Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

vanhaa vai uutta apua

sokissa - 29.09.2009 - 22:02

olen vähän ihmeissäni enkä tiedä mitä tekisin. silloin ku olin 15v ni seurustelin yhen ihanan pojan kans,seurusteltiin 4v,olin itse ainakin niiiiin rakastunut ja haaveiltiin yhdessä tulevaisuudesta,se on paras asia mun nuoruudesta,olin silloin tosi onnellinen,sit yhtäkkii tää poika häipyi mun elämästä. en saanut mitään yhteyttä häneen,olin tosi masentunut ja onneton. hänen kaveriltaan kuuli että hän oli lähtenyt afrikkaan,en ymmärtäny yhtään,kaiken piti olla hyvin.
nyt olen nykyiseni kanssa oltu naimisissa 5v ja lapsikin.
tämä nuoruuden rakkauteni otti yhteyttä.soitti minulle,oli numerotiedustelusta saanut numeroni,haluaisi tavata ja oli kuulemma tämän 7v ajan kaivannut minua tosi kovasti ja ois halunnu ottaa aiemmin yhteyttää ja selittää miksi oli lähtenyt,oli kuulemma ollut pakko silloin lähteä vaikkei ois halunnut jättää minua ja sanoi rakastavansa minua vieläkin ja haluaisi nyt jatkaa siitä mihin jäätiin. sovittiin et tavataan huomenna illalla kaupungissa yhessä kahvilassa,hän lupasi selittää kaiken.
mä en tiedä pitäskö mun mennä,rakastan nykyistä miestäni lastani,en tiedä mitä pitäis tuntee tai ajatella tästä nuoruuden rakkaudesta. toisaalta haluisin tietää miksi hän häipyi,mutta pelottaa mitä tapahtuu jos menen,olen kummiski sisimmissäni välillä ajatellut häntä ja odottanut vastauksia moneen kysymykseen.
en ole vielä kertonut nykyiselle miehelleni tästä,enkä tiedä miten kertoisin edes,eikä tämä nuoruuden rakkauteni tiedä perheestä,koska olen avioituessa pitänyt oman sukunimeni.
mitä tekisitte tilanteessani.
olen kuin sokissa...


VASTAUKSET:


mene - 29.09.2009 - 22:37

...muuten kadut ikuisesti...


pakko mennä - 30.09.2009 - 00:56

saat vastaukset tiettyihin kysymyksiin ja KUKATIES rauhan sieluusi huomatessasi, että aika olikin kullannut muistot, niin että voit levollisin mielin laittaa pisteen nuoruutesi rakkaudelle.

Ja mustaa huumoria: Ehkäpä tiikeri on raadellut hänet tunnistamattomaksi, joka saattaa "selkeyttää" asiaa jonkin verran.


Käy - 30.09.2009 - 08:20

Paikan päällä.Mutta muista nykyinen elämäsi, et voi pyyhiä pois kaikkea noin vain.Mistä tiedät mitä tälle entiselle miehelle todellisudessa kuuluu?


PROVO - 30.09.2009 - 08:56

Luulen, että kyseessä on provo.

Viesti on kovin epämääräinen ja kuultaa nuoruuden jännitystä, odotellaan vastauksia hihitellen.

Toisaalta, mikäli olen väärässä, niin AP:lle terveisiä;
- Elä omaa elämääsi, nykyajassa!


höpö höpö - 30.09.2009 - 09:05

miten se voi rakastaa sua jos ette ole seitsämään vuoteen nähnyt. Ei tämä elämä ole mikään elokuva. Muista että sinulla on aviomies ja lapsi. Olet ollut 15-19 vuotias teidän seurustellessa, tottakai kaikki on ollut ihqua! Ihan pelleilyä!


!!! - 30.09.2009 - 09:46

Älä mene! Menemällä osoittaisit vaan, ettei nykyisyys juurikaan merkkaa sinulle. Olisi kamala teko perhettäsi kohtaan. Menneet on menneitä, anna niiden olla!


ei ole - 30.09.2009 - 12:04

Mielestäni sinun kannattaa mennä, saatpahan ainakin vastauksia. MUTTA! Muista se, mitä sinulla nyt on! Ihmiset muuttuu, myös te olette muuttuneet. Aika on mennyt eteenpäin ja sinulla on nyt uusi elämä. Aika kuultaa muistot, itsekin ajattelen lämmöllä ensirakkauttani, mutten todellakaan heittäisi sitä pois mitä minulla nyt on. Se on jotain paaaaaljon enemmän ja tärkeämpää. Suhtaudu asiaan huumorilla, niin selviät tilanteesta varmasti . Äläkä mene mukaan mihinkään "rakkaushömpötyksiin". Kerrothan tapaamisestasi miehellesi myös!


Hohhoijaa - 30.09.2009 - 12:13

Ette ole enää samoja ihmisiä. Älä pilaa hyvää nykyistä elämääsi teini-ihastumisen takia.. ikävöit sitä samaa tunnetta mitä se vuosia sitten oli. Se on mennyttä.


Kerro - 30.09.2009 - 13:52

Kerro miehellesi koko tarina, sehän on mennyttä eikä mikään salaisuus. Mene sitten, jos vielä kiinnostaa. Tai sitten pidät itsesi kuosissa siten, että pyydät vanhan rakkaasi teille kahville. Miehesi varmasti antaa sen verran yksityisyyttä, että saatte rauhassa puhua. Mutta jos yhtään meinaat jo valmiiksi repsahtaa tähän vanhaan tuttuun, älä mene yksin kahvilaan..


Silmän Lumi - 30.09.2009 - 14:44

http://www.perhekerho.net/kerho/index.htm

-elämä on lyhyt...


Ole itsellesi - 30.09.2009 - 19:00

...totta. Jos menet, niin kerro miehellesi koko tarina ja mene vasta sen jälkeen. Saattaa olla, että tällä exälläsi on vaikka olemassa oleva onneton liitto ja hän hakee sinusta "jotain" tilanteessa, jossa tärkeimpänä on oma lohtu tai muutos. Jos menet tapailemaan, niin se on omalla tavallaan pettämisen siemen....siitä on vain jokin matka siihen, että tapaan toisen kerran, kolmannen....ja mihin kaikki voikaan jatkua. Itselläsi on ja tulee olemaan paljon parempi olla ja elää nykyisessä suhteessa, kun olet rehellinen itsellesi ja muille.


Kerro - 02.10.2009 - 20:24

ap: mitä teit??


????? - 03.10.2009 - 23:35

Mitä jos ottaisit miehesi mukaan!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|