Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Avioeroko?

Mamma plus 30 - 25.09.2009 - 10:00

Heippa! Mun oli aivan pakko kirjoittaa tänne palstalle. Olen aivan toivoton, enkä tiedä mitä nyt oikein tekis. Minulla on perhe johon kuuluu mies ja kolme lasta. Meillä on avioliitossa ollut ongelmia jo pidemmän aikaa ja nyt ollaan tultu "päätepisteeseen" ei kumpikaan enään jaksa tämmöistä. Mieheni on todella mustasukkainen, olen ollut kotiäitinä yli kymmenen vuotta ja nyt kun nuorimmainenkin lähti kouluun, niin haluaisin lähteä töihin, mutta mieheni ei halua sitä. Olen ollut sellainen kotikissa, en ole voinut harrastaa mitään, puhumattakaan että olisin lähtenyt joskus naisten kanssa ulos. Ei onnistu meillä, sillä siitä tulee heti kauhea riita. Olen sidottuna tänne kotia. Mutta nyt ollaan juteltu ja päätetty muuttaa eri osoitteisiin. Lapsille emme ole vielä puhuneet, kun ajattelimme että hoidamme käytännön asiat ensin kuntoon ja mietimme kuinka voisimme kertoa sen heille. Ollaan myös pystytty puhumaan tulevaisuudesta niin, että vaikka asumme erillämme menemme lasten ehdoilla ja autamme kaikki toinen toisiamme tässä asiassa. Ja mikä ihaninta saisimme olla jatkossa toistemme parhaita ystäviä. Kertokaa jos teillä on omia kokemuksia.


VASTAUKSET:


Joo - 25.09.2009 - 10:23

lähtisin todellakin, olisin aikoja sitten lähtenyt jos ei tyttöjen kanssa viihteelle pääse? Ilmeisesti olet kuitenkin päästänyt miehesi viihteelle poikien kanssa? Älä ole enää kynnysmatto, nainen!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Oletko - 25.09.2009 - 10:35

aivan varma, että se mustasukkaisuus ja menojen kyttääminen loppuu vaikka eroaisittekin? Miksi miehesi ei halua sinun menevän töihin naimisissa ollessanne, mutta kaikki onkin sitten ihan ok, kunhan ensin eroatte? Miten yht´äkkiä voisitte olla parhaita ystäviä, kun avioliittossakaan homma ei ole toiminut?


mie - 25.09.2009 - 12:28

Vaikka ei loppuisi, niin silti sinä saisit ihsn ikioman elämän. Todennäköisest mies hankkisi uuden kotiorjan alta aikayksikön.


selvä - 25.09.2009 - 12:33

tapaus.epäonnistunut liitto.eroa heti.ihan turha jatkaa.


mamma 30 plus - 25.09.2009 - 19:26

Joku tuos kyseli et käykö mies viihteellä? vastaus: käy, enkä ole koskaan vastaan sanonut. Mutta sitten kun on tullut kotiin niin on ollut sanomista, koska aina siinä samassa " rapakunnossa" Ilman alkoholia ihana( ainakin välillä) mies. On tää vaan niin vaikeaa. Tiedän että olen sellainen nainen että olen tehnyt kaiken mitä tämän perheen eteen voipi tehdä, mutta... Olen vaan sitten ehkä ollut liian kiltti. Olen käynyt myös ammattiauttajalla, koska syytän aina itseäni joka asiasta. Mutta olen onneseni saanut ihan hyviä neuvoja, muuten olisin romahtanut aivan totaalisesti!!!! Elämä on...

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|