Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

ei erikoisen sexin

vihaajille - 13.09.2009 - 03:20

mutta aikase´mmin tuossa kyselin ns pissajutuista.
ja nyt on sekin koettu. eli miehni todella pissasi sisääni ja voi veljet, se tuntui hyvältä.
en olisi uskonu, mutta niin vaan kiihotti koko homma ja se että se on paheksuttua.
onneks oli oma kulta ja saa kokeilla lisää jos huvittaa.
ja tiedän sairasta, ällöä...
mutta meistä tuntui hyvälle eikä yhtään sairaammalta tunnuta nyt.
et uskaltakaa ihmiset kokeilla oman kullan kanssa uusiakin asioita.ja jos ei tunnu hyvältä niin sit se on siinä!


VASTAUKSET:


vieras - 13.09.2009 - 12:16

Kiva että oli mukavaa. Musta kaikki saa tehdä niinkun tykkää, se on jokaisen oma asia.
Mutta, kannattaa ottaa selvää siitä että onko jotain tulehdus vaaraa yms noissa hommissa...sisään pissiminen ei kuullosta kovin turvalliselta noita tulehduksia ajatellessa..


varmasti - 13.09.2009 - 18:04

tulee joku tulehdus..meinaan eikös pissas ole kaikkee kuona-aineita ja kaikensortin bakteereja..Eikös sitä vois mieluummin kaataa vaikka lämmintä vettä sisälle jos se kerta niin hyvältä tuntuu..?


todella - 13.09.2009 - 18:22

sairasta. mee hei hoitoon.mitä seuraavax?


no jaa... - 13.09.2009 - 18:22

kyllähän sitä pissataan meduusan pistoksen päällekkin...


- - 13.09.2009 - 19:41

Virtsa on steriiliä, mutta virtsaaukosta virtsan joukkoon pääsee yleensä bakteereja.. En niistä bakteereista olis huolissaan, kyllä niitä sinne toosaan tulee ihan yhtä paljon vaikka pesemättömästä kullista. Jos virtsassa on "kaiken maailman bakteereja" kyseessä on VTI ja kannattaa hakeutua hoitoon.


tosi - 13.09.2009 - 21:46

ihqua!!myös kakkaleikit on tosi ihanii!suosittelen kaikille avoimuutta!pissiä ja kakkaa vaan suuhun niin jopas seksielämä piristyy!onnea vaan kaikille halukkale . . .


vaikka... - 14.09.2009 - 02:59

Heh....on sitä aikoihin eletty.Ihanaa seksielämää mutta mielihän voi olla sairas monella tavalla.On siinä röyhkee äijä ja kun vain muina miehinä lorruuttaa kusen akan sisään,,,kunnioitus kaukana.


Luumu - 14.09.2009 - 03:08

Niin tämän fetissin takanahan on,että sen harrastaja saa tyydytyksen kumppaninsa halventamisesta.Aivan sama kuin alistaja alistamisesta.Onhan mukavaa ola häpäisyn kohteena.Onhan...

Ja tässä ei ole ollenkaan kysymys sen ihmisen nautinnosta joka joutuu "pissapotaksi" että kyllä tuo AP:n niin sanottu hyvältä tuntuminen oli pelkkää skeidaa.Kirjoituksen tarkoitus oli lähinnä varmaan vain reaktioiden herättäminen.


Karita - 14.09.2009 - 03:15

Jokainen terve ihminen tuntee tuollaisessa tilanteessa häpeää.Ei kukaan halua olla kenenkään "PISSAPOTTANA".Vain sairas mieli hyväksyy kaiken.Terve seksuaalisuus ei tarvitse sairaita höysteitä.


höh - 14.09.2009 - 10:11

huh huh mitä vastauksia! älä välitä.. ei kannata kirjoittaa tänne yksityisasioistaan. kenellekkään ei teidän makkarin asiata kuulu, et todellakaan ole sairas! kateutta nuo edelliset vastaukset. kiva kun miehes toteutti sun toiveen. ei kukaan saa tuomita siitä mitä kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä tekee peiton alla! itsehän pyysit tuota, ei miehesi joten miten se muka sinua halventaa? jos mies olisi sitäpaitsi sitä pyytänyt, niin ainahan olisit voinut kieltäytyä. ja tuskim nieheskään sitä teki ellei halunnut. et ole lainkaan sairas!! ok, kakan syöminen olis outoa..
itse ainakin suuttuisin vaan semmosesta jos mies haluais kolmannen pyörän makkariin. sit pitäis jopa miettiä uudestaan miedän suhdetta varsinkin jos ei ekasta kieltäytmisestä uskoisi. se että haluat et mies pissaa sisään on varmaan siks kiihottavaa kun se tuntuu spermalta, vai?


