Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Ihastunut toiseen mieheen

Marja - 19.09.2009 - 12:13

Olen naimisissa oleva nainen ja meillä on kaksi lasta. Naimisissa olemme olleet 12 vuotta, mutta siitä ajasta olen ollut ihastunut toiseen mieheen 5 vuotta. Kyseinen mies on myöskin naimisissa ja hänen tunteensa minua kohtaan ovat samanlaiset.
Mitä minun pitäisi tehdä? Tilanne masentaa minua aika lailla. Tuntuu että en ole rehellinen ketään kohtaan ja haluaisn päästä eroon näistä tunteista, jotta pystyisn keskittymään täydellisesti omaan ihanaan perheeseeni.


VASTAUKSET:


sama - 19.09.2009 - 16:07

tilanne. Naimisissa ollaan oltu kohta 6v. ja olen ihastunut toiseen mieheen (tosin en noin kauaa kuin sinä). Yksi yhteinen lapsikin löytyy. Oma mies ei kiinnosta kerta kaikkiaan yhtään... Vaikka järjellä ajateltuna tiedän hänen olevan hyvä mies. Mieheni tietää tästä minun "toisesta miehestä". Toivoo, että unohtaisin hänet, mutta en osaa. En tiedä mitä tekisin. En ole tyytyväinen nykyisessä suhteessakaan. Olen täysin kyllästynyt. Tuntuu, ettei moneen vuoteen olla osattu elää elämää kunnolla yhdessä.


Kaisa - 19.09.2009 - 17:39

Marjalle sanoisin seuraavaa.Tiedät varmaan mitä sinun tulisi tehdä,mutta eri asia haluatko tehdä sen.Miksi jatkuvasti teet vahinko ihanalle perheellesi siis miehellesi ja lapsillesi.Luuletko,että lapset eivät vaistoa asioita vaikka eivät ehkä vielä tietäisikään suhteestasi.Vaikutat kovin itsekkäältä ja omaa nautintoa hakevalta ihmiseltä.Sinulla ei ole muuta tietä,kuin tehdä perusparannus elämässäsi ja pyytää mieheltäsi anteeksi,mikä on vähintä mitä voit hänelle tehdä tässä tilanteessa.Hakemalla hekumaa elämäääsi nakerrat samalla elämäsi pohjaa ja myöhemmin tulet sen kyllä huomaamaan,esimerkiksi lapsien kohdalla,mutta toivottavasti sitten ei ole jo liian myöhäistä.En edes viitsi kysyä mitkä on syyt pettämiseesi,sillä minusta pettämiseen ei koskaan ole mitään syytä vaan pulmat täytyy kyllä ratkaista muuulla lailla.Tee nyt sydämen päätös,että lopetat tuon suhteen ja ala tosissasi panostaan perheeseesi,sillä eikö heidän elämä ole tärkeämpi kuin sinun nautintosi jossa kuitenkin itsekin kärsit.


piip - 19.09.2009 - 22:37

Eihän tässä sanottu, että olisi pettänyt! Ihastunut voi olla ilman fyysistä pettämistä. Se voi olla pelkkiä katseita, mutta sitä en lukisi pettämiseksi, vaikkakin siitä huono omatunto silti tulee.

Marja, ihastuminen on ihanaa - ja se huomio, mitä toiselta saa. Tulee tunne, että kelpaisi muullekin kuin omalle miehelle. Mutta sellaiseksi se kannattaa jättää. Nauti ihmeessä saamastasi huomiosta, mutta älä mee pidemmälle, jos sulla on itselläs kuitenkin hyvä mies ja hyvä elämä. Perhettä ei kannata rikkoa ihastumisen takia. Niitä tulee ja menee... Kerroit, että olet ollut jo viisi vuotta ihastunut toiseen mieheen. Kuule, joskus voi olla vaikka loppuelämän joku sellanen ihminen, joka kiinnostaa ja aiheuttaa "sellasia" tunteita. Voit ajatella siitä kaikkea ihanaa... Mutta pidä todellisuus ja haaveilut erikseen.


joo - 20.09.2009 - 12:52

kannattaa toteuttaa itseään.muuten ei tui mitää.ei oo hyvä.vanhana sit kaduttaa jos ei kuuntele sydämen ääntä...


Äly hoi... - 20.09.2009 - 17:20

No ei sitä viittä vuotta vain silmiin katsota,kyllä siinä on muutakin ollut.Ja kun toinenkin vastaa tunteisiin mmärtää tuon tyhmempikin missä mennään.Ei kai ap pelkästä ihastumisesta noin huolissaan olisi vaan teoista ennemminkin.


