Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

nettiseurasta??

kehveli - 08.10.2009 - 10:10

onko kukaan löytäny sitä oikeaa netistä??
itsellä pienet lapset, harvoin omaa aikaa kodin ulkopuolella ja olisi kuitenkin jo kiva päästä mukaan, edes katselemaan tarjontaa.
eli mitä sivuja on olemassa ja tuleeko asiallisia vastauksia??


VASTAUKSET:


onhan niitä... - 08.10.2009 - 10:32

se oikea, sivusto on varmaan yks luotettavimmista. tietenkin aina joka paikassa on niitä jotka laittaa kaikkea asiatonta, mutta moni on kyllä tuttavapiiristä löytänyt itselleen se omna kullan netistä...


minä - 08.10.2009 - 10:54

Kyllä minäkin tiedän monia monia jotka ovat löytäneet netistä..
Kyllä sitä aika pitkälle saa jonkulaisen kuvan millainen tyyppi kun pitemmän aikaa vaikka esim puhelimessa juttelee.

Minä kerran luulin ihastuneeni netin kautta, mutta eipä siitä sitten oikeen mitään tullut. Se mies oli kyllä täysin tykästynyt mutta ei mulla tainnut sitten ollakaan pokkaa. Ja hyvä niin, tiedä missä sitä olisi nyt


lasten äiti - 08.10.2009 - 13:23

Minä tapasin mieheni Suomi24 chat-palstalla. Kokeilin huvikseen ja juttelin mukavan tuntoiselle miehelle, jolla oli kiva profiili Lähdin ihan kokeilumielellä koska netti on täynnä huijareita. Juteltiin aikamme ja annettiin mese-osoitteet. Sitten sovittiin tapaaminen ihan julkiselle paikalla, päiväsaikaan.
Ja siitä se sitten lähti Mulla on muutama ystävä myös jotka ovat tavanneet miehensä netissä


juu - 08.10.2009 - 13:24

kun et liian kauaa tutustu netissä virtuaalina, koska voi olla aivan eri henkilö livenä. tulee ikäviä yllätyksiä kun luo ihmisen päänsä sisään ja todellisuus sitten karumpi, jokainen voi antaa itsestään liian hyvän kuvan netissä ja sanoa juuri ne asiat mitä haluat kuulla, siis ensin perusasiat selville pidätkö ja sitten livenä tapailemaan/soittelemaan siitä se lähtee.

löysin elämäni kultanallen netistä, ihan hakemalla hain ilmoituksella, yksinäiseen elämään miestä, ja löysin, rehellisesti kirjoitin ja sain rehellistä tekstiä. löysin kultani. aika skeptinen olin alkuun mutta viimein tajusin että hän on parasta mitä on eteen tullut, kun aloimme tutustua enemmän. pidän itseäni onnekkaana, takana oli vuosien typeriä nettijuttuja ja usko meni siihen hommaan kunnes tuli tämä ukkosein joka vei jalat alta. mulla onneksi oli kokemusta ja olin aika kriittinen, sinisilmäinen ei missään nimessä saa olla eikä luottaa tuntemattomiin varauksetta, tapaamiset julkisella paikalla ja jonkun tiedettävä mihin menet ja kenen luo jne. eli perusturvallisuus huolehdittava. en halua pelotella mutta itse törmäsin ihmeheeboihin ja opin varovaiseksi. mutta, suosittelen virtuaalimaailmaa, siellä on ihan hyviä tavallisia miehiä jokaiselle jotakin.

city ja suomi24 ja msn deitti on eräitä


joo - 08.10.2009 - 15:32

Pidä varasi, sieltähän voi löytää vaikka pääministerin.


höh - 08.10.2009 - 17:25

no ei varmaan voi


Kyllä on - 09.10.2009 - 15:57

ekalla tärppäsi. Otti myös lapseni "omikseen" ja nyt myös yhteinen lapsi.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|