Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

kunnalllispoliitikon murha ja tämä Ulvilan case

postimies pate - 01.10.2009 - 22:41

Kun aviomies murhasi kunnallispolitiikassa mukana olleen vaimonsa, ei kukaan nainen puolustellut miten vaikeissa olosuhteissa mies joutui elämään ja että hän olisi tehnyt tekonsa vuosien paineiden vuoksi. Nyt naiset puolustavat naista joka surmasi aviomiehensä. Miksi ette aikanaan naiset puolustaneet tätä miestä joka tappoi vaimonsa? Näettekö tässä jotain suurta epäkohtaa? Naiset puolustavat aina naisia, vaikka he olisivatkin väärässä tai syyllisiä ja tämä on fakta.


VASTAUKSET:


nainen itsekin - 01.10.2009 - 23:18

Aivan niin. Mitään tähän järkyttävään tragediaan johtaneista syistä tietämättä ei todellakaan voi ottaa kantaa muuta kuin siihen että toiselta hengen riistäminen on rikoksista hirvittävin. Oli teon taustalla sitten mitä tahansa. Surettaa vaan suuresti etenkin lasten vuoksi. Heidän tuskaansa ei voi varmasti sanoin kuvata.


äitilii - 02.10.2009 - 03:05

niin kunnallispolitiikon oli muuten puh johtaja tämä rouva ja miksi en puolustele miestä..siksi että oli jo vuosia piinannut vaimoaan mustasukkaisuuksissaan suku tiesi tämän koska paennut mustelmineen muutamaan kertaan vanhemmilleen ym...miksi pitäisi ..kyllä nainen tai mies saa tekojensa mukaan ...sen mukaan eikä sen että on mies tai nainen.tämäkin mies ei saanut edes tyttärensä huoltajuutta vaan elinkautisen...tyttäreltään vei äidin niikuin nyt tää auer vei lapsiltaan isän ja se on anteeksi antamatonta josta lapset kärsivät koko ikänsä.


asian ytimeen - 02.10.2009 - 09:48

teko on hirvittävä tekipä sen kumpi sukupuoli tahansa.

tässä näemme kuinka naiset todellakin puolustaa aina naisia. ajatellaan vaikka lastenhuoltokiistaa.
sossut ovat aina naisen puolella. isää miestä ei uskota.
äiti saa valehdella ja kaikki menee täydestä.

lapset ovat aina sijaiskärsijöitä aikuisten itsekyydessä ja julmuudessa kuten tässäkin tapauksessa. lapsia säälittää kuinka asia vaikuttaa lasten mielenterveyteen. ei tapahtuma voi olla jättämättä jälkiä.


nimetön - 02.10.2009 - 10:09

voi luoja sentään... toiselta hengen vieminen on aivan hirvittävää. Häpeän jos joku meistä naisista kehtaa puolustella naisen tekoa!!!!!! Vaikka kuinka mies olisi pahoinpidellyt tms. niin tämä ei oikeuta tälläiseen tekoon!!! Miksi nainen ei ole kerännyt kimpsujaan ja muuttanut pois kotoa... -hakenut apua?! Jos kaikki murhaisivat puolisonsa mustasukkaisuuden, väkivallan tms. takia niin voi hyvät hyssykät... noh, pienenisi ainakin maailman ihmismäärä!!! Hävetkää naisen puolustajat!!!!!


Äiti - 03.10.2009 - 11:15

Ihmisen tappaminen on rikos ja hirveä teko olipa selitykset ja syyt vaikka mitä, ne eivät alenna
teon luonnonvastaisuutta, raakuutta ja moraalittomuutta. Mikä on tällainen 'perhekerho' jossa pyörii näitä teon puolutajia?? Pöyristyttäviä julmia naisia, joiden raakuus on ihmiskunnan moraalisen rappion huipentuma. Riita tai ristiriista ei alenna ihmisen tahdontilaa niin, että tappaminen olisi missään oloissa oikeutettu.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|