Punahilkka - 20.09.2009 - 19:24

Ei ollenkaan välttämättä ole ollut kuin katseita ja ehkä sanoja. Nimenomaan voi mennä vuosia ilman että mitään tapahtuu koska ap ei kirjoituksensa perusteella kuitenkaan halua "vaihtaa perhettä". Itsellänikin on tuttavapiirissä pari jonka toinen osapuoli on ihastunut muuhun kuin puolisoonsa. Mutta ei tee mitään vaan vain on. Ei kai siitä eroon pääsemiseen mitään oikotietä oo. Tärkeintä lienee että oikeasti haluaa lakata tykkäämästä siitä toisesta. Eikä tee mitään typerää! Tsemppiä ap, toivottavasti asiat ratkeaa.


piip - 20.09.2009 - 19:51

Äly hoi itselles. Emme voi kukaan tietää onko Marjan tapauksessa kyse pelkistä katseista ja ihastumisesta, joka TODELLAKIN voi olla pelkkiä katseita. Vai onko asiassa menty pidemmälle.

Minä tiedän omakohtaisesti tuon "hassun" jutun, että joku ihminen voi vetää puoleensa ja saada jalat veteläksi ym ym, vuosikausia, eikä siitä tule koskaan loppua. Tunne on molemminpuolista naisella ja miehellä, mutta se on pelkkää ihastusta, mitä lie vetovoimaa ja viehtymystä, mutta siihen se jää. Se on vaan sellasta... Eikä tarkoitus ole edetä yhtään siitä pidemmälle. Se on vaan jotain "ulkopuolista" ihastumista, eikä haaveksintaa, että "saisipa tuon omaksi".

Vaikee kai sitä on ymmärtää, ellei itselle ole käynyt niin.


jANIKA - 20.09.2009 - 22:59

Onneksi ei ole käynyt niin kuka tuollaista sotkua haluais elämäänsä.

Ja minusta on tyhmää tulla tänne ruikuttaan moisesta asiasta,jos ihminen haluaa tosissaan tehdä jotain positiivista asian hyväksi perheensä takia,niin ei siinä paljon järkeä tarvi kun tietää mitä tuossakin tilanteessa olisi paradta tehdä.Mutta ei muijalla ole mitään tosi halujakaan,kunhan jahkaa ja kiusaa perhettään ja ukkoaan...heittäisin moisen akan lähimpänä olevaan viemäriin.Tyhmiä ämmiä on kohdeltava niille kuuluvalla tavalla.


Marja - 21.09.2009 - 08:48

Paljon on spekuloitu mitä olen kyseisen miehen kanssa tehnyt ja mitä en.
No tässä totuus:
Petin miestäni kyseisen miehen kanssa viisi vuotta sitten. Kerroin kaiken miehelleni ja hän antoi anteeksi. Sen jälkeen en ole ollut missään tekemisissä kyseisen miehen kanssa, eli mitään suhdetta meillä ei ole ollut eikä tule koskaan olemaankaan. Ongelmana vaan on se että minulla on edelleen tunteita häntä kohtaan ja olen kuullut että myöskin hänellä on (hän ei siis tiedä että minulla on vielä tunteita häntä kohtaan).
Syy miksi kirjoitin tänne on se että tuntuu että eläisin petollisesti kun en saa tunteitani kohdistettua ainoastaan omaa miestäni kohtaan... olenhan tässä jo yrittänyt asiaa viisi vuotta:-(


sinna - 21.09.2009 - 11:51

mä en tiedä mitä uskaltaisin tällä palstalla sanoa, kun kaikki hyökkäävät kimppuun saman tien... Mutta mutta..
Mieti ketkä on sinulle maailmassa tärkeimmät ihmiset ja mitkä asiat? Valitset ne.
Tuollaisessa tilanteessa pitäisi vaan yrittää ajatella, että jos valitsisit tuon toisen miehen johon olet ihastunut. Niin kestäisikö teidän välinen suhde yhtä kauan, kuin sinun ja miehesi avioliitto? Sinä et voi tietää millaista elämäsi olisi tuon ihastuksesi kanssa.. Mieti jos valitsisit hänet ja suhde kaatuisikin jo yhdessä vuodessa. Olisit heittänyt 12vuotta avioliittoa menemään ja jäisit yksin lastesi kanssa, koska entinen aviomiehesi ei enää ottaisi sinua takaisin ja sen "nykyisen" kanssa ei muuten enää suksi luistaisi.
Näähän on siis oletuksia, että harva mies/nainen ottaa taikaisin sitä osapuolta joka on lähtenyt toisen miehen/naisen takia. Ja niin moni "salasuhde" tultuaan julkiseksi ja "lailliseksi" kaatuu nopeasti...
Auttaisiko nuo asiat yhtään unohtamaan tuota ihastustasi?


