Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

mies arvostelee ulkonäköä

ahdistunut - 16.09.2009 - 10:29

Onko täällä muita joiden miehet arvostelevat ulkonäköä?
Mun mies on pariin kertaan sanonut tosi pahasti suutuspäissään. Myöhemmin sitten pyytänyt anteeksi.
Mutta, ei ole koskaan sanonut ettei tarkoittanut sitä!
Pyytänyt vaan anteeksi ja siinä se.
Tiedän, etten ole kaunis mutta pitääkö siitä sanoa?
Lähinnä tarkoitan painoani joka on aina ollut mulle arka
paikka. Mies tietää että se on mulle arka paikka, että painoa on liikaa.

Piikittelee siis arkaan kohtaan silloin kun suuttuu.
Nyt se on mennyt siihen, etten halua enää seksiäkään.
Ennen sitä oli ja eilenkin mies olisi halunnut, mutten halunnut tehdä mitään kun mielessä pyörii koko ajan, että mies pitää mua rumana

Sanoin, etten sen takia halua mitään kun on haukkunut mun ulkonäköä. Kuka nyt ruman kanssa mitään tekis?
Mulla oli ennen hyvä itsetunto mutta nyt se on romuttunut ihan täysin kaikkien kommenttejen takia.

Miten tästä pääsee eteenpäin? Meillä on pienet lapset joten ei haluta kumpikaan erota. Ja kriisejä on ollut paljon, muttei siltikään aiota erota.
Onko tähän mitään ulospääsyä?


VASTAUKSET:


Saana - 16.09.2009 - 11:50

Ensinnäkin totean,että ompa lapsellinen ukko,kun viitsii ottaa riitatilanteissa vaimon ulkonäön lyömäaseeksi.Itse kyllä iskisin samalla lailla hänen heikkoon kohtaansa(siis ulkonäössä ja jos tämä herra nyt sattuis oleen niin täydellinen,että ulkonäöstä ei voi nälväistä,niin sitten jostain muusta heikosta kohtaa)nimittäin sitä saa mitä tilaa.Tiedän,että se ei ole paras mahdollinen tie,tai sitten voi ollakin,koska monesti toinen osapuoli ei halua kuulla omia heikkoja puoliaan ja siten lopettaa naljailun.

On ymmärrettävää,että seksi ei suju kyn on alenettu tuolle tasolle,sillä kyllä me naiset jokainen halutaan olla haluttavia sängyssä ja tuo nälviminen ei ainakaan sitä tunnetta nosta.Sanoisin sinuna miehellesi,että tosimies ei käytä tuollaista kieltä ei edes riidelessä ja sanoisin häntä luuseriksi,,antaisin oikein olan takaa tulla kaiken niin eiköhän hän alkais ymmärtämään,että tilanne on vakava.ME HEITTELEMME SANOJA KUIN MIEKAN PISTOJA,mutta sitä tuhoa voi olla vaikea korjata ja toivoisin,että sanoisit nämä sanat ja lauseet miehellesi,se ehkä panisi ajattelemaan.että kaikkea mitä mieleen tulee ei voi laskea suustaan ulos.Nyt on erittäin tärkeää,että näytt hänelle,että on vakavasta asiasta kysymys ja näytät,että se on jo vaikuttanut esimerkiksi teidän seksielämään.

Me ihmiset ollaan kummallisia kun me aina luullaan.että sille omalle perheväelle voi heitellä suustaan mitä vaan.Näytä sinä miehellesi,että et ole niitä naisia joita kohdellaan kuin kynnysmattoa.Pysy lujana ja säilytä omanarvontuntosi tuommoiselle moukalle ei muu auta.Ja muista,että olet kallis ja suuriarvoinen Jumalan luoma ihminen ja sitä arvoa ei kukaan haukkumisellakaan voi ottaa sinulta pois sillä loihan Jumala meidät omaksi kuvakseen.


sipi - 16.09.2009 - 18:02

Ei sitten mieleen ole tullut laihduttaa, jos paino on ainoa ongelma.


