Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Ylireagoinko??

Kebnekaise - 26.09.2009 - 14:25

Mulla on vahva tunne että mieheni valehtelee mulle nyt. Miehen tapa on järjestää kunnon ylidramaattinen ja loukkaantunut kohtaus, kun jää kiinni valheesta tai jostain pahanteost, kuten nytkin..
(Esim. kun lähti ryyppäämään viimeksi vaikka piti hoitaa sairasta lastamme kotona kun minä olen töissä, myöhästyin 2 tuntia töistä ja viimein anoppi saapui paikalle -mies ei koko aikana vastannut puhelimeen vaan sulki sen lyötyään mulle luurin korvaan. Kotiin tultuaan ilmoitti umpikännissä haluavansa avioeron, kun ei enää jaksa minun nalkutusta -eli käänsi ryyppäämisensä ja lupausten rikkomisensa minun syyksi, halusi kääntää huomion pois omasta mokasta. Minä sanoin että siitä vaan, otetaan ero. Aamulla oli tietysti mieli muuttunut..)
Mies on ravintola-alalla, suuren ravintolaketjun päällikkönä ja tosi paljon töissä. Eilen meni sitten yöksi töihin ja piti tulla kotiin kolmen pintaan yöllä. Heräsin kuudelta aamulla, eikä miestä näy missään. Soitin n. tunnin ajan tälle, ei vastaa puhelimeen. Lähetin pari viestiä että MISSÄ OOT, OLEN HUOLISSANI, mutta ei reaktiota.. Puoli kahdeksalta soittaa että syy miksei ole kotona on:

-Työpaikalla on 1000 l oluttankki räjähtänyt, ja koko paikka ui oluessa. Varoitteli myös että haisee bisselle kun on siivonnut niin paljon.

Minä kysyin että miksi helvetissä hän ei ole kertonut asiasta mulle, laittanut vaikka viestiä että tulee myöhässä kotiin..

-Puhelin oli jäänyt autoon, auto oli portsarilla lainassa ja hän sai poken kiinni vasta äsken ja näin myös puhelimensa takaisin. (hänellä oli kuitenkin ollut puhelin klo 3 yöllä, tarkastin soitetuista puheluista)
No mies tulee taksilla kotiin, kun kuulemma poke tarvitsi hänen autoaan lätkätreenejä varten. Mies ei suostunut lainaamaan autoaan edes mun isälle, mutta nyt muka yhtäkkiä lainaa sitä muutaman viikon tunteneelle portsarille.
Huomasin että haisee viinalle ja oli päissään kun tuli kotiin. Kuulemma oli ottanut muutaman illan mittaan kun korjaili vaurioita baarissa! Kysyin että miten hän menee tänään töihin, kun kerran auto on lainassa jollain pokella.. Poke hakee hänet töihin.

No äsken ukko lähti taas töihin, taksilla. On aika kummallista että hän hyvää hyvyyttään lainaa autoaan jollekkin ja maksaa sitten taksimatkat (40 euroa/siivu eli yht. 80e).

Tiedän että valehtelee, mutta ei myönnä. Eikö teidänkin mielestä kuulosta niin selvältä tapaukselta että mitä edes mietin?


VASTAUKSET:


Voi kökkö! - 26.09.2009 - 14:35

Kyllähän tuota vahvasti epärehelliseltä kuullostaa...


Nimetön - 26.09.2009 - 14:44

Niin aika sekavaa,mutta milläs todistat.

Ite mieheni on kaksikin kertaa jäänny kiinni valehtelusta.
Kerran ei vastannu koko yönä (oli ollu baarissa)puhelimeen vaan vasta aamulla ja selitti että oli menny työpaikallensa yöksi kun ei kotiin viittiny tulla.
Kaverini joka oli ollut samassa ravintolassa sanoi että mieheni oli ottanut saman taxin naisen kanssa joka oli vanha tuttu miehelleni.
Mieheni selitti että oli lähtenyt samalla taxilla,mutta sammunut taxiin ja nainen oli mennyt omaan kotiinsa ja mieheni työpaikallensa nukkumaan.
Mieheni soitti mulle kuulemma työpaikkansa pihalta ja oli juuri menossa taxiin ja tulossa kotiin.Ihmettelin kun taxi matka kesti 15 min vaikka työpaikka on lähellä.
Selitti vaan jotakin epäselvää.
Minäpä selvitin missä tämä nainen asui ja otin aikaa kuinka kauan sieltä kesti ajaa meille ja n.15min.Lisäksi kuulin puhelimessa kun mieheni käveli niin kuului hiekan ääni kenkien alla.Mieheni työpaikan piha oli siisti ja naisen piha alue hiekkainen!!!!
Eli oli ollut yötä siellä.
Toisen kerran sanoi että oli ollut kyllä yötä taas saman naisen luona jonku toisen miehen kanssa johon oli baarissa tutustunut ja kun kun mieheni ja tämä toinen mies olivat lähteneet pois ravintolasta niin oli nainen ajanut sattumalta taxilla ohi ja pyytänyt miehet hänen luokseen.
Siis niin naurettavaa touhua!!!
No tossa tuo ukko vieläkin on!!


