Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

kaikki on niin outoa

tiina - 21.09.2009 - 14:04

ollaan oltu kohta 5 vuotta yhdessä. kaksi lasta on. suhteen alusta noin 2 vutta meni hyvin. oli seksiä hyvin mies näytti sen että haluaa minua ja oli muutenkin niin täydellinen.yhtäkkiä kaikki muuttu.nykytilanne on pelkkää riitelyä melkein joka päivästä.välillä menee ihan ok .ja seksiä ei enään juuri ole 1 kerta kuussa jos sitäkään ja sekin menee yleensä suoraan asiaan ja humalatilassa selvin päin ei oo sollon vaan kun ollaan juotu.olen asiasta sanonut mutta mies vaan sanoo että se on minusta kiinni.mutta itse ei näytä mitään että haluaisi.yritin lähentyä tässä yksi päivä seksin suuntaan mutta mies esti sen. että en ymärrä mikä on ku ei läheisyyttäkään ole. pettämisestä ei voi olla kysymys kun miehellä ei ole oikein tilaísuutta.mutta mikä vois olla.eikö halua minua enään eikö rakasta minua enään. väittää kyllä että rakastaa ja että ei ikinä pettäisi edes ajatuksissa. olen miettinyt kun tämä on tämmöstä ei mitään niin kannattaisko erota.kun puhuminen asioista ei auta olen sen kokenut niin monta kertaa


VASTAUKSET:


ei nyt - 21.09.2009 - 14:22

Joo meillä on samanlaista ongelmaa.. Seksi on takkuillut raskausajasta saakka (sitä ennen siis toimi moitteetta). Nyt vauva on kohta jo vuoden ja mies tekee todella harvoin aloitetta. Olen joutunut torjutuksi lukemattomat kerrat! Hän kehoittaa minua pukeutumaan seksikkäisiin alusasuihin, niin silloin kiinnostaisi. Ymmärrän, että varmasti tekee kipinää ja vaihtelua kuvioihin, mutten todellakaan aina aio sukkanauhoja päälleni kiskoa! Taistelemme joka asiasta nykyään. Välillä muutama päivä menee hyvin ja sitten taas viikko taistellaan joka ilta jostain. Itsellä on pinna tiukalla... Mies tuntuu ottavan nokkiinsa kaikesta mitä sanon, vaikken todellakaan olisi pahaa edes tarkoittanut. Alan olla niin kypsä kaikkeen... Ja se, etten jaksa jauhaa asioita pahentaa tilannetta entisestään. En siis osaa auttaa, mutta samoja ongelmia on muillakin.


hei - 21.09.2009 - 15:38

ehkä tappelette jo päivän ajat niin tiuhaan, että sekin vaikuttaa asiaan?
missä se "entinen" iloisuus ja huumorintaju asioihin??

koettakaa aloittaa esin päiväasiat kuntoon, niin illatkin voi olla kiihkeitä
tsemppiä!


nyt - 21.09.2009 - 18:16

kannataa vaihhtaa ukkoa.ukko huono.ei hyvä.uus uko tilale.jos ei pane ei hyva uhkko.viinapullo ukko.mene ravintoolaa saat uuden ukon.


Saana - 21.09.2009 - 18:43

No arvelisin,että vika voi olla tällaisissa suhteissa juuri siinä,kun suhde on alusta alkaen rakenettu väärälle pohjalle.Eli seksin pohjalle.Ja nyt kun seksi ei enää anna mitään niin aletaan ihmetellä,missä vika.Moni ihminen (varsinkin nuoret) luulee,että ovat todella rakastuneita,vaikka kyse voi olla suurimmaksi osaksi seksistä.Tämän on osaltaan aiheuttanut myös tämä yhteiskuntamme joka on tänä päivänä hyvin seksi keskeinen.

Tein huomion,että valitit heti,että seksi puuttuu ja et niinkään puhunut muusta eli henkisestä alueesta suhteessanne,josta voisi päätellä juuri sen että seksi on ollu se suurin asia joka on teitä yhdistänyt.

Nyt vain kannattaa kummankin tutkia omaa itseä ja suhdettanne.


Saana - 21.09.2009 - 18:47

Siis kirjoitukseni oli Tiinalle


Höh - 21.09.2009 - 18:57

Tota kutsutaan lapsiperheen arjeksi... Ei ole aikaa, on vaan stressiä ja lasten kanssa touhua/työtä. Ei silloin kiinnosta seksi tms. Mutta pisti mullakin silmään, että tässä ollaan heittämässä pitkä suhde huit hiiteen SEKSIN takia! No, seksiä saatte enemmän sinkkuna, jos annatte joka toiselle vastaantulijalle, mutta mites se kaikki muu???


hmmm... - 21.09.2009 - 20:34

En usko,että on kysymys lapsiperheen arjesta,sillä kyllä se arki on luotu luistamaan lastenkin kanssa.Joskus tietenkin syy voi olla sekin.Mutta ap puhuikin,että pääasiassa miestä ei seksi kiinnosta enää ja mies syytti että vaimoa ei kiinnostaEttä uskon,että palataan pisteestä A-pisteeseen B,että molemmilla ei kiinnosta ja täten voidaan palata tuohon Saanan näkemykseen.


no - 22.09.2009 - 11:21

ei munkaan tekis mieli seksiä jos joka päivä riideltäis. Pitä olla hyvä olo, luottamus toiseen ja suhteeseen ja että toinen rakastaa mua, sitten haluan myös seksiä.


hups - 23.09.2009 - 21:56

voi elämä että repesin nyt:in jutulle..huh huh..


Puhumalla asiat selviää!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|