Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

vaikeaa asiaa (seksistä)

apea - 25.09.2009 - 13:03

Onko teidän mielestänne tässä tapauksessa kyseessä erektiohäiriö?

Eli seksi sujuu niin kauan hyvin kun mieheni saa määrätä tahdin, jos joskus (nykyisin ei enää edes kiinnosta) yritän saada itsellenikin orgasmin eli olen yläpuolella jne, niin ei kestä kauaa että kalu lörpsähtää. Itselleen mies toki osaa orgasmin, mutta silloin mä en kyllä siitä touhusta saa ittelleni mitään.
Ja lisäisin vielä ettei hommasta tule mitään, kuin korkeentaan joka kolmas päivä. ( Ei se vaan seiso)

Oon tehny jo kaikkeni ja hienovaraisesti kysässy että jos kysyis oikein lääkäriltä, mutta tuntuu ittestä ettei se mene.


VASTAUKSET:


joo - 25.09.2009 - 14:03

ei tosta tuu mitää.vaihda ukkoa.


ehkä - 25.09.2009 - 14:07

sil ukollas on joku toinen jota aattelee kun sua duunailee ja sillonku sä teet hommat oot päällä tms nin herää karuun todellisuuteen jollon halut häviää.. tai sit se runkkaa niin paljon ettei sil tosipaikan tullen enää seiso..


Ellis - 25.09.2009 - 14:26

Älä välitä nyt noista ihme kettuiluviesteistä, ei noilla ole elämää itellä niin täytyy täällä mouhota...

En osaa sun kysymykseen oikein nyt vastata, mutta ootteko puhunut asiasta? Osaisko se mies sanoo mistä se kenkä puristaa? Monestihan syyt voi olla ihan henkisiä, eikä se tarkoita sitä, että se johtuis jotenkin sinusta tai siitä ettei haluaisi sinua. Esimerkkinä voin kertoa, että meidän suhteen alussa miehelläni ei useinkaan tahtonut homma onnistua. Luulin olevani kamala ja ettei mieheni halunnut minua. Kun asiasta vihdoin saatiin aikaiseksi kunnon keskustelu, syyksi paljastuikin se, että mieheni pelkäsi olevansa riittämätön minulle, halusi minua ja rakasti minua niin valtavasti, että stressasi sitä, ettei hän riitä niin ihanalle ihmiselle. Sen keskustelun jälkeen ei enää koskaan ollut mitään ongelmaa. Elikkäs tämä vaan esimerkkinä siitä, että syyt voi olla henkiset kun kerran tekninen suoritus onnistuu kuitenkin silloin tällöin.


... - 25.09.2009 - 15:30

meillä oli myös kausi jolloin asiasta tuli oikein ongelma. mieheni lörpäheti aina välillä ja jos ei lörpähtänyt niin sessiot kesti 3min. eli tahti kuin jäniksellä. miehelleni tuli siitä sitten henkisiä paineita ja ongelmia ihan siihen asti ettei seissy enää laisinkaan. yritimme ouhu yms, mutta apua ei ollut. mies sitten meni lääkäriin ja huomattii ettei veri kierrä oikein nuppiin asti joka aiheuttaa lörpsymisen ja osaksi tietty johtui jo päästäkin,koska hänelle oli kova paine ja ahdistus saada hommat pelittämään. sekä mieshormoonit oli alhaiset. miehelläni ainakin stressi ja väsymys aiheuttaa sitä ja lääkkeeksi sai kuurimuotoisena lisää miehisyyttä jota syötiin ja kun kuuri loppui hommat toimi.


Meillä alle 1 min - 25.09.2009 - 18:14

ja se on "hurjan yön saalis" Ja turha toivo, että sais elpymään mitään uusiksi, ennenkuin "suuri rakastaja" itse on "taas valmis suureen koitokseen", eli n. viikon päästä

terveisin uusioneitsyt


Punahilkka - 25.09.2009 - 19:25

Jos miehelläsi lörpsähtää yleensä jos sinä olet päällä, niin osasyynä voi olla vain painovoima, joka vetää veren pois stondiksesta helpommin kuin muissa asennoissa. Mulla ja miehelläni nimittäin käy aina sillai että jos yritetään niin että mä olen päällä niin vaikka missä kulmassa liikkuis niin kohta lörpsähtää. Ollaan ihan ajateltu vaan että johtuu asennosta. Jos sitten vaihdetaan toisinpäin niin sujuu taas, eikä johdu siitä että mies saisi määrätä tahdin.

Toki teidän ongelmanne voi olla monisyisempi, mutta siinä nyt yksi näkökohta. Tsemppiä, ja keskustelua niin saatte pään aukeamaan ratkaisuun!


sinna - 25.09.2009 - 20:11

itsekin olen törmännyt moiseen, mutta se oli kausiluontoista... Miehellä oli stressiä liikaa muista asioista. Onko teillä ollut tuollaista alun alkaen vai onko ongelma tullut yhtäkkiä?


onk - 25.09.2009 - 23:57

teil jotai 75 v ukkoi???ei toi oo normaliii.....


ap - 26.09.2009 - 21:35

ollaan kummatkin alle 30. Alusta asti ollut tälläistä, nyt varmaan stressiä miehellä, kun on talonrakennus alkanut, mutta tämä siis ollut jo aikaisemminkin ongelma. Siis ei toi ukko vissiin pidä tätä ongelmana, mutta mulla menee hermot ja ei tosiaan huvita koko touhu.. Oonko tuomittu sitten vaan olemaan ite ilman


sinna - 27.09.2009 - 13:18

miulla on vähän liiankin nuori ukko, että iästä se ei todellakaan ole kiinni.


olako - 27.09.2009 - 19:46

ukko portsari?niil voi oola omgelmii.kuuluu tyohon.


- - 27.09.2009 - 21:52

Mainoksia on hirveesti tullu nyt radiossa että ongelma voi olla niin nuorella kun vanhallakin ja kannattais lääkärin asioilla käydä. Asiassa voi olla niin monta syytä, stressi, väsymys ja ihan ongelma sielä peniksen päässä!


tässä - 28.09.2009 - 13:25

taas tulee eteen se tosiasia että mies PITÄÄ koeajaa ennen kuin alkaa vakavissaan seukkaamaan.

jos mies on alunperin ollut tuollainen niin tiesit mitä sait.

kannattaisi sanoa ukolle suoraan ettei nyt mieskunto riitä tyydyttämään sua ja lähdette seuraavaksi yhdessä hakemaan lääkäriltä ihmepillereitä jotta alkaa seksi hommat luistaa kunnolla ja varmasti ukkokin nauttisi enemmän, se on taivahan tosi!


niin - 28.09.2009 - 23:39

kabddee jos ei pysdtyh mniin ei zitt emillaan

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|