Sama juttu täällä... - 21.09.2009 - 12:26

Marja: ihan kuin lukisin omaa tekstiäni, paitsi että meillä ei ole mieheni kanssa lapsia. Vielä. Minä myöskin petin miestä pitkäaikaisen ihastukseni kanssa, ja mies sai tietää. Lupasin unohtaa toisen miehen, mutta eihän se vaan onnistunutkaan... Vaikka itsekin tiedostan, että suhteesta sen toisen kanssa ei tulisi yhtään mitään !! Mies on minua nuorempi, lapsellinen, särmikäs, kova. En kerta kaikkiaan tajua, miksi olen häneen ihastunut, koska oma mieheni on täysi kymppi - komeampikin. Kai se on jotain jännityksen hakua tasaiseen arkeen... Ja varmaahan on, että uudessakin suhteessa tulisi eteen se sama arki. Se kannattaa muistaa.


Opetusta - 21.09.2009 - 19:16

Ihmistä vetää hänen oma himonsa.Ei kannata seurata pahoja himoja.

He viettävät päivänsä hekumassa.Hekuma ei koskaan korvaa todellistapuhdasta rakkautta ja tunnetta,ja loppuu aikanaan kyllästymiseen.

Kurittakaa lihaanne älkääkä olko kuuliaiset sen homoille.


Opetusta - 21.09.2009 - 19:18

HEH...Ei tietenkään homoille van himoille!


sinna - 21.09.2009 - 19:46


Marja - 22.09.2009 - 08:28

Haluaisin pitää kyseisen miehen kaverina, sillä tuntuu vaikealta tämä mykkäkoulu/välttely jota olen harrastanut nyt viisi vuotta...
Toisaalta tiedän että mieheni ei hyväksyisi että vaihdan sanaakaan kyseisen miehen kanssa ja siksi olen pyrkinyt välttelemään häntä kaikin puolin, mutta välillä tuntuu että se just ruokkii niitä tunteita kun hänen kanssaan ei voi edes jutella normaalisti (ollaan siis samassa työyhteisössä ja lapsemme samassa harrastuksessa)...


Sama juttu täällä... - 22.09.2009 - 09:40

edelleen. Mekin olemme samoissa töissä toisen miehen kanssa. Mulla on muutenkin kiva ja tiivis työyhteisö, ja mun pitää nykyään jäädä pois kaikista kekkereistä, joihin se mies osallistuu... Eli käytännössä kaikista. Itsepä olen hautani kaivanut Silti, harmittaa ihan älyttömästi.


Ville - 22.09.2009 - 18:09

On se nyt kumma,että aikuiset ihmiset eivät osaa vetää rajoja elämäänsä,tai pitäisi tietenkin sanoa,että eivät haluakkaan,vaan haluavat leikkiä tulella.Toivon,että tuollaisille jysähtää vielä kerran,oikein kunnolla omaan nilkkaan niin silloin tietävät viimeistään miltä toisesta osapuolesta on todella tuntunut.

Itketään ja surkeillaan,että kun tulee "pöpiksi",kun ei saa vierasta tavata.Sanoisin,ettekö te älykääpiöt tajua,että parisuhde on sitoutumista niin henkisesti kuin fyysisesti.Kyllä ihminen pääsee tuollaisista asioista eroon jos vain panee ajatusmaailmansa kuriin eikä helli kyytä povellansa.Ja kysyn vaan,että millaisia nyhveröitä ne teidän ukot on ,kun tuommoista katsovat.Ei muuta kuin monoa perseesee tuollaisille ämmille!!


sinna - 23.09.2009 - 16:18

niin, kyl mäkin näitä viestejä ihmettelen... Itsekkin oon kuitenkin seurustellut pitkään saman miehen kanssa, eikä ole kertaakaan käynyt mielessä, että joku toinen mies on niin ihana jne. Itse kun ajattelen, että se joka toista miestä/naista himoitsee, tekee jo sydämmessään väärin. Enkä myöskään tarkotuksella aja itseäni tilanteisiin, missä joku mies voisi minusta kiinnostua tai minä hänestä! Ei sitä tarvitse tissivakoa ja paljasta pintaa muille esittää, kuin omalle miehelle. Eikä tarvitse alkaa keikistelee tai silmäpeliä harrastaa kenenkään muun kanssa...
Ja ei millään pahalla ketään kohtaan! Tämä viesti oli lähinnä tarkoitettu villelle...


