Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Lapsien kohtalo säälittää

Epäilin jo aiemmin - 01.10.2009 - 07:54

Ihan kuka tahansa ei pysty tappamaan, ei edes suutuspäissään, se on fakta. Taustalla on kyllä
pakko olla vakavia henkisiä ongelmia sekä tunteiden
kontrolloimattomuus ns. persoonan epävakaus.
Ja että pystyy salaamaan asian 3 vuotta, siihen ei pysty kuin tosi paatunut tekijä. Miltä tuntuu valehdella jopa omille lapsilleen, sukulaisille ja syöttää pajunköyttä viranomaisille. Pöyristyttävä teko. Ei auta puolustella yhtään.


VASTAUKSET:


haloo epäilijä - 01.10.2009 - 11:34

Eipäs aleta syyllistämään kun ei tiedetä faktoja.
Itse perheväkivaltaa lapsuuden katsoneena voin sanoa,että säälin saman kokevia
Entäpä,jos itseään on äiti puolustanut?
Keitä luulet oikeesti äidin ajatelleen salatessaan asian 3 vuotta???Haloo???!!
Onko mieleesi tullut lasten kohtalo nyt?
Itse olisin valmis tekemään lasteni puolesta vaikka mitä.Tärkeämpiä asioita lapset elämässäni.


faktoja - 01.10.2009 - 11:56

Onhan noissa lehdissä mm naapurit jo kertoneet, että ei hän niistä lapsistaan niin kovin kummoista huolta jaksanut kantaa. Keskenään leikkivät pihalla puoleen yöhön, naapurit antoivat välillä ruokaa jne kun nainen oli uppoutunut netin syövereihin.


Mielenkiintoista, - 01.10.2009 - 12:14

että tähän asti on etsitty kylmäveristä murhaajaa joka tappoi perheenisän ja särki täydellisen perheidylin. Nyt kun kylmäverinen murhaaja on saatu kiinni täällä käännetäänkin asia niinpäin, että murhaaja olisi "uhri" ja hyvä että päästi ilmat pihalle siitä väkivaltaisesta miehestään.

Ainoa faktahan on se, että keneltäkään ei riistetä henkeä vaikka kuinka olisikin perheväkivallan uhri! Mistä ei tässä tapauksessa kylläkään ole minkäänlaista näyttöä. Tiedä vaikka vaimo itse olisi saanut raivarin mustasikkaisuuksissaan kun mies tuli firman juhlista kotia niin, kuin oli surmailtana tullut. Mene ja tiedä.

Jos taas olet perheväkivallan uhri niin väkivallan voi lopettaa ottamalla HETI ensimmäisen lyönnin jälkeen yhteyden poliisiin sekä eroamalla puolisostaan. Tämä on FAKTA.


ajatuksia vaan - 01.10.2009 - 12:17

Uskon, että hän teki töitä netissä - sillä tämä saittihan on hänen työnsä - ja hän ilmeisesti omistaa tämän auer-mediatalon saitin.
Perhe, ja lapset olivat hänen elämäntehtävänsä - tai sitten rahanlähde - siltähän tämä kyllä näyttää
Todennäköisesti halusi suojella lapsiaan - niin pitkään kuin vaan voi - mutta kyllä se on voimia vaatinut - että moiseen 3 vuoden kaksoiselämään on pystynyt


tulee - 01.10.2009 - 12:50

vaan mieleen, että onkohan hän tällä palstalla kirjoitellut parisuhdeneuvoja.


hah - 01.10.2009 - 13:04

ylläpitö on eriasia kuin neuvoja antavat palstalaiset, ylläpitö yleensä vaan valvoo, mutta mistäs sitä tietää mitä on täällä puhunut ja minkälaisen roolin luonut ja mitä nimimerkkejä käyttänyt, turhaa pohtia edes, sillä tuskin kuitenkaan hänen neuvonsa pahimpia palstalaisia kummempia ovat, on täällä sen verran karseaa porukkaa ihan tarpeeksi, hulluja riittää myös palstalaisissa vaikka luulette että kaikki on tavallisia hiekkalaatikkoäitejä, avatkaa vaan silmät..niin ehkä tajuatte.


niinpä - 01.10.2009 - 13:19

aina vedotaan naisen kärsimään väkivaltaan. nainen voi tehdä miehelle ihan mitä vaan ja sossun naiset puolustaa äitiä. sinäkin joka sanot lasten puolesta äiti voi tehdä mitä vaan. niinpä niin. äiti voi riistää lapsilta isän aivan pahuuttaan ja ilkeyttään. naisväkivallasta huudetaan puhutaan ja kirjoitetaan. meillä elää hyvin vahvana äitimyytti. äidit ovat pyhimyksiä. isät pahoja.
lapsia pitää suojella pahoilta isiltä ja miehiltä.
naiset voivat todellakin tehdä mitä vaan. huijata yhteiskuntaa maksamaan monen tuhansia euroja päästääkseen päämäärään ja yheiskunta maksaa koska eihän äiti nainen koskaan valehtele. eiköhän kumpaakin sukupuoleen mahdu erilaisia yksilöitä.

normaali ihminen jolla on oamtunto ei voi tehdä tuolla tavalla. normaali ihminen ei voi tappaa missään tilanteessa. on olemassa omatunto. normaali ihminen ei pystyisi tuollaisen teon jälkeen elämään itsensä kanssa sovussa EI EDES LASTEN TAKIA. naiselle tuomio ja ihan korkeimman mukaan. teossa ei ole mitään puolusteltavaa!


