Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Mies ei ota mielipidettä huomioon

Girl - 19.09.2009 - 17:03

Onko teidän mielestä reilua että mies sopii keskenänsä kavereiden kanssa koska voivat tulla meille kylään, kysymättä minun mielipidettä ollenkaan?

Mies ei ymmärrä sitä että en jaksa arki-iltaisin 8h työpäivän jälkeen kestitä ketään vieraita, joilla pieniä lapsia.
Onko sitten reilua että soittaa että puolen tunnin päästä vieraat saapuvat, eikä kysy minulta mitään!
Jos sanon että hei, olisit voinut kysyä mielipidettä, lyö luurin korvaa ja huutaa että nehän tulevat piste


VASTAUKSET:


=) - 19.09.2009 - 18:22

Ei ole reilua. Käske seuraavalla kerralla kestitä vieraansa ihan itse. Sanot kohteliaasti vieraille, että olet juuri tullut töistä etkä ole ehtinyt tehdä mitään, kyllä vieraat ymmärtää. On sitten miehesi ongelma jos ei saa itse aikaiseksi mitään.


Nina - 19.09.2009 - 18:52

Joo paras tapa on saada mies ajattelemaan asioita,kun saa itse hoitaa vieraansa.Voit sanoa vieraaille,että haluat nyt vähän levätä työpäivämn päälle ja poistua vaikka makkariin lepäilemään.Jos miescei tätä ymmärrä,voit sanoa hänelle että on aika opetella ymmärtämään.


tv - 19.09.2009 - 19:01

jätä se sika!!!!!!!!!!tozi kauhee äijä.ota usu.


. - 19.09.2009 - 19:11

Ei lyhyellä varoitusajalla tulevia vieraita tarvitse kestitä. Älä moisesta ota stressiä.


123 - 19.09.2009 - 21:07

Mä en passais, jos en ehtis tai ei erikseen pyydettäs tai sovittas niin että mäkin olisin kutsumassa.


No - 19.09.2009 - 21:40

kyllä meillä ainakin se passaa, joka vieraat on kutsunut. Jos ollaan yhdessä sovittu, että kutsutaan, niin silloin passataan yhdessä.

Älä ole miehesi kotiapulainen vaan vaimo!


meillä - 20.09.2009 - 04:07

jos mies pyytää kavereitaan kylään ni tasan tarkkaan mä en keitä edes kahvia, ne ovat hänen vieraitaan ja hän keittää kahvit tai mitä haluavatkaan.
Vaikka miehellä olisi vieraita niin ne ei ole minun vieraita, jos minulle tulee vieraita niin minä keitän kahvit tai teen ruoan. Ja jos tosiaan miehelle tulee vieraita niin se ei tarkoita sitä että minä olisin silloin kotona, minä vaikka lähden jumppaan silloin tms, ja mies hoitaa muksut samalla vieraiden läsäollessa.. näin meillä.

Jos tulee yhteinen perhetutut kylään niin sitten asia sovitaan yhdessä ja hommat tehdään yhdessä silloin.


Misty - 20.09.2009 - 08:34

Meilläkin käy joskus näin, mutta sanon aina että tuokoon mies tarjottavat yms. tullessaan. Kyllä sen kahvin yleensä pyöräytän ja lapsille mehua
Onhan se välillä hyvinkin raivostuttavaa, mutta se kannattaa sanoa sille miehellekin, että tuollainen ottaa päähän. Ehkä muistanee sen sitten ensi kerralla
Eikä yllärivieraille tarvitse mitään erikoista tarjota.


äitee - 20.09.2009 - 15:13

Itsehän sinä osasi valitset! Jos et selväsanaisesti osaa ilmaista miehellesi, että sinä et hänen vieraitaan kestitse, niin se on sinun ongelmasi. Kannattaa ehkä opetella se sanomaan. Voit näin aluksi mennä vaikka samalla ovenavauksella ulos kun miehesi vieraat tulevat sisään, jotta hän ymmärtää sinun olevan tosissasi. Mene vaikka kävelylle tai kirjastoon, jos et itsellesi kyläpaikkaa keksi.


vierailija - 22.09.2009 - 19:52

meillä mies myös kutsuu kylään ihmisiä kysymättä minulta että sopiiko.... ja viimeeksi tänään aamusta ilmoitti, että yöksi on tulossa hänen kaveri kysymättä minulta että käykö... räjähdin ihan kunnolla, en niinkään siitä etten olisi huolinut vierasta kylään (ei ois tarvinnut kestitystä) vaan siksi ettei mies vaivaidu kysymään minulta tuollaisista asioista mielipidettä! asiasta on puhuttu kotona että opettelisi kysymään mielipidettä minulta mutta vuodesta toiseen menee vaan näin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|