sinna - 14.09.2009 - 11:10

Mutta eihän mies pysty pissaamaan jos sillä seisoo? Mulla on ainakin ollut sellainen käsitys... Ja löysänähän se pippeli on aika vaikee työntää sinne minne se nyt yleensä työnnetään...
Ja eihän se pissaaminen sisään varmaan tunnu millekään? Lähinnä varmaan pois tullessa sille, että lapsivedet valahtaa?!


sinna - 14.09.2009 - 11:15

että missä se kiihottavuus koko hommassa piilee? Taitaa olla korvien välissä se luulo... Sama kuin nielaisisit spermaa ja sanoisit "ai että tuntuu hyvälle, kun tuo sun liemi menee mahalaukkuun"...
Huoh, Kertokaa jotain uutta.


Just... - 14.09.2009 - 11:59

Hyvä sinna noin sitä pitää.Ja mitä tuohon kommenttiin"ovat vain kateellisia"tulee,niin täytyy olla järjen köyhyyttä joka luulee,että joku on kateellinen,kun ei kusta sisään.Voi äly hoi älä jätä!!!!!!!!!!


höh - 14.09.2009 - 12:16

kyllä joku voi siitä olla kateellinen. mistä vaan voi olla kade. sinna: mitä sinulle kuuluu mistä kukakin kiihottuu?


siis.. - 14.09.2009 - 13:32

pissasi sun sisään?! olen kuullut että se ois vaarallista.


Just... - 14.09.2009 - 13:56

Ehkä sun älykääpiön mielestä joku voi olla kateellinen kun sisälle ei kusta,mutta jokainen jolla on järki päässä tajuaa,että siinä ei ole mitään kateilemista...olla nyt sairaan ihmisen sairaitten himojen välikappalena.Se sisään kuseskeleminen on vain ämmän halventamista,mutta kun älykkyys osamäärä on alhaista tasoa niin kaikki menee läpi.


sinna - 14.09.2009 - 15:06

eihän se minulle kuulukaan, etkö parempaa vastalausetta keksi? Mun puolesta saatte pissiä ihan mihin rööriin tykkäätte, sairaaksi vaan menee tämä nykyajan seksi! Raamatussakin sanotaan tähän liittyen: "...tulee eläimiin sekaantumisia..."
Joten ehdotankin sitä, että jos haluatte maustetta makuuhuoneeseen ottakaa koirakin mukaan! Eikös siihenkin voisi todeta että vaihtelu virkistää!?.
Olisihan se jännä tietää mille vaihteeksi tuntuisi koiran pippeli tai karhea kieli? Kaikkeen ne ihmiset sortuukin, kun ei enää kymmenen vuoden jälkeen rutiiniseksi maistu.
Mun mielestä ihan normaali seksi on ihanaa, kunhan ei tee siitä sellaista pakkopullaa tai saman kaavan mukaan joka kerta! Ja tunteet toista kohtaan ratkaisee kaiken loppujen lopuks.


Just noin... - 14.09.2009 - 16:26

Juuri ajattelin samaa kuin sinäkin sinna.Monet ihmiset sotkee seksin ja epäpoikkeavuudet toisiinsa.Seksiin siis normaaliin ei pidä sotkea lieveilmiöitä ja ajatela,että ne kuuluu normaaliin seksuaalisuuteen.Mutta se on juuri tätä nykyaikaa,että ihmiset ei enää eroita sairasta ja tervettä.

Ei mitkään sitomiset ynnä muut ole normaaliin seksielämään kuuluvia vaan juuri niitä poikkeavuuksia ja ihminen jolla on joku poikkeavuus tietenkin nauttii niistä.Se on aivan samaa kuin pedofiili nauttii alaikäiseen sekaantumisesta ja raiskaaja saa suurimman tyydytyksen vallan käytöstä.