Haloo te - 01.10.2009 - 18:15

Miten ihmeessä voitte vaatia täällä suurinta mahdollista tuomiota pienten lasten äidille,kun ette tiedä mitä niiden seinien sisällä on tapahtunut?!
Tehdään äidistä se paha,joka mustasukkaisuuksissaan on riistänyt mieheltään hengen B-/
Eikös äidissäkin ollut veitsen jälkiä?
Isä ei varmasti ole voinut hyökätä äidin kimppuun ja painiessa veitsi upota isään eihän?
Ja eihäbn se ole isä voinut olla mustasukkaisuuksissaan käynyt äidin kimppuun eihän?
Mahtaa täällä vaania vaarallisia äitejä,kun mustasukkaisuuksissaan miehensä voivat puukottaa
Toki siellä äitikin voi olla tekijänä,MUTTA faktoista ei meistä kukaan tiedä ja uskotteko te oikeesti joitain naapureita,jotka elämänsä ekan kerran pääsevät haastateltaviksi oikeen iltasanomiin ja vielä kuvan kera.Haloo koko suomi!herätkää lynkkaus porukoiden aivokullat jo.Ja mielenkiintoista nim.kirjoittaneelle kysymys=miten voi lapsi lähteä väkivaltaisesta kodista?Sen haluan oikeesti tietää!!!!!


... - 01.10.2009 - 19:27

Ei me tiedetäkään mitä siell on tapahtunut, mutta miten voi puolustella sitä, että henkilö lähtee viimeistelemään tekoaan kesken hätäpuhelun. Tosin kyllähän femakot tällekin löytää järjelliset syyn kun naista pitää puolustaa. Elinkautinen on ainoa tuomio!!


Opiskelijatoveri - 01.10.2009 - 20:06

Opiskelin Kuopion yliopistolla uhrin kanssa samoilla kursseilla 1986-1992. Miellyttävä, huumorintajuinen, kaikinpuolin kiva ja todella fiksu mies! Pienikokoinen (alle 160cm)ja proteesin omaava, kuka vaan voisi potkaista nurin?

Olen järkyttyneenä seurannut nämä vuodet tämän murhan tutkintaa. Ja tämä lopputulos..

Eiköhän tässä ole kysymys patologisesta tapauksesta.. rouvalla on mt-ongelmia pahoja..

?


naiset - 01.10.2009 - 22:51

pystyy pahoinpitelemään miehiään siinä missä miehet naisiaan. Ja pahaa jälkeä tekevätkin, työn kautta tällaisia tapauksia nähnyt. Tästä väkivallan muodosta ei vaan puhuta.
Eikös toi nainen ollut paljon isompi kokoinen kuin miehensä. Ei oo kyllä kaikki kotona, kun kesken puhelun täytyy vielä käydä viimeistelemässä puukotus. Ei tartte kyllä minkäänlaista sääliä tai armoa tollainen nainen, vaikka hällä lapsia onkin. Ei oo kyllä lapsiaan ajatellut yhtään teon hetkellä.


japi - 02.10.2009 - 01:03

Nainen pystyy henkiseen väkivaltaan tiedostamattaan tai tiedostaen.pystyy myös käyttämään lasta kiristyksen apuna.


naisessa - 03.10.2009 - 12:19

oli YKSI puukonisku, miehessä TODELLA MONTA! oliskin kuolemantuomio tässä maassa.....


Murhan Mammafanille - 03.10.2009 - 13:49

"Haloo epäilijä" on samanlainen psykopaatti kuin tämän "perhekerho" -palstojen murhaaja-ylläpitäjäkin.
Esikuvasi käski pienen tyttärensä puhuttaa poliisia puhelimessa. Hätäpuhelun aikana valituksen äänet loppuivat, kun äiti meni ja viimeisteli silpomisensa. Hän "tunnisti" poliisirivistöstä viattoman MIEHEN murhaajaksi. Ja jatkoi tämän perhe-mammakerhon pyörittämistä ihailijamammojensa iloksi.
Onneksi sai nämä fanit: Voitte käydä katsomassa vankilassa, ja hirnua yhdessä, paskapäät.

"Haloo epäilijä" kirjoitti:
"Itse perheväkivaltaa lapsuuden katsoneena voin sanoa,että säälin saman kokevia.
Entäpä,jos itseään on äiti puolustanut?
Itse olisin valmis tekemään lasteni puolesta vaikka mitä."


juupa juu - 05.10.2009 - 18:02

"Haloo epäilijä" kirjoitti:

Itse olisin valmis tekemään lasteni puolesta vaikka mitä.Tärkeämpiä asioita lapset elämässäni.

Puoliso on tärkeämpi. Lapset ovat vain lainaa, mutta puolison kanssa sitä sitten yhdessä vanhetaan ja katsellaan maailmaa.


vieras - 06.10.2009 - 10:13

Elinkautinen tuolle murhaajalle kuuluis ja TODELLAKIN koko loppuelämä vankilassa!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|