Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kun seksi ei kiinnosta...

??? - 16.09.2009 - 22:23

mikähän minussa mahtaa olla "vikana" kun ei siis tuo seksi meinaa kiinnostaa sitten millään!
oon oikeesti alkanut jo ajattelemaan, että kaksi raskautta/synnytystä on vienyt halut kokonaan.
vai onko sitä sitten vaan niin väsynyt noiden lapsien hoitamisesta (he eivät siis ole päivähoidossa), että ei vaan enää riitä kiinnostus ja innostus ukkokultaa piristämään.
mies monesti kyselee jo leikillään että mikäs päivä mulle sopis makkarissa jotain hänen kanssaan tehdä, että tietää sitten olla paikanpäällä sillä hetkellä.
ollaan siis oltu 10 vuotta yhdessä ja lapset toinen alle 2v ja toinen n. 2kk.touhua ja menoa siis riittää päivällä.
välillä tuntuu että " annan" miehelle sitten vain siksi että hän saa hyvän mielen.
ei kai tämä vaan tarkoita että olisimme jotenkin ajautumassa erilleen? rakastetaan toisiamme (tai ainakin niin molemmat toisilleen lähes päivittäin sanovat), mutta riittääkö se sitten kuitenkaan pitämään suhdetta kasassa???
oon hyvin pitkälti yksin vastuussa asunnon siivouksesta, ruuanlaitosta, lasten hoitamisesta ym ym ym. mies tekee vuorotyötä ja ei sen vuoksi kovin paljon ehdi/viitsi autella (on siis aika laiskanpuoleinen ukko minulla).
oon siis jotenkin sitten ajatellut, että kun ei kerran viitti kotona mitään tehdäkään ja mä joudun tekemään kaiken, niin en sitten minäkään viittihänen tarpeitaan kovin usein tyydytellä.
ei taida mies ymmärtää että mulla on kädet täynnä töitä noitten ipanoitten ja kämpän pystyssä pysymisen kanssa. pyykit kun on kuitenkin päivittäin pestävä ja ruokaa laitettava.
onko muilla samankaltaisia ongelmia? miten te ootte saaneet asiat taas raiteilleen?
seksi välillämme on aina ollut ihanaa, tosin olemme molemmat melko ujoja asiasta keskustelemaan tai jotain uutta kokeilemaan.
ja vaikka nyt onkin tämä vaihe että minua ei kiinnosta/haluta sitten pätkääkään, niin silti seksi on sitten ollut ihanaa kun sitä on ollut.
harmittavainen tilanne, joka todella on alkanut rassata minua


VASTAUKSET:


Vesihelmi - 16.09.2009 - 22:41

Varmasti paljolti juuri tuosta kaikesta äitiydestä ja kodinhoidosta voi olla kyse. Kuitenkin ymmärsin että teillä muuten menee hyvin, rakastatte toisianne ja lapsianne ja haluatte pysyä yhdessä.

Onko teillä mahdollisuutta ottaa hoitaja / viedä lapset toisaalle jotta pääsisitte keskenänne vaikka kylpylälomalle tai edes hotelliin viikonlopuksi? Voisi auttaa jos pystyy omistautumaan täysin toiselle ilman että tarvitsee miettiä seuraavan päivän ostoslistaa


Samaaa - 17.09.2009 - 12:06

syötkö pillereitä? Multa hormonit vie seksihalut pois, joten tuplavaikutus. Toinen syy kai että ei saada lapsia mihinkään hoitoon, edes hetkeksi että saisi olla kaksin. Koko elää kyllästyttää, ja toisen naama ja tavat, piristystä kaivattais.


sinna - 17.09.2009 - 12:42

Hei, ei monia äitejä kiinnosta vielä silloinkaan kun on puolivuotta synnytyksestä kulunut! Ihan vain hormoonienkin takia sulla saattaa halut olla poissa. Nainenhan on täysin entisellään vasta vuoden päästä raskaudesta/synnytyksestä, eli eihän sinulla ole ollut paljon aikaakaan palautua.


sinna - 17.09.2009 - 12:48

Ja ainiin.. Tuollekin on se luonnollinen selitys, että äiti saadaan keskittymään nyt uuteen vauvaan ja sen hoitoon, eikä siihen että alkaisi uutta putkeen tekemään. Näin niin kuin luonnon lakien mukaan, mutta tietysti on poikkeavuuksia. Sinähän pääsit juuri entisestä vauvastasi "eroon" kun aloit jo uutta odottamaan.


Ootko puhunut - 17.09.2009 - 13:13

miehellesi vakavissaan siitä, että teet kaiken teitin huushollissa? Eihän se oo oikein! Enkä ihmettele ettei haluta, jos toinen ei näe vaivaa sun eteen niinkun itekin sanoit. Sano miehelles niinkun asiat on. Ilman niitä pieniä lapsiakin nainen odottaa että mies auttaa kodin puuhissa, sitten kun suhteessa ollaan tasavertaisia ja se tuntuu siltä, alkaa seksikin kiinnostamaan. Seksuaaliterapeutit sanovat, että se haluttomuus tulee yleensä suhteen muista kiemuroista kuin hormoneista.


minä vain... - 17.09.2009 - 15:24

mulla aika lailla sama homma, paitsi et lapset 3v ja 1v4kk.ite olen hoitoalalla joten teen vuorotyötä.meillä ei myöskään ole enää läheisyyttä.seksi on aina ollut loistavaa, mutta mulla ei vaan ole haluja, ei sitten yhtään.tää rikkoo meijän suhtee ihan täysin.asiasta puhuttu, mut ei tietoo kuin tästä selvitään.mies usein "kiukuttelee" asiasta, toisaalta tajua sen turhautumisen.mut se ei tajua sitä että haluja ei lisätä kinuamalla.jos jollaki hyviä neuvoja niin tänne päin myös niitä!! rakkautta molemmilla jäljellä kyllä!se on vaan niin totta kun seksi pelaa se on 10% suhteesta ja kun ei pelaa niin 90%....


Dragonette - 17.09.2009 - 21:24

Täällä aivan sama tilanne ja pahemmaksi menee.
Lapset on 2,5.v ja toinen täytti just vuoden.

Alkaa vaan pikkuhiljaa pelottaa,että suhde todella kaatuu tähän.
Ollaan puhuttu,että tarvitsisin omaa aikaa ja että miehen pitäisi osallistua enempi kotitöihin ja lasten kanssa oloon,mutta ei ole tuottanut tulosta.

Vielä lisäksi miehen kaikki tavat ja eleet on alkaneet ärsyttämään/ällöttämään.
Ja vielä oma olo on inhottava,kun ei kerkeä edes itseään "huoltamaan"..


??? - 17.09.2009 - 22:19

kiitti mielipiteistänne ja ajatuksistanne!
on tosiaan totta, että jos saatais parisuhteessa muut asiat kohdilleen (kotitöiden jakaminen, lasten hoitaminen ym ym ym) ja että myös mä saisin rauhassa omaa aikaa niin ehkä se seksi sitten olisi haluttavampaa.
täytyy siis koittaa itse nyt vaan laittaa tuo äijä ojennukseen ja saada purettua tämä olotila itsestä ulos.
se on vaan niin kurjaa kun luulisi, että perheillä olis kaikki hyvin kun on lapset ja asunnot, mutta kun se ei aina vaan oo niin yksinkertaista ja helppoa.
sitä pitää kaikkea turhan yksinkertaisena ja sitten vasta itse havahtuu kun omalle kohdalle osuu jotain tällästä

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|