pikkaisen pulska - 16.09.2009 - 18:06

Juu kyl tollanen loukkaapi. Itsekkin olen saanut haukkumisest arpia.
Ahdistaa kyl toi uimarengas ja levee peffa ihan valtavasti.
Mut olen pienin askelin lähtenyt pudottamaan painoo ja herkut vaihtanut hedelmiin.
Toivotaan et tilanne paranee!


sinna - 16.09.2009 - 19:33

Onko miehesi sitten joku adonis? Mun mielestä kenelläkään ei ole vara arvostella kenenkään ulkonäköä, koska jokaisessa meissä on ne omat piirteet, haluttiin sitä tai ei haluttu. Ja miksi ihminen ei saisi olla erillainen?
Silti meitä arvosteltaisiin ulkonäöltä vaikka kaikki maailman naiset/miehet olisivat juuri samassa muotissa tehty.


äksy - 16.09.2009 - 21:21

Ei tarvi kuin kerran arvostella ulkonäköä niin saa päin näköä ja ulkoruokintaan, sillä itsepä on minut valinnut, joten oma vika.


aamu - 16.09.2009 - 21:29

Minakaan en hyvaksyisi ulkonaosta haukkumista. Tiedan miten juurikin paino on miehellenikin arka kohta, eika ole kylla tullut ikina suutuspaissani mielenkaan kayttaa sita hanta vastaan. Siita saisi ikuisiksi ajoiksi haavan suhteesen. Anna miehesi lukea naita viesteja, jos vahan heraisi!


Sipille - 16.09.2009 - 23:21

Nimimerkille sipi sanoisin,että taitaa olla sulla pipo kireellä kun noin vastaat loukatulle ihmiselle ja olet tietenkin itse tyyppi joka et pysty olemaan muuta kuin toisten toiveitten täyttäjä.Tiedätkö se johtuu huonosta itsetunnosta.Ei kenenkään tarvi hypätä heti laihduttamaan vaan saa olla se mikä on.On typerää syylistää heti ap tässä asiassa.Mene saatanan lehmä päätäs ja kiukkuas muille ihmisille purkaan äläkä tule tänne vihojas purkamaan.Tuommoset pitäis vetää kiikkuun.


Vesihelmi - 16.09.2009 - 23:26

Pari exääni ovat arvostelleet melko rankalla kädellä jo sitä, mitä laitan päälleni. En ikinä menisi arvostelemaan toisen ulkomuotoa tms. jos hänestä todella välitän.

Ensimmäinen tapaus koski lähinnä sitä, että hän halusi minun näyttävän mahdollisimman seksikkäältä, toinen ei voinut sietää sinisiä farkkuja ja otsatukkaa

Nyt kun ei nykyinen kumppani puutu ulkonäkööni, tekee mieli todella pukeutua niin että mieskin siitä tykkää Ja sen myös huomaa makuuhuoneaktiviteeteissa...

Uskoisin että miehesi vain yrittää loukata sinua hetkellisesti, mutta on onnistunut tuhoamaan jotain jo täysin.

Älä ota itseesi toisen sanomisia jos et itse ole samaa mieltä! Jos koet, että todella olet turhan tuhdissa kunnossa, tee asialle jotain. Mutta silti mielestäni törkeää mieheltäsi, tukea pitäisi - ei tuhota!


mie - 17.09.2009 - 07:31

Jos kärkevästi sanottu viesti menee paremmin perille kuin pienet vihjaukset. Ehkä mieskin haluaa sinun laihtuvan vaikka ihan oman terveytesi vuoksi.


Voi vittu.... - 17.09.2009 - 11:00

Kärkevästi sanottu ei mene sen paremmin perille kuin vihjauksetkaan ..ääliö!Jos ei ole ymmärrystä muuta tietä lähestyä toista näissä asioissa voi pitää sen haisevan leipäluukkunsa kiinni.Ja tässä ei ollut riidan aiheena ap:n paino vaan joku muu asia,mutta painoa käytettiin aseena toisen lyömiseen.

