Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Hmmmm...

Jessikka - 22.09.2009 - 12:26

Heippa. Toivon saavani täältä vastauksia johonkin.. edes!
Me ollaan mieheni kanssa oltu vajaa 5vuotta yhdessä, meillä on 7kk ikänen ihana pieni poika.. Ongelmana on se että aina kun nään miehen hyvän ystävän tulee semmoinen " perhosia vatsassa" tunne.. kerran oltiin samassa paikassa juhlimassa miehen ystävän kanssa(mies ei ollut paikalla) pientä silmäpeliä oli illan aikana havaittavissa, hymyjä yms.. Kun sitten hän tuli sanomaan " sä oot maailman kaunein nainen" ja niin tajuttoman suloinen hymy päälle.. kaikkea oisi voinut tapahtua jos oltaisiin annettu tapahtua.. ähh, mä niin toivon että tämä tunne on ohimenevää. Miten saan tunteen pois itestäni???


VASTAUKSET:


ap - 22.09.2009 - 12:27

Niin ja vielä.. ainakun lähden poikani kanssa ulos, tai minne ikinä menenkin miehen ystävä tulee AINA vastaan jossakin.. onko jostain kohtalosta kyse??


juu - 22.09.2009 - 12:53

ohimenevää on, ihastuminen toiseen ihmiseen on ihan normaalia pitkissä parisuhteessa. Suosittelen, ettet ainakaan sorru nyt mihinkään hölmöilyyn, koska on kysymys miehesi hyvästä ystävästä ja teillä on pieni poika. Ihastumisen tunne menee ohi, se on vaan käytävä läpi.


Lissu - 22.09.2009 - 12:54

Mulla oli samanlainen tilanne joitain vuosia sitten, kun seurustelin ex-miehen kanssa. Paitsi kyseinen ihana mies oli hänen veljensä.
Oli tosi vaikea paikka kun nähtiin tosi paljon tämän veljen kanssa. Hän oli meillä usein tai me oltiin hänen luonaan.
Voisi sanoa, että ihastus oli kovaa.

Mutta, onneksi vaan mun puolelta. En tiedä saiko hän ikinä selville että olen ihastunut häneen, mun mies ei ainakaan arvannut mitään.

Jos veli olisi osoittanut kiinnostustaan minua kohtaan niin luulen, että mitä tahansa olisi saattanut tapahtua. Toisaalta, parempi ehkä ettei hänellä ollut tunteita, sillä lopputulos olis ollut mun puolelta pettäminen. Niin voimakasta ihastus oli, ja sitä kesti ehkä noin 1,5v.

Ei tästä apua ole mutta kannattaa pitää järki päässä ja miettiä seurauksia. Se ei ole kellekään kivaa, jos petät miestäsi. Itse sen kokeneena tiedän että siitä jää itsellekin paska maku suuhun, ja varsinkin miehelle


Ite - 22.09.2009 - 13:07

varmaan koittasin nauttia piristävistä tunteista, kutitteluista vatsanpohjassa. Mutta silmäpelit yms. mihin huomaat saavasi selkeää flirttailevaa vastakaikua, kannattaa lopettaa. Nauti vaan kivasta kaverista.


tää on - 22.09.2009 - 13:40

selvä kohtalo juttu.nyt jos et ala suhteeseen nii se on väärin.menetät elämäsi rakkauden ja kuumimman romassin.jätä se luuseri mies ja ota tää täydellinen koska ansaitset sen.


ottia tuota. - 23.09.2009 - 10:00

Mielestäni kohtaloa on vain jos päättää uskoa siihen. Kaikki muu on seurausta omista toimista ja sattumaa. Ajattelisin että tilanteessasi tämä toinen jäppinen on se uusi,tuore,jännittävä asia joka pompsahtaa eteesi monen vuoden seurustelun jälkeen miehesi kanssa. Miehessäsi ei kovin helpolla mitään uusia puolia eteen saa (ehkä) ja tämä toinen mies olisi sitä mitä sinun miehesi oli teidän seurustelunne alkuaikoina. Mieti nyt tarkkaan oletko valmis hylkäämään kaiken entisen, varman turvallisen onnen vain sen takia että toinen saa perhosia lirpattamaan suoliston pohjukassa.Mieti tarkkaan onko uusi sen arvoinen, vaikkei teidän jutustanne tulisi mitään tai jos tulisikin.
Ja pakko vielä mainita,että juhlimassa, päissään, kaikki naiset ovat maailman kauniimpia. Varsinkin jos on edes heikko mahdollisuus, että naisen mukaan pääsisi illan päätteeksi. Sinuna en laskisi liian paljon painoa vastaavalle lauseelle varsinkaan juhlimassa olevan miehen suusta, on sitten tuttu tai varsinkin jos ei.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|