Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

parisuhde koetuksella

kyllästynyt - 07.10.2009 - 10:24

Mulla alkaa hermo meneen tähän suhteeseen.Ollaan oltu kymmenen vuotta yhdessä ja kolme lasta.Kotiäitinä ollut kahdeksan vuotta ja isäntä tekee 14 tuntisia työpäiviä,viikonloppujakin töissä.Mä hoidan kaikki kotityöt ja lapset sekä myös isännän "juoksevat"asiat 24/7.Kun mies on kotona,se roikkuu netissä.Ei osallistu lastenhoitoon muutakun kommentoimalla mun tapaani hoitaa niitä,lapsille käy kyllä hyvät yöt toivottamassa kunhan oon ne vieny sänkyyn ensin.Valittaa tekemättömistä töistä,soittelee päivisin kymmenenkin kertaa kysyäkseen onko se ja tää ja toi tehty ja mitä ja missä mä nyt oon ja eikös sun pitäis tehdä sitä ja tätä.Itse olen kotiäitiyden lisäksi yksityisyrittäjä,työaikaa on aamupäivä kun muksut on koulussa.Se aika menee yleensä siihen että hoidan isännän antamia tehtäviä ne kun ei voi kuulemma odottaa,sit kuuntelen illalla kun se ihmettelee miksen o tehny omia töitäni taaskaan..Lisäks kommentoi mun ulkonäköö(muka herjalla),jos ei o iso pehva niin lyhyet jalat isoo nenää ym.,lasten kuullen viä arvostelee ja naureskelee päälle kun on niin hauskaa.Tupakanpoltosta valittaa(itse lopetti) ja ymmärrän kyllä että haisee ja on epäterveellistä,mutta ei se kauheen kivalta tunnu kun koko ajan saa kuulla valitusta siitä minkälainen oon ja mitä teen.Lopettaa aion,mutta haluan et se on mun oma päätös,eikä siks kun toinen käskee.Sänkyhommat ei kiinnosta mua pätkääkään,kun päässä soi vaan että oon isoperseinen ja haisen pahalle..Mies soittaa joka aamu töistä ja kysyy saako illalla p..lua,ei paljoo kiihota.Kun koitan puhua miehelle asioista niin se lähtee pois tai sanoo vaan että on sulla vaikee elämä,ja varmaan onkin.En jaksa koko ajan koittaa muuttaa itteeni siks että toisella olis hyvä olla,jokaisen pitäis saada olla oma ittensä ja mun mielestä miehenkin pitäis pystyä ajatteleen jotain muutakin kun vaan itteensä.Voimat loppu.


VASTAUKSET:


mies - 07.10.2009 - 11:03

Hei, ota uus mies!!! Semmonen tavallisen lihava ja lepponen kotihiiri, jota ei työt kiinnosta vaan pysyy kotona ja tykkää susta. On niitä olemassa, tässä esim. yksi.


yök - 07.10.2009 - 11:06

mikä mies!!!hyi!!!jätä se heti!!!!!!ansaitset parempaa.


Älä - 07.10.2009 - 11:26

vastaa puhelimeen kun miehes töistä soittelee tai jos vastaat, niin sano että eikös sun pitäis töitä tehdä eikä tänne soitella alvariinsa. Nyt nainen nokka pystyyn, äläkä jää jalkarätiksi. Jos lastenkin kuullen haukkuu sinua, niin lapset ottavat kyllä mallin siitä kuinka toisia ihmisiä kohdellaan. Pane miehes kuriin tai potkaise pihalle.


Hotmama - 07.10.2009 - 11:48

Voih ei Yrittäkää puhua näistä asioista, menkää parisuhdeterapiaan, yrittäkää saada asiat toimimaan jos ne rupeis pikkuhiljaa menemään parempaan suuntaan. Älä alistu, päätät, et nyt tää loppuu tai ero tulee!! ja sano se miehellesikin. Kerro sit miten kävi..


mie - 07.10.2009 - 13:22

Miksi se olisit sinä, joka pitäisi muuttua? Ehkä pitäisikin: jospa alkaisitkin huolehtimaan itsestäsi ja omista asioistasi, ja antaisit miehen huolehtia omistaan.


syöpäläinen - 07.10.2009 - 13:34

Lopeta tupakanpoltto, edes lastesi takia!
Oma isäni kuoli siihen :*(


tupakapoltto - 07.10.2009 - 15:59

onoma asia.ei kullu muile


huoh! - 07.10.2009 - 16:19

Ei varmasti miestä kiinnosta enään nainen, joka on tuupannut römpsästään ulos kolme kiljuvaa kakaraa.