Hmm.. - 26.09.2009 - 14:58

Vaika en luonteeltani mustasukkainen olisikaan, niin kyllä tuo minutkin pistäisi jo vahvasti filunkia epäilemaan. Itse tunnet miehesi parhaiten, ja tiedät milloin valehtelee. Nyt kova kovaa vasten, muuta en osaa neuvoa, ja anna pitää ihan rauhassa omaa draamaansa - vaadi/tongi sitkeästi totuus esiin!
tsemppiä..


kannattaako - 26.09.2009 - 18:02

kertoa noin yksityiskohtaisesti.joku voi tunnistaa tuolta tankin posahtamisesta miehes.


Kebnekaise - 26.09.2009 - 18:49

Siinähän tunnistaa!


Selvää - 26.09.2009 - 19:08

pässinlihaa

Pettää, minkä ehtii ja ihan varmasti. Ymmärtäisin, jos vastaisi aina puhelimeen, kun soitat ja rehellisesti puhuisi kanssasi ja tietäisit sitten aina, että missä mennään, mutta selvää salailuahan tuo nyt on. Toi tekosyiden vyyhti on tosi kiemurainen, kohta sotkeentuu koko äijä noihin paskapuheisiinsa.

Ja taksilla ei ihan huvikseen kukaan jonku naikkosen kanssa ajele, sammu kyytiin jne...shitti haisee nyt...


sinna - 27.09.2009 - 13:12

Jos kyse ois mun miehestä ja kertoisi saman, se saattaisikin olla totta! Kuulostaa hullulle, mutta joskus tosissaan olen kuullut samanlaisen selityksen. Ja vaikka kuinka yritin tonkia ja tehdä taustatutkimusta asiasta, niin paikkaansa se juttu sitten loppujen lopuksi pitikin!
Jos miehesi ei vaan viitsinyt tulla autolla itse kotiin, kun oli humalassa?! Ja jos olisi myöntänyt, että olisi juonut enemmänkin työn lomassa niin olisitko järjestänyt kunnon kohtauksen??

Naiset monesti laittavat miehensä valehtelemaan asioista, kun miehet pelkäävät niin kauheasti naisen raivokohtausta ja mäkätystä. Miehen näkökulmasta on siis parempi keksiä pari pientä valkoista valhetta, niin että kaikki on tyytyväisiä, kuin taas kertoa totuus ja saada paskat niskaan.


- 27.09.2009 - 20:05

veikkaan, että miehes on ajanu kännissä ja jääny kiinni. Poliisit on pitänyt yön putkassa ja takavarikoineet auton tai ottaneet siitä kilvet veke ja auto töröttää nyt jossain moottoritien varressa... Ota selvää kuka se "poke" on ja kysy siltä oliko auto lainassa.


Könsikäs - 30.09.2009 - 09:48

Joo, voi hyvinkin olla, että mies on törttöillyt autonsa kanssa humalassa.
Ei tahdo asiaa tunnustaa / kertoa. Tyytyy siis valehtelemaan. Huono ratkaisu, mutta kovin yleinen miehinen tapa.

Itse uskon rehellisyyteen, vaikka se olisi kiusallista tai satuttavaa.

Toinen mihín uskon, on puhuminen. Keskustelu, avoin ja kunnioittava molemmin puolin on kullan arvoinen työkalu. Mikäli luulet, että sellainen ei onnistu kahden kesken kotona, suosittelen menemistä ammattilaisen pakeille.

Älä vaan jätä asiaa tähän. Huolesi voi olla todellinen, mutta et voi tietää sitä, ellet kohtaa miestäsi. Pyri olemaan avoin ja vastaanottavainen. Syyttäminen suoralta kädeltä tulehduttaa tilanteen ja ratkaisun saaminen sen jälkeen on pitkä ja raskas tie.
Kuten jo aiemmin mainitsin ja myös "Mä" ja "sinna" sen sanoi, voihan hyvin olla, että kyseessä on jotain muuta kuin pettämistä.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|