Eipä se - 23.09.2009 - 17:54

sitä tilannetta, aikaa tai paikkaa katso se ihastuminen. Muiden ihmisten kanssa kun joutuu aina kosketuksiin etsi sitten tilanteita tahi ei. Eikä ihastumiseen tarvi liittyä yhtään minkäänlaista keikistelyä. Eikä se myöskään edellytä että olisi huono tai arkipäiväinen suhde taustalla, tai ettei muka osaisi arvostaa mitä itsellä on. Se vain tapahtuu. Ja jokaiselle joka nokkaansa pitkin katsoo ja sanoo "kunnon ihmiset eivät päästä sellaista tapahtumaan", voin sydämestäni toivoa samaa kohtaloa. Näkisivätpä sitten kuinka helppo on moralisoida kun ei tiedä yhtään mistä puhuu. Väärin on ainoastaan se jos tunteensa suhteen toimii eli jos pettää, ei ihastumisen tunne itse.


Sulla on - 23.09.2009 - 18:01

Sinna vaan käynyt tähän saakka hyvä mäihä jos et ole muita kiinnostavia miehiä tavannut kuin omasi. Odota vaan niin tulee se päivä sinunkin kohdallesi kun joku muu alkaa kiinnostaa. Ja siinä sitten istut käsiesi päällä kärsien ja odotat että ihastuminen menee ohi. Sen jälkeen voit puhua kokemuksella. Itselleni kävi niin. Odotin, ja sain odottaa 2 vuotta ennen kuin ihastuminen loppui. Mitään en koskaan hiiskunutkaan kellekään enkä todellakaan pettänyt. Mutta kärsin kauan. Ja hartaasti. Onneksi rakastin ja rakastan miestäni niin paljon että uskalsin luottaa siihen että se mitä minulla oli, oli aivan riittävän hyvää. jos olisin rakastanut vähemmän olisin saattanutkin lähteä tavoittelemaan sitä toista. Onneksi en lähtenyt ja tunne lopulta hävisi. Mutta helposti se ei käynyt. Enkä vieläkään tiedä että suhteessamme olisi ollut mitään vialla tai muuta ongelmaa joka olisi "aiheuttanut" ihastumiseni. niin vain kävi.


sinna - 24.09.2009 - 11:05

Niin no... Toivottavasti ei ikinä tapahdu tuollaista että ihastuisin toiseen. Mä olen varmaan niin jääräpäinenkin, ettei tuota ihastumista siksi ole tapahtunut. Sen voin kyllä paljastaa, että mahdollisuuksia olisi ollut. Mutta kun en antanut vastakaikua, se leikki loppuikin lyhyeen..
Olen sellaisessa työyhteisössä töissä, missä olen ainoa nainen + 30miestä, siinäkin kyllä karaistuu kiusausten kohdalla...


mehukas omena - 26.09.2009 - 09:07

Perhe on instituutio, josta kannattaa pitää kiinni. Varsinkin kun on jälkikasvua.

Jos pettää, ei saa jäädä kiinni.

Jos on saanu anteeksi pettämisensä ja silti haikailee uusia aaltoja, niin jättäkää se nykyinen suhde, sillä seuraava kerta rikkoo sen kiltin miehenne sydämen ja lapsenne sielun elämä järkkyy kovin.

Se voi jopa tuntua teistä pahalta.Hienosti sanottu - 27.09.2009 - 22:00

Mehukas omena. Itselle käynyt just noin, eli jäin kiinni suutelusta toisen kanssa. Sain kuitenkin anteeksi. Tiedostan, että seuraava moka = kipeä potku persuksiin ja ulos. Se tieto ja miehen tuska ekalla kerralla pitää ainakin minut kurissa, vaikka välillä sitä jännitystä elämään kaipaisikin.


jep - 28.09.2009 - 15:31

No ei mee tääl ruusuisemmin. Muuten aika lailla sama kuvio, mutta olen ihastunut naiseen. Enpä tiedä itkeäkö vai nauraako.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|