Tämä sairas maailma vääristää normaalin seksuaalisuuden.
Älä sinna hullua "yllytä" koiran kanssa muhinoimaan sillä kato kohta muuten on Musti parka kovilla.Vaikka onhan niitäkin inhotuksia jo tänä päivänä ja varmaan kautta aikojen ollut,että eläimetkään ei saa olla rauhassa.

Ja kohta kuoro laulaa "uskovaiset tiukkapipot täällä taas läyhää"mutta olen kyllä hyvin pärjännyt tässä maailmassa kun pipo on ollut sopivan kireällä oikeissa paikoissa ja asioissa.Että mukavaa ja nautittavaa seksiä raikkaassa ja terveessä ilmapiirissä!!!


Asian viereen aina - 15.09.2009 - 04:37

mennä jämähdetään:

Miten tähän asiaan liittyy pedofiilit, koirat tai raiskaukset?

Tuo koiran mukaan ottaminen vasta sairas kommentti oli !!! Kumpikohan on sairaanpaa: "Älä hullua yllytä, ottaa vielä koirankin mukaan"! eli väittää ap:tä eläimiin sekaantujaksi, vaiko omassa makkarissa miehensä kans touhuilu???

Mutta onhan se hyvä asia, että tuomarit kävivät antamassa tuomionsa ihmiselle, joka tekee oman miehensä kanssa omia henk.kohtaisia asioitaan, oli ap sitten provo tai ei...


ja lisään: - 15.09.2009 - 04:42

Otsikko muuten kannattaa lukea huolella, niin ei tarvitse täällä moralisoida!

Ja tässä se tulee vielä kerran:

"EI ERIKOISEN SEKSIN VIHAAJILLE" eli jos tuo luetun ymmärtäminen ei oikein onnistu, niin kantsiskos vaan pysyä harrastamassa hissukseen kotonaan ja kommentoimatta, siis sitä ikiomaa "rutiiniseksiä"???


JA LISÄÄN MINÄKIN - 15.09.2009 - 12:36

On se kumma että nämä mielipiteet ei kestä koskaan mitään moralista puhumista.Te jotka puhutte tuomitsemisesta,olette itse niitä suurimpia tuomitsijoita.Ette kestä mitään muuta kuin oman mielipiteenne ja samoinajattelevat.Ihminen joka on kasvanut ihmisenä,kestää eriäviä mielipiteitä eikä ole heti huutamassa ja mollaamassa toisten kirjoituksia.

Sanoisinkin näille herkköhipiäisille samoin kuin he sanovat meille muille,että kannattaa katsoa peiliin jaei pidä lukeavniitä mielipiteitä mitä ei kestä..katsos kun maaaima ei pyöri teidän mielipiteitten ympärillä ainoastaan vaan mielipiteitä on yhtäpaljon kuin on niiden jakajiakin.Että suosittelisin kasvua siellä henkisellä puolelle.etä ei oisi henkinen kääpiö loppuelämäänsä.


Asian viereen taas - 15.09.2009 - 13:25

No kysyikö tuo ap jotain sun moraalistas? Ja vielä jo ennen sun lässytystäsi älysi kirjoittaa sulle valmiiksi "ja tiedän, sairasta ja ällöä"! MUTTA MITÄ TEKEEKÄÄN JUURI ITSE MAINITSEMANSA HENKINEN KÄÄPIÖ???

Alkaa moralisoida KAIKESTA HUOLIMATTA!!!

Jo otsikossa oli sulle terveisit, mutta ei ei ei ja ei mene perille!!!

ja jos nyt sinäkin yksinkertainen pölöpää älyäisit edes OIKEASTA asiasta moralisoida, ni mainitsisit kyllä jotain tuosta viittauksesta eläimiin sekaantumiseen, mutta turha toivo


Donna - 15.09.2009 - 14:02

Sisään pissimisestä en ole ennen kuullutkaan, mutta teille "normaaleille" tiedoksi että jotkut ovat valmiita maksamaan siitä että heidän päälleen ja suuhunsa kustaan.

Nimim. Kokemusta on


ap - 15.09.2009 - 18:55

jaahas taasen. no, tiesinhän minä et tää aiheuttaa enemmän närää, mutta itse ajattelin tämän lähinnä niille, joille on ehkä tullut sama kysymys eteen ja et miten ovat toimineet.
mut et sisään kuseminen onnistui siis niin et ekaks harrastettiin seksii ihan "normaalisti" sisään ja ulos, ja sit mieheni hidasti hiljalleen ja kun elin oli löystyny tarpeeks pissas mun sisään ja sit taas hiljalleen kiihduýtti tahtiaan ja sillee..
jos ymmärsitte.
enkä tod ymmärrä mitä tekemistä kahden aikuisen ihmisen yhteisestä halusta muodostuneella tekemisellä, joka ei muita satuta, on eläimiin sekaantumiseen ym..
kiitos ja kumarrus.
ja ollaan jo kokeiltu uudemmaan ker´ran.


