Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Muita miehiä haikaileville

abba - 06.10.2009 - 13:01

Tälle palstalle naiset usein kirjoittajat siitä, kuinka haikailevat seksisuhdetta avioliiton ulkopuolelta. Mielestäni kannattaisi paneutua siihen mistä kaikki nämä ajatukset ovat lähtöisin ja kuinka niitä voisi välttää.

Mielestäni on väärin kenenkään sanoa missään asiassa, että "Minä vain teen asioita hetken mielijohteesta, en voi sille mitään". Kukaan ei tee mitään hetken mielijohteesta. Jokainen asia mitä teet, on täytynyt ensin työstää itsellesi jollain tapaa pääsi sisällä. Jos siis syrjähyppy pelottaa tai ajatuksen pähkäily ärsyttää sinua, kannattaa keskittyä tekemään muutos sieltä mistä moisien tekojen työstäminen alunperin aina lähtee: Omasta mielestäsi, pääsis sisältä. Muiden ajatuksia ja ongelmia on aina helppo käsitellä, mutta omaansa on yleensä lähes vaikein (koska emme pysty valehtelemaan itsellemme).
Ala murskaamaan tietoisesti ja järjestelmällisesti ajatuksia pettämisestä päässäsi jo ajatuksen ensimetreillä. Pohdi kaikki moraaliseikat (millainen puoliso haluat olla jne), oman miehesi hyvät puolet, syrjähypyn huonot vaikutukset perheeseesi jne. Sinun täytyy AJATELLA, ja käsitellä tilanne itsellsi alusta loppuun. Mielestäni on myös hyvä tutkailla sitä, mistä tällaiset ajatukset sitten johtuvat. Syynä voi olla esimerkiksi omasta lapsuudesta koettu huono isäsuhde, puolison vaikeus huomioida sinua tms. Tekoihin ei pidä heittäytyä suinpäin, vaan kaikki asiat, aivan alusta loppuun asti, tulisi työstää itselleen. Tutkikaa, pohtikaa ja arvioikaa jatkuvasti itseänne. En tarkoita, että itseään tulisi jatkuvasti nälviä huonoista asioista, vaan sitä että itseään pitäisi pyrkiä kehittämään ja välttämään itselleen ja muille epäedulliset tilanteet, mihin saattaa heittäytyä sen enempää asioita miettimättä. Kiitos, ja hyvää päivänjatkoa!


VASTAUKSET:


abba - 06.10.2009 - 13:07

Vielä huomionti:
Joku voi mennä sekaisin, kun sanon aluksi että ajatukset täytyisi murskata ja sen jälkeen että ihmisen täytyisi ajatella. Tarkoitan siis, että ajatukset pettämisestä, ne itsekkäät ajatukset tulisi yrittää kaikin keinoin poistaa mielestänne. Samalla sinun tulisi tutkailla itseäsi: "Miksi haluan toimia näin?", "Mitä teostani voi seurata?", "Millainen ihminen haluan yleensä olla" jne.


Totta - 06.10.2009 - 13:45

Hyvä kirjoitus! Kerrankin asiaa tällä palstalla! Kiitos


Totta joo - 06.10.2009 - 13:57

mutta kuinka moni kohderyhmään kuuluva murskaa ne vanhat mietteensä antaen tilaa uusille tulla?

Omassa elämässäni olen nähnyt niin saastaisia naikkosia, ettei vois uskoakaan! Siis ihan valmiita ollaan käymään pienten lasten isän kimppuun röyhkeesti vaan! Ja mun itsetunto on ihan kohdillaan, joten ei ole nyt siitä kiinni, vaan kai sitä arvostella sellaista saa, joka kotisi ja perheesi on valmis rikkomaan?

Eletään joissain utopistisissa haaveissa mielikuvissa "minä ja hän, me kaksi vain" rakastellen aamunkoittoon..Kun totuus olisi ennemminkin: Isättömät ja traumaattiset lapset, katkera ex ja jatkuvaa selvittämistä vaativat erosotkut ja raha- ja tapaamisongelmat. Siinäpä sitä raivoisien tekstarien lennellessä naida napsutellaan tyytyväisinä...

Eiköhän siis olis paljon terveempää rakastella siellä kotikolossa sen oman miehen kanssa ja pitää siinä samalla lapsensakin täysjärjissään?


Niinpä - 06.10.2009 - 17:01

Moni lopulta katuukin eroa, vaikka olisi alunperin ollut jättäjä itse!


Totta joo - 06.10.2009 - 19:05

tämäkin! Ja tarina kertoo, että sitten aletaan haikailemaan sen jo jätetyn ex:n perään!!!!!

Eli ollaan sitten loppujen lopuksi valmiit hajottamaan se "uusi ja ihana oma suhde", mikä taisteltiin erojen kautta, sekä ex:n uusioperhe, jossa voi olla jo vauvakin tulossa!!!EI YMMÄRRÄ, EI!!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|