Tuommoisen ukon eessä minä käyttäisin aseena että persettä ei tipu ja riidan aikana sanoisin,että olet niin kehno sängyssä,että en viitsi enää sextata kanssasi.Ukko saisi syödä omaa keittämäänsä karvasta soppaa.


sinna - 17.09.2009 - 12:01

Ja mä tiedän mille se tuntuu, kun painon takia haukutaan. Se on mun mielestä todella lapsellista! Minulla ei ainakaan nämä arvet parane koskaan... Nykyään olenkin pakkomielteinen terveysintoilija, mutta itse olen aina ajatellut sillä tavalla, ettei tämä pakkomielle ole muusta tullut kuin noista haukkujen kuulemisista...
Koita ajatella sillä tavalla, että aikanaan jossain vaiheessa miehesi saa tekojensa mukaan takaisin! Aivan varmasti. Minunkin haukkujista ainakin kolme on itse lihonut hirveään kuntoon, sitä mukaan kun olen itse laihtunut...
Eipä tää selostus taida paljoa auttaa, enkä oikein osaakaan antaa mitään neuvoja...


Momma - 17.09.2009 - 13:02

Omalle vaimolle on niin helppo sanoa suutuspäissään kaikkea, mutta ei sellaista kannata tosissaan ottaa. Ensi kerralla ehdotat hänelle peniksenpidennystä.

Ala taas luottaa itseesi. Kyllä mieskin sinusta välittää. Ja jos itsestäsi siltä tuntuu, ala kiinnittää enemmän huomiota syömisiisi ja liikkumiseen.


äksy - 17.09.2009 - 13:23

On palattava vielä tähän asiaan, kun en kertakaikkiaan hyväksy kenenkään ulkonäön arvostelua.
Itse ainakin söisin entistä enemmän, jos lihavaksi haukuttaisi tms.
Ikäänkuin saisin kimmokkeen juuri siihen, mistä arvostellaan.
Yleensä kaikkein pahimmannäköiset ovat suurimpia arvostelijoita ja lihavat ukon turjakkeet haluavat mallimittaisia naisia.
Aina arvostelua ennen pitäsi katsoa peiliin ja aukoa sitten vasta päätään, jos enää rohkenee.


sinna - 17.09.2009 - 14:01

äksy, oot oikeassa ja olen huomannut saman! Semmoset ukon nahjukset, sohvalla makaavat matelijat vaativat naisen ulkonäöltä liikoja itseensä verrattuna! Ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu.


Ap - 17.09.2009 - 14:41

Kiitokset monista kommenteista
Mies on tosiaan halunnu seksiä nyt joka päivä mutten ole suostunut mihinkään. Olen sanonut että hänen sanomisensa satuttavat edelleen, enkä pysty rentoutumaan tarpeeksi.
Sanoi eilen rakastavansa minua, taas. Mutten tiedä uskonko enää, sillä miten voi rakastaa, jos toista pitää kauhean lihavana? Voiko toista rakastaa jos ajattelee, että ompa tuo ruma? En jaksa enää uskoa siihen ja alan huomata itsessäni masennuksen merkkejä...ei pitäis alkaa masentelemaan kun on kaksi lasta hoidettavana. Mutta jotenkin en vaan pääse yli tästä


Kaisa - 17.09.2009 - 15:32

Eikö miehesi lupaa koskaan sinulle lopettaa tuota huomauttelua.Ja jyllä kunnon keskustelu aivan kahden kesken olisi tarpeellinen.Jos vain huomauttelet ikäänkuin ohimennen asiasta mies ei ota sinua niin tosissaan.Näyttää olevan sen verran omahyväinen jästipää,että minä ottaisin järeät konstit ja näyttäisin missä mennään.