Tosi - 15.09.2009 - 21:10

ällöttävää! Oksettaa pelkkä ajatuskin!


heh,,heh,,, - 15.09.2009 - 22:04

Nimimerkille "Asian viereen taas".Oikeasta asiasta moralisoida...hah,,haa...Etkö kääppä tajua,että täällä juuri moraalisoitiin eläomiin sekaantumista ja siitä kirjoitti"sinna"-ja kuten kirjoituksista käy ilmi me sinnan kanssa kuljemme samoja polkuja.

Kai sen ymmärtää tyhmempikin,että jos ihminen ei voi sietää sisään kuseskelua niin kuinka se voisi hyväksyä eläimiin sekaantumista ja siitäkin kyllä "moraalisoin".Paljon muuten oli"asian viereen" älykkyys osamääräsi


kUKA USKOO - 15.09.2009 - 22:06

AP-ON PROVO


Mee nyt - 15.09.2009 - 22:08

helvetissä lääkäriin, mieluiten nuppilääkäriin, ei ole tervettä, tuosta ne vielä sairaammat fantasiat lähtee kun normi tai vähän erikoisempi ei enää tyydytä, kohta saat ripulit päälles, hyi vittu!


Jeppe - 15.09.2009 - 22:11

Onhan näitä yksinkertaisia ämmiä maailma täysjotka antaa kusta päälleen ja sisälleen.Kuvastaa kyllä muijasata aika paljon on oma kunnia hukassa ja on muutenkin varmaan vähän kaikkien tuulten viskeltävä.


*!*!* - 15.09.2009 - 22:28

Juuri näin Jeppe!! Ei ole kaikki kunnossa tuolla. Teinimeininkiä kai;"mut se sano että se rakastaa mua sit enemmän"


Asian viereen taas! - 16.09.2009 - 09:21

'Sinna' taisi juurikin ehdottaa:

"Ottakaa makuuhuoneeseen koirakin mukaan! Miltäs tuntuisi koiran karhea kieli"? Eli kehottaa sekaantumaan eläimeen! HALOO! ja sinä 'heh heh' olet sitten samoilla linjoilla! Onneksi olkoon!

Miten olisi 'Sinna ja heh heh' vaikka dobermanni?

Ps. tulkaa sit meillekin kertomaan!


ja edelleenkin: - 16.09.2009 - 09:42

Siis miten eläimiin sekaantumista voi verrata kahden ihmisen väliseen (seksi)asiaan? Olkoon kyse sitten vaikka kakka- tai pissaleikeistä! SIIS vastaatko vaikka itse 'heh heh' sieltä, ni samalla se sinunkin hernees tulee mitattua?

Ei tuo ap maininnut sanallakaan eläimistä mitään. Mutta taas täytyy tuo raamattu ottaa mukaan ja alkaa 'tulkita' Ja tässä lie sinunkin kohdallasi kyseessä oman persoonan esilletuonti (provosointi eläimiin sekaantumisesta), kuin itse asiasta kommentointi. Toivottavasti sait nyt tarpeeksi omaa palstatilaa Mitäs jos laitettaisiin sulle ihan oma aloitus "ERIKOISEN SEKSIN VIHAAJILLE"? Saisit sinne sitten kommentoida, ni ei menis joka kerran asian vierestä!!! Kun nythän sulta ei siis kysytty mitään!


jatketaan... - 16.09.2009 - 12:01

Niin "asian viereen" kuten jo totesin älykkyys osamääräri ei pääätä huimaa.Selitän nyt sinulle ja rautalangasta väännän,Sinnahan juuri nälväisi,että ottakaa koira vielä makuuhuoneeseen mukaan,mutta sun keskenkehittyneisiin aivoihisi se meni väärinymmärryksen piikkiin.


jatketaan ... - 16.09.2009 - 12:07

Niin HUOMIO!Sinna nälvi koraan sekaantumista ei suinkaan suosinut.Mene nyt jo rauhoittumaan ja haukkaa vaikka lenkkiä pala.


