Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

neuvokaa pikaisesti!!

heippa - 02.10.2009 - 12:20

Mitä tekisitte meidän tilanteessa:

Poika puolitoista vuotta, ei ole ollut paljon hoidossa, kertaakaan ei ole ollut poissa kotoa yötä ilman meitä. Kerran ollaan oltu matkalla kaksi yötä poissa kotoa, jolloin suostui nukkumaan vain vieressä, kotona meni viikko totuttaa taas nukkumaan omassa sängyssä.

Menisi hoitoon äitini luokse, joka juuri muuttanut lähellemme. Jos yö menisi huonosti, voisimme hakea pojan kotiin 10minuutissa. Mummi on pojalle kaikki kaikessa, on nähnyt häntä paljon ja luottaa häneen. MUTTA: Äitini on juuri muuttanut asumuseron takia omaan asuntoon ja on aika hermoraunio, stressaa ja hermoaa koko ajan, tosin poikamme tulo voisi rauhoittaa häntä, mutta en tiedä voinko luottaa siihen. Hän osaa olla lasten kanssa ja on ollut pojan ainoa hoitaja tähän asti, tosin harvoin ollut hoidossa.

Mitä tehdä, antaako hoitoon vai ei? Pelkään, että jos jotain sattuisikin enkä ole 100% varma osaisinko nauttia illasta. Toisaalta tällaista tilaisuutta ei tule enää pitkään aikaan, koska saamme toisen vauvan kahden kuukauden päästä ja kahdenkeskeinen aika olisi tärkeää.

Mitä tekisin?


VASTAUKSET:


Koti-iskä - 02.10.2009 - 15:03

En kyllä antaisi lasta ihmiselle hoitoon, joka on tällä hetkellä, johtuen elämäntilanteestaan "hermorauniona". En ehkä siksi, että lapsi vaistoaa sen ja saattaa olla jatkossa huono juttu heidän suhteelleen.


mummu - 02.10.2009 - 21:12

Turhaa hysteriaa. Tottakait annat lapsen äitisi hoitoon. Siitä on hyötyä sekä lapselle että äidillesi. Turhaa huolehtia asiasta. Olkoonkin että hoitaja on "hermoraunio", niin hän hoitaa ihan varmasti täysin huolellisesti ja tarkasti oman lapsenlapsensa. Annat vain tarkat hoito-ohjeet: ruoka-aika, mitä ruokaa, nukkumaan milloin, iltasatuko, unilaulu jne. vanhat rutiinit.

Lapsi tykkää varmasti ja "hermorauniokin" paranee. Ihan varmasti.


Hoitoon hoitoon - 05.10.2009 - 10:37

Rupeat säännöllisesti jättämään häntä hoitoon ja myös yöhoitoon. Se on todella tärkeää sinun ja perheen jaksamiselle. ja ainahan lapset ovat mummolassa viihtyneet. Kohta lapsesi jo kinuaa, että koska pääsee mummolaan Et varmastikkaan ensimmäisellä kerralla osaa nauttia vapaasta 100%:sti, mutta opit itsekkin pikkuhiljaa luottamaan, kun näät, että kaikki menee hyvin ja kohta se on ihan korvaamaton apu teille Et ole huono äiti jos lapsesi on yötä mummolassa, lapset kasvaa ja kaipaakin jo muuta kun oman äidin. Olin ensimmäisen lapsen kanssa vähän samanlainen. Hän ei ollut ensimmäiseen vuoteen hoidossa jne. Mutta kun toinen syntyi vuoden ikäerolla olen huomannut, että mammalayöt ovat tulleet todellakin tarpeeseen

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|