun ei mulla ole rahaa lähteä minnekkään (kotihoidontuella elän) mies sen sijaan ostelee tuhansien eurojen edestä itselleen juttuja. Mä lasken euroja, että saan maksettua edes puhelinlaskuni. Mies sanoo aina että pyydä vaan rahaa kun tarviit, mutta jos pyydän, mies nauraa ivallisesti et JUST NYT EI OO...Kysy huomenna.. Eli nauttii kun saa mut kerjäämään.

Koskaan en oo elämässäni ollut näin onneton.


VASTAUKSET:


mie - 11.10.2009 - 15:50

Omapa on valintasi: oletko edelleen liitossasi yhtä onneton kuin tähänkin asti vai eroatko ja lähdet kohti uusia seikkailuja ja mahdollista uutta onneasi.

Onko teilläkin yhteinen talo+asuntovelka tai maatila, yhteinen yritys, yhteistä muutakin, jonka vuoksi eroaminen niin epätavallisen vaikeaa on, että mieluummin kärsit ja olet onneton? M

Voisitko sinä kertoa meille parempiakin päiviä nähneillä, mikä ihme saa monet naiset elämään tuollaisessa liitossa?
Jos et ajattele omaa etuasi niin ajattelisit edes lapsiasi, kuinka ikävää heillä olisi elää tuollaisessa perheessä.


Hotmama - 11.10.2009 - 15:54

Taitaa ero olla ainoa oikea ratkaisu tuossa tilanteessa.


Vierailija - 11.10.2009 - 15:55

Eikös suhteessa pitäisi olla tasa -arvoisia? meillä ei ole omia rahoja vaan yhteisiä. Ei tartte miettiä onko mulla rahaa johonkin juttuun kun kaikki on yhteistä.
Itse en sietäisi tuollaista haukkumista, vaan sanoisin samalla mitalla takaisin.Meillä kyllä mies tietää että jos tuollaista tekisi niin näyttäisin ovea.


älä anna - 11.10.2009 - 16:56

periksi . koeta jaksaa miestä..koska rakkaus voittaa.


zilla - 11.10.2009 - 17:10

Huh, ei kuulosta suhteelta, jossa rakkaus kukoistaa... Suhteenhan pitäisi perustua kunnioitukseen ja tasa-arvoon. Vaikka tilanne onkin tuo, ero ei silti ole helppoa, koettu on. Asiat kun luisuvat tuohon pisteeseen vähitellen. Ja sitten on niitä hyviäkin hetkiä, jolloin haluaa uskoa, että kaikki järjestyy.

Mieti kauanko olet ollut noin onneton ja haluatko olla samassa pisteessä vuoden, kahden kuluttua...Meillä myös miehen käytös muuttui samalla tavalla ivalliseksi ja kylmäksi. Kesti aikansa tajuta se yksi asia, mikä teki lähdön todella helpoksi. Sen että mies ei rakasta minua.

On vaikeitakin hetkiä nyt yksinhuoltajana, mutta se jatkuva paha olo ja itkuisuus on poissa. Ja jonain päivänä, kun sitä osaan vähiten odottaa, astuu elämääni joku ihana ihminen joka aidosti rakastaa


mammeli - 11.10.2009 - 22:31

Olin saman tyylisessä suhteessa. asiat vain paheni ajan kuluessa ja rahasta oli tinkaa koko ajan. (sillä erolla et olin kyllä töissä eikä meillä ONNEKSI ollu lapsia) Yks kaunis päivä vaan päätin etten kuuntele sitä p*skaa enää. Nyt asiat ei vois olla paremmin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|