Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Miten pärjää 3 lapsen yh?

Nikitön - 27.09.2009 - 09:55

Olen miettinyt eroa miehestä pitkään. Meillä on kolme lasta. Kaikki huonekalut, ym ovat miehen. Lisäksi minulla ei ole ammattia ja luottotiedot ovat menneet. Onko minulla mitään mahdollisuuksia selvitä yh:na? Alan olla niin kyllästynyt tähän Saako sossusta jotain tukea, että saisin pesukoneen, ym tarpeellisen? Miten pärjää arjessa taloudellisesti?


VASTAUKSET:


. - 27.09.2009 - 10:01

Pysy nyt vain miehesi elätettävänä, ettei sossun kautta verovaroin elätettävien jono kasva taas neljällä hengellä.


nikitön - 27.09.2009 - 11:58

Kyllä varmaan saisit sossusta apua, ne sulle ja lapsilles kämpänkin hommaa (itse tuskin saisit kun on luottotiedot menny) jos tarvitsee ja lisäksi saat rahallista tukea ja varmaan niitä huonekaluja ynm. Elikkä soitat vaan maanantaina sossuun ja kerrot mikä on tilanne niin sieltä antavat sulle ajan.


Kyllä - 27.09.2009 - 14:14

3 lapsen yh saa ihan takuulla tukea yhteiskunnalta.
Mm. sitä varten maksamme veroja, että tiukassa tilanteessa olevat ihmiset saavat apua.

Minä olen ollut vähän vastaavassa tilanteessa ja apua sain.
Nyt olen työssä eikä minua lainkaan ota päähän sossun asiakkkaat. Kuka hyvänsä voi yllättäen joutua tilanteeseen, jossa apua on pakko hakea, joten ei kannata olla nokkava.


Mitä tarkottaa - 28.09.2009 - 11:13

"alan olla jo niin kyllästynyt tähän"?

Jos mies vaikka huitelee omilla menoillaan, eikä ole isä lapsilleen tarpeeksi, tai osallistu kotihommiin yms. niin eikös kuitenkin kannattais ensin yrittää muuta, vaikka keskustelua, kuin alkaa miettiä soskuun lampsimista? Vai kärsitkö vaan hiljaa?

Vai onko taustalla alkoholi tai väkivaltaisuus tjn vastaavaa? Juu, ei tartte vastata, mutta jos on vaan sellainen "yleinen kyllästyminen", niin sille voisi kai itsekin ensin koittaa tehdä jotain?

Toivottavasti olen tosi väärässä sun suhteen, mutta täällä kun saa lukea useinkin tarinaa ihan jonninjoutavasta vätystelystä...kun ei viitti siivota, tehä ruokaa, pestä pyykkii ja kaikki on peestä

ja blaah....ja sitten voikin jo erota, kun on jostain kuullu, kuinka hyvin yh:t pärjää tukiensa kans...


mun - 28.09.2009 - 16:07

ystävä erosi ja on 2 lasta. miehelle jäi lähes kaikki. Velaksi on ostanut huonekalut ym. Ja nyt opiskelee ja elää opintolainalla. Ja rankkaa on...saa jotain tukia mm. asumistuki.


Selja - 28.09.2009 - 17:36

Tästä ei nyt oikein pysty sanomaan mitään ihmeempää, kun noita taustoja ei tarkemmin tiedä.

Tuli vaan mieleen, että entäpäs jos lapsilla olisi parempi olla isänsä luona? Ei tarvitsisi sinunkaan sitten pohtia selviämistä kolmen lapsen lapsen kanssa pelkillä tuilla: järkkäsit elämäsi kuntoon (ammatti, töitä, asunto etc). Veikkaan, että lapsillakin olisi parempi olo, kun/jos on vakaa elämä isän kanssa vanhassa kodissa, kuin jos lähtevät äidin mukaan tukiviidakossa seikkailemaan.

Raha, työ ja ammatti eivät tietysti ole se, joka kaiken ratkaisee, mutta kun tuosta aloituksesta ei nyt oikein muutakaan irronnut.


....... - 29.09.2009 - 16:18

Itse olen 2 lapsen yh, mies lähti vko sitten.. Sossu kyllä avustaa jne.. Itsellä ei myöskään koulutusta/töitä! Raskasta on, mies ei jaksanu hoitaa lapsia/ollut kiinnostunut perhe elämästä niin olkoon omillaan!Kaverit vei voiton..Pesukoneen saat ainakin koska minäkin sain 300e maksusitomus kodinkone liikkeeseen.. Ihan hyvin sitä pärjää tuillakin..


ap - 01.10.2009 - 10:17

Alkoholinliikakäyttö on syy miksi olen miettinyt eroa.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|