Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Teenkö väärin?

onnellinen - 05.10.2009 - 11:50

Olen onnellinen oman mieheni kanssa. Elämämme on aika tasaista, niin kuin nyt yleensä pitkässä suhteessa on.

Sitten on eräs toinen mies, joka tuo elämääni "jännitystä". Siis ihan kavereita ollaan hänen kanssaan, mutta kieltämättä olen joskus haaveillut muustakin.

Tiedän kristallinkirkkaasti, että tuo mies olisi tuhoni, jos ryhtyisin hänen kanssaan mihinkään. Pitkä suhde ei meidän välillämme toimisi millään, ja lyhyt säätö tuhoaisi parisuhteeni. Mieheni nimittäin tietää, että olen ollut suhteemme aikana ihastunut tähän toiseen.

Onko väärin nauttia tuon toisen miehen seurasta?
Teenkö väärin omalle miehelleni, kun kuitenkin haikailen jännityksen perään?

Siis en tosiaankaan aio tehdä asialle mitään. Haaveilen vain.


VASTAUKSET:


Mieti - 05.10.2009 - 11:58

mitä itse ajattelisit jos miehesi salaa haikailisi, ehkä ajattelisi jonkun toisen paikallesi sängyssä..
Etkö voisi ehdottaa jännitystä miehellesi? Ex-tempore-risteily, sex-kauppa yms yms..
En ymmärrä miksi sitä jännitystä pitää muista etsiä kun vaan mielikuvitus on oman kullan kanssa rajana....


onnellinen - 05.10.2009 - 12:17

En tarkoita seksiä, itse asiassa en ollenkaan voisi kuvitella seksiä tämän toisen kanssa, suutelua korkeintaan. Haen jotain vaaran tuntua ehkä. Vaikea selittää...


onnellinen - 05.10.2009 - 12:20

Ja siis edelleen painotan, että tämä kaikki on unelmointia. Mulla on ihan selvä raja, jota en ylitä.


No - 05.10.2009 - 13:42

onpas teillä miehesi kanssa aito, rehellinen ja toimiva suhde! Mietitkö koskaan, kun haaveilet "vaan suutelusta" toisen miehen kanssa, mitkä mahtavat olla miehesi mietteet? Et ansaitse noin kilttiä ja anteeksiantavaa ihmistä! Hyi h***tti, mikä sika olet!


Taas tätä... - 05.10.2009 - 13:56

Turhaa täältä kyselet.kyllä se omatunto sanoo mikä on soveliasta mikä ei.Jos vaan haluat olla rehellinenn itsellesi niin kyllä on parasta kuunnella sisäistä ääntä.

Mutta kirjoituksestasi käy ilmi ,että haluat vain tukea likaisille ja luvattomille haaveillesi...no anna palaa sittenpähän pääset eroon hyvästä miehestäsi.


Eikö se mennyt niin - 05.10.2009 - 14:07

että ihastua saa, haaveilla saa. Kunhan ne pysyvät sillä tasolla.


höh - 05.10.2009 - 14:08

Hölmöjä juttuja, heti ollaan tuomitsemassa, kun se on niiin kivaa. Sulla on ihan selvät sävelet, joten sitä mä ihmettelen, miksi täältä kysyt noilta idiooteilta. Saahan sitä fantasioida vaikka mistä, mutta on ihan eri asia, jos lähtee toteuttamaan fantasioitaan. Eiks tää oo ihan perusjuttu? Mitä sitten, jos miehesi haaveilee naapurin Anitasta? Jos se on vaan fantasia...


Selja - 05.10.2009 - 16:04

Itse olen kyllä näistä jutuista sitä mieltä, että ei kannattaisi ruveta edes haaveilemaan tai antaa millekään vastaaville aatoksille valtaa.

Itse olen raa'asti tietoisesti kieltänyt itseltäni pienetkään tuommoiset ajatukset ja keskityn pelkästään mieheeni ja perheeseeni. Rakastan miestäni ja en halua pienintäkään ongelmaa suhteeseen. En halua ottaa riskiä, että rupeaisin jotain päiväunia muista rakentelemaan ja yhtäkkiä olisinkin tänne palstalle kirjoittelemassa, että "rakastan miestäni ja perhettäni, mutta kaikki onkin niin arkista ja taidan ollakin rakastunut toiseen".

Kukin tekee tietysti tavallaan, mutta mielestäni on helpompaa, kun ennakkoon jo lähtee siltä linjalta, että ei anna muille mitään sijaa elämässään. Ei edes haaveissa.


häh - 05.10.2009 - 18:01

voi itku mitä tuomitsijoita. Päiväunet on monen pelastus! Jos Seljankin täytyy oikein kieltää itseltään tuommoiset ajatukset niin etkö luota itseesi pätkäänkään. Eihän se sitä tarkoita, että annetaan muille sijaa elämässä jos haaveillaan. Mutta sen sijaan, että etenee tekemisen asteelle..sitten kaikki meneekin pyllylleen. Olen varma, että kaikki meistä haaveilee välillä toisten perään. Aivan kuin sinkut haaveilee parisuhteesta ja avioliitossa elävät sinkkuudesta. Lapsettomat lapsista ja lapsellisetkin miettii välillä, että valitsisinko toisin jos olisi tilaisuus. Eikä siinä ole mun mielestä mitään pahaa. Mun mielestä on vain tärkeää erottaa haaveet todellisuudesta.


nyt nikittä... - 05.10.2009 - 19:00

Mulla aikalailla samatilanne, mitään en ole ajatellut tehdä tuhotakseni liittoni, mutta jotenkin se huomion saaminen on mukavaa. Ei oma pitkäaikainen mies enään samalla tavalla huomioi, niin pieni flirtti tekee ihan hyvää itsetunnolle

Mutta olen asiasta tän "toisen miehen" kanssa puhunut ja tehnyt selväksi etten aio pilata avioliittoani ja perhettäni hänen takiaan koska en hänestä halua mitään muuta kuin vähän leikkimielistä huomioo.


Auttaisiko - 05.10.2009 - 22:00

ihan vaan kivaa pikkumustaa päälle ja discon puolelle, siellä sitä huomiota sais tanssilattialla, kaikkea voisi katsella, nauttia ym mutta silti pitää se oma rajansa.
Mikä piristääkään suhdetta enemmän kun tietää että kelpaisi muillekkin ja silti käpertyy sen tutun ja turvallisen miehen viereen.

Mutta suosittelen myös lämpimästi kahden tai koko perheen(?) voimin reissuja välillä ihan minne päin suomea vain, kunnon ero arjesta välillä tekee todella hyvää.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|