Ja tuo on kaikkein pahinta mitä "mommma" sanoi,että ei tuollaisesta kannata välittää.Se on toisen tunteiden mitätöimistä ja tekee vain pahemman olon jo loukatulle ihmiselle.


sinna - 17.09.2009 - 17:36

Mut hei AP, eihän sitä rakastutakkaan ulkokuoreen vaan siihen persoonaan! En minäkään ole valinnut miestä sen takia että hän on hyvän näköinen, ja tuskin moni muukaan.
Kyllä miehesi varmasti sitä tarkoittaa, jos sanoo rakastavansa. Mutta käytös hällä saisi muuttua!


sipi - 19.09.2009 - 21:16

Arvasin et saan ylipainoiset ämmät heti kimppuuni.Ärsyttää yli kaiken ihmiset, jotka valittavat painosta eivätkä tee asialle mitään.


Hmm - 20.09.2009 - 11:09

sipille: Eihän ap valittanut painostaan, vaan totesi että tietää olevansa ylipainoinen? Onko sinulla hieman vaikeuksia luetunymmärtämisen kanssa? Eli, ystävä hyvä, voin kilttinä ihmisenä hieman selventää ap:n viestiä, jos sinä et sitä ymmärtänyt (ei tosin ole kovinkaan vaikeaselkoinen viesti, mutta ymmärrän 'sipi' että kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa)..

Ap:tä loukkasi hänen miehensä kommentit ulkonäöstään. Ei hän valittanut että voi vittu kun pitäis laihtua kun oon niin läski, ei, hän vain on loukkaantunut miehensä lapsellisista ja ilkeistä kommenteista. Sipi-hyvä, hän ei siis valittanut omasta ulkonäöstään tässä viestissä siinä mielessä kuin sinä ehkä kiukkuisilla, ilkeillä ja lapsellisilla mini-aivoillasi tämän ymmärsit. Yritämme kaikki suhtautua hölmöihin ja provosoiviin viesteihisi lähinnä naureskellen.. Et taida saada kovinkaan paljon huomiota kotona, kun täytyy vartavasten tulla tänne vittuilemaan?

Surullista miten sinun elämäsi, Sipi, on noin köyhää että saat iloa siitä että ilkeilet muille. Toisaalta, uskon että olet joku Padasjoen peränurkilla nyhjäävä luuseri, jonka elämä on naapureiden kanssa juoruamista, lauantaisin kalsarikännit kotona ja maanantaina työkkäriin lappuja täyttelemään. Niin ymmärtäähän sen että jossain on päästävä pätemään. Surkeaa vaan että se on tällainen äiti ja perhepalsta, jossa sinun pitää päästä pörhentelemään.


Saana - 21.09.2009 - 19:08

Nimimerkki"hmmmm" hyvin sanoit ja kaikki mitä aioin minäkin sanoa!!


miehet - 22.09.2009 - 17:10

ei voi puheilla itsetuntoa viedä, jos se on alunperin kunnossa. Heikkoon kohtaan isketään senvuoksi, että saadaan loukattua toista, eikä kukaan loukkaannu, jos asia ei vaivaa. Tervettä itsetuntoa voi saada, kun hyväksyy kehonsa, oli liian laiha tai lihava, rujo tai ruma. Kauneus katsojan silmissä, kieroissakin!


sipi - 22.09.2009 - 22:13

Eikö ap:n mies valittanut et vaimo on liian lihava,miten se ei liity painoon? Mitäs vikaa Padasjoes on.


Hmm - 23.09.2009 - 09:02

En tunne yhtäkään täyspäistä Padasjokelaista. Ja tunnen niitä aika monta. Se vika siinä paikassa on.

Sipi kultapieni, AP:n MIES huom. MIES valitti rouvansa painosta. Ei niin että rouva tuli tänne valittamaan että 'olen läski, vituttaa, mutta en tee asialle mitään'. Et taida oikeasti ymmärtää lukemaasi? Poimit irrallisia lauseita ja perustat surkean vittuilusi sille. Katso hyvä ihminen kokonaisuutta, lue KOKO TEKSTI!


padasjokinen - 23.09.2009 - 21:52

ei rouva tänne kirjottaisi, jos itseään ei läskinä pidä.Taitaa suhteessa olla aivan muuta vikaa kuin läski

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|