Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Minä olen

-onnellinen- - 23.09.2009 - 21:38

onnellinen.
On 20 vuotta parisuhdetta takana. Rakastamme toisiamme välillä vähän enemmän ja välillä vähemmän, mutta rakastamme. Luotamme. Annamme läheisyyttä, kun toinen sitä tarvitsee, mutta myös vapautta ja tilaa jos on tarvis.

Kummankaan ei ole tarvinnut pelätä, epäröidä, haikailla muiden perään tai muutakaan. Tulevasta ei koskaan tiedä, mutta sitä on turha etukäteen murehtiakkaan.

Katto on päänpäällä, rahaa sen verran että pärjäillään, onnelliset lapset joilla kaikki hyvin ja terveyttä on riittänyt meillä kaikilla.

Olen hyvin onnellinen!


VASTAUKSET:


Hieno juttu! - 23.09.2009 - 21:43


... - 23.09.2009 - 22:02

Ihana viesti.


minäkin - 23.09.2009 - 22:27

hei, kuulosti ihan meidänkin perheen jutulta..mekin ollaan onnellisia välillä tietty ei muista ottaa onnenhetkistä kiinni kun on sählinkipäiviä mut ne vahvistaa aina tunnetta...


täälläkin - 24.09.2009 - 10:29

toinen onnellinen, vain sillä erolla, että meillä takana jo 30 vuotta yhteistä taivalta ja papin pakeilla kävimme reilut 21 vuotta sitten...

Tällähetkellä kaikki ok ja paremmasta ei niin väliä.. voikohan sitä edes olla?


neito - 24.09.2009 - 10:37

Moikka, minäkin olen onnellinen. Meillä yhteistä taivalta on takana vasta 3 vuotta, mutta yhtä jos toista ollaan siitä huolimatta jo koettu. Ei siis mitenkään huonossa mielessä (pettämisiä tms.) mutta haasteita kuitenkin. Välillä tulee niitä alamäkihetkiä, mutta siitä huolimatta rakastan miestäni aivan mielettömästi ja haluan elää loppu elämäni hänen kanssaan. Arki tulee vastaan joka suhteessa jossain vaiheessa. Aluksi se oli jonkinmoinen sokki itsellekin, mutta nyt olen oppinut nauttimaan arjesta, sen pienistä iloista ja suruista. Ja siitä, että saa jakaa sen unelmien miehensä ja lapsensa kanssa <3
Kaikkea hyvää kaikille


sinna - 24.09.2009 - 11:16

Ihanaa! Että edes joillakin menee hyvin! Minäkin oon tajunnut miten onnekas olen, kun olen lukenut täällä näitä juttuja. Ihmiset joskus valittaa liian turhasta, pitäisi olla onnellinen siitä mitä on saatu.


danielle - 24.09.2009 - 16:06

Ihana!!
Itsellä on nyt menossa sellainen huono kausi parisuhteessa.. Vielä ei tiedä jatkuuko tästä matka sitten yhdessä vai erikseen, onnellisena vai onnettomana.
Minun tavoite olisi kyllä tuo ap:n kirjoittama teksti ja mielestäni jos yhtään on tunteita toista kohtaan niin kyllä siihen onnellisuuteen voi itse vaikuttaa ja 'itse tehdä tulevaisuutensa'. Mies vaan ei meinaa sitä uskoa..

Mutta onnea kaikille onnellisille! Muistakaa hoitaa parisuhdettanne


täällä kans - 25.09.2009 - 15:11

onnellinen, nelisen vuotta yhdessä. Ei tulis mieleenkään katsella muita miehiä... toki ongelmiakin on välillä, eikä lapsen takia jää parisuhteelle aikaa tarpeeksi, mutta silti uskon että loppuelämä ollaan yhdessä!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|