asian viereen!!! - 16.09.2009 - 12:18

Sinna kirjoittaa:

"Raamatussakin sanotaan tähän liittyen: Tulee eläimiin sekaantumisia"! elikkäs onpas tosiaan nälväilyä...ja vielä pyhän kirjan tekstein ja kustannuksella???!!!

samalla, kun itse ruokailet makkaraas, ni lue, lue ja lue uudestaan! Sinna vertasi näitä kahta asiaa keskenään, mutta voihan sen jälkikäteen näin vääntää, jos haluaa yrittää pakkaa sekottaa

Siis ratakiskoo: Miksi ottaa eläimiin sekaantuminen mukaan, vaikka sillä nälväilisikin, mitä siis ei tässä tapahtunut?? Törkeetä ja täysin asiaan kuulumatonta!


asian viereen! - 16.09.2009 - 12:24

Ja mikä vertaus otetaan seuraavaksi? Paneminen oman isän kanssa vai? Siitä puhutaan myös raamatussa.

Ja kun vääntelet siitä omasta rautalangastasi itsellesi kiekuroita, ni voit vääntää vastauksen siihen, mikä ap:n alkuperäinen aihe oli! (Vielä kerran: virtsaaminen!!!) Jos siis nyt ymmärsit?


Huah ...äly hoi!! - 16.09.2009 - 14:23

Aivan aivan mutta ei näytä aivokapasiteettisi ymmärtävän sinnan kirjoiyuksia vaikka sulle kuinka kirjoittais.Raamattu nimenomaan sanoo,että se on Jumalalle kauhistus eläimiinsekaantuminen niinkuin myös sukurutsaus.

Koitat nyt vain vääntää Sinnan kirjoituksia huonolla älykkyydelläsi moraalittomiksi,mutta pitäähän sitä kaikkea keksiä,kun olet jäänyt nyt auttamattomasti altavastaajaksi.

Sinna vaikuttaa hyvin arvonsa ja moraalin tuntevaksi ihmiseksi ja varmaan ymmärtää nämä asiat Raamatustakin aivan oikein.Mutta kun et nyt voi tunnustaa ymmärtäneesi asiaa ja hänen kirjoituksiaan väärin niin heikkona ihmisenä otat valheen ja vääristelyn aseeksi...se on tosi heikon ihmisen merkki...edelleen kehoitan jos lenkki ei maistu mene happi hyppelylle!


Ja jos pystyt niin mietipä mitä sana nälviminen tarkoittaa Suomen kielessä.niin ei tarvitse raukkamaisesti vääristellä toisten puheita...t'ssä tapauksessa Sinnan.


jatketaan ... - 16.09.2009 - 14:51

Sinna kirjoittaa samassa tekstissä seuraavaa:KAIKKEEN NE IHMISET SORTUUKIN,KUN EI ENÄÄ 10 VUODEN JÄLKEEN NORMISEKSI MAISTU.

JA HÄN MYÖS KIRJOITTAA NORMAALI SEKSI ON IHANAA JNE...

MUTTA JOS VIELÄ HALUAT VÄÄRISTELLÄ HÄNEN KIRJOITUKSIAAN NIIN ANNA PALAA VAAN...MUTTA ÄLÄ MENE MIHINKÄÄN TYÖHÖN MISSÄ TARVITAAN KIRJOITETUN TEKSTIN YMMÄRTÄMISTÄ,SILLÄ SILLE FIRMALLE TULIS KAUTTASI PALJON VAHINKOA!


asian viereen!!! - 16.09.2009 - 17:05

Minä en käyttänyt ensin sanaa nälviä, vaan joku muu..."jatketaan"-nikillä näytti olevan joten ihan vaan sanakirja omaan kätöseen siellä eikä laittamaan sanoja kenenkään suuhun! Laita vaikka sitä lenkkiä, kun taitaa olla teidän pääasiallinen ravinto...

