Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Siveellisille kunnon ihmisille

ei eläimiä - 17.09.2009 - 17:12

Mitäs puuhaa sitä keksisi miehen kanssa viikonlopuksi? Me ei oikein olla tehty mitään, kun en kehtaa. "sillain" ei olla oltu kun ei ennen papin aamenta saa. (en kyl tiedä mitä se tarkoittaa) Antoi tuo mies mulle kerran pusun poskelle *punastuu* joskus 8v sitten. Niin jotain semmosta tekemistä siis jossa voi äitinikin olla mukana, kun asuu meillä, vahtimassa meitä. Kertokaa vaikka mukavia virkkausohjesivuja? Kerran villiinnyttiin ihan täysin ja lähdettiin kävelylle kaupungille ja ostettiin JÄÄTELÖÄ!


VASTAUKSET:


- - 17.09.2009 - 19:05


joo - 17.09.2009 - 20:34

Ei mee läpi. Monet Uskovaiset menevät naimisiin yleensä hyvin nopeasti, jopa vuoden seurustelun jälkeen...


Panetus,panetus..


Sisar - 17.09.2009 - 20:52

Näin se on. Ja on sellaisia jotka seurustelevat , menevät kihloihin ja naimisiin alle vuodessa. Esim,. Minä


JOO - 17.09.2009 - 23:06

NOU SHIT, SHERLOCK?!


hmm.... - 17.09.2009 - 23:49

Uskovaiset menevät naimisiin monet siksi turhia jahkailematta,koska he useinmiten kokevat,että Jumala on heille johdattanut tämän ihmise ja he haluavat siunata suhteensa Jumalan edessä

Mutta Jumalattomat ovat kuin akanat joita tuuli viskoo sinne tänne ja he vain jahkailee ja pettävät toisiaan vuodesta toiseen...tosi surkeeta katseltavaa ja se näkyy täällä perhekerhon ihmissuhde palstalla tosi hyvin.


keksi parempaa.. - 17.09.2009 - 23:51

Toi ap:n teksti on niin naivia,että ei edse naurata,Jotain ihmeen sekoilua.


voi olla.. - 18.09.2009 - 11:32

Että ton Ap.n tekstin on laatinut jokin kateellinen vanhapiika .


sinna - 21.09.2009 - 11:13

Vanha vitsi, eikä naurata yhtään.


hmm:lle - 23.09.2009 - 10:13

Neiti/rouva/herra on hyvä ja lakkaa yleistämästä.Turhaa touhua tuo tuommoinen uskonnolla pelaaminen. Se, että uskoo johonkin muuhun uskontoon tai ettei varsinaisesti usko mihinkään ei pahenna ihmistä. Ihminen itse tekee ratkaisut, jotka määrittelevät hänet muiden ihmisten silmissä.
Monet pettävät. Monet eivät. Sattuu vaan olemaan niin, että ne jotka pettävät tai harkitsevat tai haluaisivat, ovat niitä jotka suurimmaksi osaksi ihmissuhdepalstoille kirjoittelevat. En kyllä osaa määritellä syytä miksi, mutta siltä kuitenkin vaikuttaisi. Harvoin lukee niitä tekstejä joissa ihmiset ovat onnellisia yhdessä ja hehkuttavat rakkauttaan kaikelle kansalle, ehkä heillä on parempaa tekemistä, en tiedä, mutta täällä he eivät niin pyöri.Siitä syystä näyttää että ihmisistä suurin osa on moraalittomia pyöriäisiä, akanoita niinkuin mainitsit.
Minä olen "jumalaton", mutta piru vie () en todellakaan viskoteltava,alati jahkaileva, moraaliton lumppu hyppimässä miehestä toiseen nopeammin kun sukkia vaihtaisi vain siitä syystä etten usko jumalaan,budhaan,pyhiin lehmiin tai vastaaviin, vaikken niiden mahdollista olemassa oloa kielläkkään.
Pitkistetyn viestini tarkoitus, joka jo nimestä löytyy: Lakatkaa yleistämästä. Se mikä voi päteä joihinkin ei todellakaan päde meihin kaikkiin, eikä uskonto määrittele ihmistä.

Että pärjäilkää

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|