Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

appivanhemmat

nimetön - 23.09.2009 - 11:12

Minua revennut ärsyttämään appivanhempien puolueellisuus.. Miehen ei heidän mielestäään tarvitse tehdä tyyliin mitään muuta kuin käydä töissä ym ym. Tämä tietysti sitten vaikuttaa miehen käyttäytymiseen. Minun vanhemmat kun ovat täysin toisellaisia, niin tuntuu jotenkin kummalliselle tällainen puolueellisuus joka asiassa... Onko tämä kovinkin yleistä?


VASTAUKSET:


nimetönnä - 23.09.2009 - 12:53

älä anna appivanhempien sanella miten teidän perheen kotityöt määräytyy. Ehkä heillä perhe on toiminut siten, että mies on käynyt töissä ja nainen hoitanut kodin. Luokaa miehesi kanssa omat teille sopivat teidän perheen rutiinit. Ainahan näistä tulee kismaa jos lähtökohdat ovat erilaiset. Silloin mielestäni kannattaa nostaa kissa pöydälle ja keskustella miten toimitaan ja miksi ja miten haluttaisiin toimia.


zilla - 23.09.2009 - 13:05

Sellaisia ne on (ei ehkä kaikki). Me päädyttiin miehen kanssa eroon, kun miestä ei kiinnostanut yrittää saada suhdetta toimimaan, eikä huvittanut lähteä pariterapiaan. Kävi sitten vanhempiensa luona kertomassa erosta ja palatessaan totesi, että " ne on ainakin minun puolella" Ei hyvää päivää, mitä touhua


hmm - 23.09.2009 - 13:31

Ainahan isät ja äidit pitävät lastensa puolia. Myös lasten kasvettua jo aikuisiksi. Tulet huomaamaan omien lastesi kohdalla.


ap - 23.09.2009 - 14:18

hmm:niinhän se varmaan on, mutta ainankaan omat vanhempani eivät puolusta minua sokeasti...


mie - 23.09.2009 - 14:59

Entiseen aikaan, siis appivanhempien nuoruudessa oli täysin tavallista, että mies kulki töissä ja elätti vaimon ja lapset, ja vaimo teki sitten kaikki kotityöt. Vieläkin varsinkin maalla on edelleen olemassa niitä raskaampia ja vaativampia miesten töitä, joissa monen maalaismiehen aika kuluu melko tiiviisti eikä ehdi sisätöihin vaikka haluaisikin. Ehkä enoppisikin sai aikanaan kuulla, että ei tyttöjen kannata käydä mitään koulua,kun naimisiin = miehen elätiksi menee kutienkin. Tämän perinteen pohjalle appivanhempien puolueellisuus eli pikemminkin vanhoillinen käsitys perustuu. He eivät huomioi sitä, että ei nykyaikana mies ole pelkkä elättäjä eikä varsinkaan kaupunkien kerrostaloissa ole niitä perinteisiä miesten töitä.


sinna - 23.09.2009 - 16:05

tietäisitkin kuinka yleistä


Maailma muuttuu - 24.09.2009 - 08:56

ja sun appivanhemmat on fossiilisia jäänteitä. Mitä se niille kuuluu, mitä teidän perheeessä tapahtuu. Järjestäkää omat hommanne ite! Nynny äijä, jos äitin helmoissa vielä aikuisena pyörii kysymässä mitä sen "kuuluu" tehdä. Äitillä käydään kyläilemässä, niinkun sukulaisilla nyt on tapana toistensa luona tehdä, mut ei se äiti enää aikuisten lasten elämää sanele!


Mun Anoppi..... - 24.09.2009 - 09:58

On aivan kauhee!!!!!!!! Se luulee että HEIDÄN poika on paras ja HEIDÄN poika osaa tehä vaikka kivestä auton ja HEIDÄN poika on rakentanut kokonaisen talon!!!!!!
AAAAAAAAAAAA!!! valitettava tosiasia on ettei heidän poika ole sen kummempi ku kukaa muukaa ja heidän poika ei todellakaa oo tehny mitää taloo vaa palkkas työmiehet tekee ja seki oli melkee mun tehtävä ku mies on nii pirun laiska. Kerran anoppi sanoi että kotityöthän kuuluu naiselle ja muut työt miehelle, Mulla meni hermot ja suutuspäissäni kerroin anopille että MINUN talossa MIESKIN siivoaa ja laittaa tiskin ja imuroi ja luutuaa lattiat ja pesee wc:T..... Yhtälailla kun minäkin kolaan pihan ja haravoin lehet ja leikkaan nurmikon...! Ei ole sen jälkee anoppi tullu mulle kehumaa heidän PARASTA poikaa Että on niitä paskoja anoppeja muuallaki. Sitä vaa toivoo ettei itestä tule samanlaista:/


Juurikin näin - 24.09.2009 - 21:06

Taitaa olla joidenkin äitien hyvin vaikea päästää pojastaan irti ja sen takia puolustavat poikaansa vaikka mitä tekisi. Omaa kokemusta myös on anopin kauheudesta. Poika aina oikeassa ja minä tietenkin väärässä. Ero kun tuli niin anopin mielestä ei poikansa tarvitse edes omia lapsiaan tavata kun ei sillä niin merkitystä ole. Sitten joskus kun aika ja paikka löytyy.


äksy - 26.09.2009 - 21:43

-Mun anoppi- kirjoitit hyvin, ikään kuin minä, joka jo itsekin olen anoppi.
Mulla on just samanlainen anoppi kuin sulla, itse en ole sellainen. Olen pelkkää kiitosta saanut miniältä, ihan suorin sanoin ja teoin. Rakastan miniää kuten omia lapsia ja puolustan, jos poikani ei tee osuuttaan kotona.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|