Ja kaiken kukkraksi "kirjoitustaidostasi" päätellen, olet lisäksi täysin kouluttamaton juntti.

Miksi et suostu ajattelemaan asiaa faktana, että sinulla ON iso perse ja sinä HAISET pahalle??


kyllästynyt - 07.10.2009 - 18:15

Sinulle Huoh!: kaiken KUKKRAKSI mun koulutustaso ei kuulu sulle ja perseeni kanssa olen kohta 40 vuotta tullut ihan hyvin toimeen, jos ja kun mun perseeni on jollekin ongelma,pitäköön sen omana tietonaan niin kuin hyvin tapoihin kuuluu. Toisekseen ongelmana ei ole se etteikö äijä haluais,niinpä suosittelen sinulle luetun ymmärtämisen harjaannuttamista! Pysytkö kärryillä vaikka vastaan sulle näin monisanaisesti,vai pistetäänkö selkokielellä?
Hotmama ja muut,kiitokset teille asiallisista viesteistä Kirjoitin vain, koska oli pakko saada purkaa tuntojani...ikävä vain, että toiset saavat niistä huvia omaan mitättömään elämäänsä mutta suotakoon se heille.


Huoh:lle - 07.10.2009 - 18:52

Sinulle Huoh sanoisin,että et sinäkään järjen jättiläiseltä vaikuta.Agressiivisuutesi todistaa,että et ole mitenkään sopusoinussa itsesi kanssa.Taidat juuri itse olla se kouluttamaton itseesi kyllästynyt juntti joka saa hetken nautinnon elämäänsä mollaamalla toisia,kunnes sammut jälleen omaan tylsyyteesi.

Ja voi sinua raukka parkaa "Ei varmasti miestä kiinnosta enään nainen,joka on tuupannut römpsästään ulos kolme kiljuvaa kakaraa" Kuulostat vielä tosi katkeraltakin.Suurin osa miehistä suhtautuu järkevästi synnyttäneisiin naisiin ja suorastaan palvovat lapsensa äitiä.Sääli,että elämä on käsitellyt sinua noin kovakouraisesti ja näkemyksesi on katkeran sydämesi alla noin vääristyneet.Mutta muista kun on oikein pohjalla ei ole muuuta tietä kuin katsoa ylöspäin ja puhdistaa sydämensä kaikesta "hapatuksesta".Suosittelen!


täällä - 07.10.2009 - 20:29

kyllä osaa olla todella törkeää sakkia..kehtaa tuollalailla puhua..mitä ihmeen väliä on,montako on synnyttänyt,minkä kokoinen on ja minkä näköinen on??kuhan on itsensä kanssa sujut ja on tasapainoinen ihminen,näyttää siltä että sinä "huoh",et ainakaan kovin fiksu ihminen ole!


Talitintti - 07.10.2009 - 21:00

Sä olet aivan hyvä just tollasena. Sun EI tarvii muuttuu. Sun kuuluu olla onnellinen. Sä ansaitset sen. Sun ei tarvii olla tiskirätti.

Eikä sun todellakaan tarvii avata jalkoja vaan siks et toinen käskee!


Kuikka - 07.10.2009 - 22:21

Kuulostaa TODELLA raisvostuttavalta ja raskaalta. Nyt kuule nainen alat kapinoimaan oikein olan takaa! Pistä se miehes tajuamaan että nyt on asioihin tultava muutos! Elä hyvä nainen enään suodata noin paljoa!
Ja muista! Naisella on keinonsa! ;D

mies: Ihana kuvaus, mulla on myös tuollainen kotihiiri <3 Ja oon kyllä aivan rakastunut siihen. Ei se kyllä paljoa liho vaikka kuinka yritän sille leipoa ja kokata, eikä paljon rahaa tuo tähän taloon mutta se on vain niin ihana, kotona ja tykkää minusta, mikä voisi olla parempaa <3


Huoh! - 09.10.2009 - 06:48

Näköjään osui arkaan paikkaan!!!

Miehesi käy 100% varmuudella painamassa jotain tiukkaa muijaa, jolla on kroppa kunnossa, eikä haise pahalle!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|