Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Arkistunut suhde

haaveilija - 19.09.2009 - 12:21

Olemme seurustelleet kolme vuotta, kaksi v. asuttu yhdessä. Välillä tuntuu, että meidän suhde on ihan tylsä. Tasaista arkea, ei iloja ei suruja. Kuitenkin mulla on hyvä olo mieheni kanssa. Seksiä on useita kertoja viikossa, mutta en aina nauti siitä (minulla on lääkitys, joka vaikuttaa seksihaluihin - en haluaisi sen enempää ketään muutakaan).

Mies on unelma: komea, mukava, fiksu, kohtelee minua hyvin. Olen voinut olla täysin oma itseni hänen seurassaan alusta asti. Hän tuntuu jotenkin niin luontevalta mieheltä minulle. Rakastan häntä. Mutta tunteeni aaltoilevat - välillä olen varma, että haluan olla loppuikäni hänen kanssaan, välillä taas pohdin, rakastanko häntä vain ystävänä. Minulla on paha tapa pohtia asioita liikaa ylipäänsäkin Eroa en kuitenkaan voisi ikinä kuvitella.

Sitten on eräs toinen mies, joka on hyvä ystäväni. Olemme tunteneet 10 vuotta ja meillä on synkannut aina liiankin hyvin. Ei tosin tietenkään enää nyt, kun seurustelen. Tämä mies on hauska, särmikäs, hänessä on haastetta. Samalla hän on kuitenkin kova ja vähän lapsellinen. Esim. mitään empatiaa hänestä ei löydy. En usko, että suhteesta hänen kanssaan tulisi mitään, mutta kuitenkin hän hiertää mieltäni jatkuvasti.

Miten unohtaisin hänet ja oppisin arvostamaan sitä, mitä minulla on?


VASTAUKSET:


Liinukka - 19.09.2009 - 16:35

Niinhän se on,että tunteet vaihtelee mutta totuus ei.Olet kirjoituksessasi tuonut hyvin esiin myös positiiviset asiat miehestäsi.Pysy nyt vain tosiasioissa,sillä todelliset tunteet ovat juri niitä oikeita joiden varaan pitää rakentaa tällaisissa tilanteissa.Et löydä miehessäsi mitään hyvää syytä eroon siis muista seettä tunteet vaihtelee,siis tunneelämäme vaihtelee ja sen pohjalle ei voi paljoa rakentaa.Jokaisessa suhteessa myös johtuen luonteestamme voi tulla aikoja,että suhde tuntu tylsistyttävän,mutta yeensä ne on ohimeneviä.Kun kerran välität miehestäsi noin paljon pysy vaan lujana ja muista,etä ei se toisenkaan kanssa olisi ongelmatonta.Ja tuota toista en kyllä sinuna päästäisi edes ajatusmaailmaani,sillä etkö tiedä että kun pahalle avaa oven voi tuho olla äkkiäkin oven takana.

Hankkikaa miehenne kanssa yhteisiä harastuksia.esim jokin liikunta harrastus olisi varmaan hyvä.Esimerkiksi sulkapallon peluu jotä voi tehdä sisätiloissakin,yhteiset iltalenkit ja mitä vain mikä teitä kiinnostaa antaa piristystä nin mielelle,kuin suhteellekin.


Liinukka lisää - 19.09.2009 - 17:06

Jo nimimerkki haaveilija puhuu ehkä enemmän sinusta kuin tuhat sanaa.Elät ehkä liian paljon omissa tunnemaailman alueilla ja kun nyt tuntuu tylsältä alat hakee piristystä esim.toisesta miehestä.Mites sitten kun se seuraava mies ja se seuraava mies jne.alkaa tympimään,niin ainako vain aiot selvittää tilanteet hyppäämällä uuteen suhteeseen.Ei vika ole miehessäsi eikä suhteessa vaan sinssa.Sinun tulee muuttua ja oppia käsittelemään levotonta luonnettasi.Yksi hyvä keino on tutkia itseään olla rehellinen itselleen ja nähdä vaivaa itsensä kasvattamisessa.Ei elämä ole vain ruusuilla tanssimista vaan myös harmaata arkipäivän rutiineja jotka on vain hyväksyttävä.Näe vain syvemmin ja syvemmn kuinka hyvin elämäsi on ja muista kaikilla ei ole koskaan tuollaista ihmissuhdetta kuin sinulla on ja antaisivat paljon jos sellaisen saisivat.Siis kiitä jokaisesta päivästä ja lopeta turha haihattelu,sillä sanoohan se maailman viisain kirjakin,että kurjalle on kurjia kaikki päivät mutta hyvä meili on kuin alituiset pidot.Onnea elämän opettelu matkallesi.


n22 - 19.09.2009 - 18:59

kandee pettää sen toisen kaa.se auttaa ei muu


haaveilija - 19.09.2009 - 19:02

Osut naulan kantaan. Tiedostan, että mulla on asiat todella hyvin. Ja tiedän senkin, että arki tulisi eteen suhteessa sen toisenkin kanssa. Hienosti kirjoitat itsensä kasvattamisesta: juuri sitä olen pyrkinyt tekemään. Projekti vaan taitaa olla vielä kesken, enkä malttaisi odottaa että saan rauhan


haaveilija - 19.09.2009 - 19:03

Äskeinen viesti oli siis tarkoitettu Liinukalle

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|