Ja kun ei auta edes kisko, niin väännetään koko veturi ja vaunutkin kysymällä vielä kerran, että "Mitä tekemistä pissailulla ja eläimiin sekaantumisella on vertailukohteina??? Kun ensinnäkin:

1. Eläimiin sekaantuminen on rikos.

2. Pissaleikkien harrastaminen aikuisten ihmisten kesken EI OLE
RIKOS!

Ilmoitatte siellä, kun joku kertoo siis pissaavansa, että "tästä on lyhyt matka koiran karheaa kieltä kokeilemaan" jne, näin sama asia lyhennettynä. Eli aivan asian viereen, kuten jo todettu! Mainitsiko tuo ap toivovansa koiran lipsutusta? NO EI! Mutta siellä pienenpienessä ahtaassa moralistin päänupissa nämä pikku pissaleikitkin saavat aivan hurjat mittasuhteet!Eli ahdas on maailmankuva! Ja lopuksi sitä vähääkin on vääristeltävä!

Ja missähän tuo arvonsa tunteva moralisti, Sinna, mahtaa piileskellä? Taitaa itsekin tajuta mokanneensa. Hyvää jatkoa vaan! Lukekaa seuraavan kerran tosiaan toi otsikko, niin saatte nauttia hampparin vääränne ilman turhaa moralisointia eläimiin sekaantumiseen ja pedofiliaan ap-kirjoittajia vertaamalla!

Jos joku asia vituttaa, niin eikö ole muuta keinoa hyökätä esim. ap:tä vastaan, kuin vertaamalla johonkin rikolliseen toimintaan?

Mä jätän teidät nyt makkaran syöntiin ja päivittelemään maailman ihmeitä Soon moro!


Jaahas.... - 16.09.2009 - 18:14

Ai nytkö sä luovutit.No näin käy aina kun jää altavastaajaksi eikä voi enää riidellä totuuutta vastaan.Ja tulin siihen tulokseen että kun ihmisen täytyy jotain asiaa oikein puolustella hän on yleensä itse asian uhri.Siis olet varmaan näitä sukupuolisesti poikkeavia.No siitä sinua en mollaa koska sairaus kuin sairaus ja sillehän ihminen ei voi mitään millaideksi on syntynyt.

Mutta se on varmaa,että kaikki tämmöiset poikkeavuudet kulkevat samassa kategoriassa ja eivät ole tarkoitettu ihmiselle vaan sairas ihminen toimii omien päänsä himojen mukaan.Ja eläimiin sekaantuminen kuuluu myös samaan kategoriaan kuin muut esim.pissajutut,vain sillä erotuksella,että laki on suojannut eläimet hullujen ihmisten mielivallalta.


Ei kukaan ole hyökännyt AP:tä vastaan on vain esitetty eriäviä mielipiteitä joihin sinä hyökkäsit!Koita oppia suvaitsemaan toistenkin mielipiteitä sillä se on sitä elämän korkeakoulua.


sinna - 16.09.2009 - 19:09

No johan on taas pikkusen asioita väännetty...
MINUN mielestäni vaan tuollaiset sairaat pissaleikit on yhtä sairaita kuin eläimiin sekaantuminen! Ja niin raamatussakin sanotaan! Siinä kirjassa ei mitata ihmisten keksimien lakien mukaan, kukin joka tekee vähemmän tai enemmän väärin, on se yhtä lailla syntiä raamatun mukaan. Ja niin minunkin... MINÄ en vaan hyväksy tuollaista. Ja kuten sanoin, saatte minun puolesta tehdä mitä vaan.

Ja sinä joka puhuit, että liitän pyhän kirjan tähän ja että se on törkeätä. Raamattu liittyy joidenkin ihmisten elämässä näihin asioihin ja joidenkin elämässä ei! Ja miksi puolustat sitä, kun et selvästi muutenkaan anna sille arvoa?

Älkää heittäkö helmiänne sioille, sille ne tallovat ne jalkoihinsa. Jolla on korva se kuulkoon...

"Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan"

"Vaan jokaista kiusaa hänen oma himonsa, joka häntä vetää ja houkuttelee, kun sitten himo on tullut raskaaksi, synnyttää se synnin, mutta kun synti on täytetty, synnyttää se kuoleman"

Nämä ovat minun mielipiteitä.
Minä en lue suomen lakikirjoja, mutta en myöskään niitä riko. Nämä mielipiteet ovat minun omastani lakikirjasta ja te voitte pitää sisälle pissaamista normaalina, mutta minusta se on edelleenkin verrattavissa eläimiin sekaantumiseen ja kaiken maailman sitomis-,kuristus-, pieru"leikkeihin".


Woouw! - 17.09.2009 - 08:22

Magee palsta
Eihän täällä pilkatakaan pisuleikkijöitä, vaan uskontoo.

"MINÄ en vaan hyväksy tuollasta, ja kuten sanoin, saatte minun puolesta tehdä mitä vaan" suorastaan johdonmukaista..me kai sitten kysytään sulta vastedes lupa, kun SINÄ et hyväksy...mutta aijoo, me saadaan siis kuitenkin tehdä mitä halutaan/ko? No mitäs helevettiä sie täällä paasaat, jos asiat ei sulle kuulu??? Amen.


Vedä käteen... - 17.09.2009 - 11:08

Ja mitä sinä täällä paasaat.Tänne saa jokainen kirjoittaa omia mielipiteitä ja pidä sinä turpas kiinni.Jos sua vituttaa sinnan kirjoitus kysyn vaan että mitä vittua tänne tuut sitten kirjoitteleen,pitäisit mölyt mahassa.Että kuule suo siellä vetelä täällä.Piste!


sinna - 17.09.2009 - 11:43

Woouw! Minä vain kerroin oman mielipiteeni asiasta! Mä en ole ketään kieltänyt tekemästä mitään.

Eli mikä tässä on niin vaikeata ymmärtää? Ihan samalla lailla voisitte takertua tuohon kommenttiin "Ällöttävää! Oksettaa koko ajatuskin". Eikö hällekin voisi samat kommentit heittää "mitä tuut tänne paasaamaan jos asia ei sulle kuulu. eikö se ole jokaisen ihmisen oma asia mitä oman partnerinsa kanssa tekee."

Eli kaikkien näiden kommenttien perusteella kaikkien pitäisi hyväksyä tämä asia? Hyväksyykö kaikki tämän ja kiihottaako kaikkia nämä pissileikit?

Kyllä ihmiset pienestä hiilestyy jos ilmaisee omat mielipiteensä, eikä kulje massan mukana ja hyväksy kaikkea, niin silloinhan on ihan hirveä ihminen! Eikä tuossa pissaleikissä suinkaan ole mitään pahaa vaan minussa?

Eihän näissä palstoissa olisi edes mitään järkeä, jos kaikki vain myötäilisivät toisiaan. Vai olisiko? Näköjään näihin seksiasioihin liittyvät asiat on niin arkoja, ettei niihin saisi mitenkään kommentoida.

Pitäisikö minun nyt teidän mieliksi vain päättää tämä keskustelu ja sanoa AP:lle että; Hyvä jatkakaa samaan malliin uusien juttujen kokeilua!

Jokainen omalla tavallaan...


Sinnalle - 17.09.2009 - 12:06

Nämä on täällä suurin osa keskenkasvuisia pentuja joiden korvantauksetkin on vielä märät ja elämä ei ole vielä näyttänyt muuta kuin oman pienen maailman.Siitä se hirveä haloo täällä johtuu mielipodeeroavaisuuksien suhteen.

En oikein sinna ymmärtänyt kommentiasi,etä ei tuossa pissaleikissä ole mitään pahaa vaan minussa? Alatko kyyristeleen enemmistön edesssä?


Jeesus - 17.09.2009 - 12:08

Olkaas nyt kunnolla tai ei hyvä heilu! kerron iskälle.


sinna - 17.09.2009 - 12:27

Enhän minä kyyristele Ihmiset taitaa vaan tätänykyään vihata mua enemmän tällä palstalla kuin pissaleikkejä
Mutta minähän siitä tykkään


ap - 17.09.2009 - 13:20

ihmiset ei voi käydä kun sun kimppuun, koska kirjotat nimimerkillä.
muut vaan toteavat et ällöä...
mut jokainen tyylillään.
me ei satuta toisiamme eikä muita.
ja tiedoksi niille jotka väittävät että mieheni haluaa vain alistaa minua niin alunperin mieheni toive oli, että minä pissaan hänen selkänsä päälle, mutta kun miult ei vaan pissi tuu kun homma on niin jännittävän tuhmaa.
ja mitä vikaa siinä on jos mieheni haluaa alistaa ja mä haluan alistua.
siis tälläsessä seksileikissä.
eihän me nyt joka kerta toistemme päälle pissitä.
joskus myös piiska viuhuu ja sidotaan toisiamme ja joskus vaan naida naksutetaan peiton alla hiljalleen!
tämähän ei kuitenkaan kuvasta muuta elämäämme.
ja raamattua en kyllä jaksa kuunnella todisteluiksi, koska ei kuulu mun top 10.
ja en usko niin sanotusti mokomaan lakikirjaan, joten se ei MINULLE riitä perusteluksi.
enkä perusteluja kaipaakaan.
halusin vain antaa muille samanhenkisille tiedon, että meitä on muitakin ja homma on kivaa, tuhmaa ja nautittavaa!


sinna - 17.09.2009 - 13:57

Vihdoinkin asiallinen kommentti... Minullahan ei ole sinua ihmisenä vastaan mitään. Mun top kymppiin ei vain kuulu nuo asiat, niin kuin ei sinulle raamattu. Ihminen ei itsessään ole paha, vaan sanat ja teot merkitsevät.


ap - 17.09.2009 - 14:08

just näin. meitä on moneen junaan ja annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan, ainakin sä' ja mä!
mä en kans jaksa näitä millä ei mitää sanottavaa.
ja mä aina aattelen et:
kaikkea saa tehdä,
kaikkea pitää tehdä.
kaikkia ovia tempoa,
kaikkia kuita kurkotella.

on vain yksi ehto,
elinehto.
väräjävää sielua ei saa talloa.
- tommy tabermann-

ja näillä mennään.
ja kukakin tekköö mistä tykkää.
saa nähdä saanko tänään lämpimän pisu´n sisääni, se tekee gutaa, haluatte uskoa tai ette.


Totuus ennenkaikkea - 17.09.2009 - 15:45

Eihän täällä olla periaatteessa ihmisiä tuomittukaan vaan on sanottu erilaisia mielipiteitä jotka ei sitten kaikkia ole miellyttänyt.Mutta totuus on kuitenkin se,että jumala loi seksin miehen ja naisen väliseksi kauniiksi asiaksi,mutta kun maailma ja ihminen synnin kautta on turmeltunut,näitä lieveilmiöitä on tullut joka asiaan.

Ja jos olememme rehellisä itsellemme voimme sanoa ainakin omassa hiljaisuudessa,että kaikki ruma ja inhottava ei kuulu normaaliin seksiin vaan on ihmisen turmeltuneen mielen tuotosta ja ihan sairita ilmiöitäkin on paljon.

Ja tämä pissimis ilmiö on yksi fetisseihin kuuluva ilmiö ja fetissit kuuluvat sukupuolisesti poikkeaviin ilmiöihin.


ap - 17.09.2009 - 16:07

niin kuten sanoin en edelleenkään perusta raamatústa taikka mistää jumalista mitkä ovat virkanneet ihan mitä tahtovat.
enkä usko että se on tämän nykymaailman tulosta nämä pissimishommat tai muut.
niin kauan ku on ollut ihmisiä niin on ollut fetissejäkin.
ja en oikein usko, että tekään harrastatte sexiä pelkästään Täyttäkää maa-periaatteella vai?
aika harvoin sillon siis.
kaikki muuhan tuottaa mielihyvää ja on silloin fetissiä!
ja jokainen taaplatkoon kunhan ei muita vahingoita.
ja yks tykkää äitistä ja toinen tyttärestä.


hmmmm.... - 17.09.2009 - 16:34

En missään sanonutkaan että nämä ilmiöt kuuluisi vain nykyaikaan,vaanj ne on ollut kautta aikojen maailmassa.Sanoit,että et usko,että harrastamme seksiä vain vain periaatteella täyttäkää maa.ei kaikki ole fetissiä josta saa nautintoa,seksiin kuuluu niin paljon muutakin kuin vain akti.


justiisajoo - 18.09.2009 - 14:14

Sinnalle kymysys:

Oletetaan, että naapuriisi muuttaa perheenemäntä, joka ystävystyy ajan myötä kanssasi. Hän sattuu miehensä kera riideltyään suruisessa mielentilassa uskoutumaan sinulle näin:

"Hei kuule, meillä on nyt ollut vaikeuksia, mutta koitellaan yrittää eteenpäin. Mies haluais sellaista tiiäksä ns. pissajuttuja ja mäkin oon aika kiinnostunut. Oiskos ihan hurjaa"? "mitä mieltä"?

Ja Sinna vastaa: "Voi herrajumala teitä hulluja pervoja! Hankkikaa nyt sitten vielä koirakin liposkeleen munaa ja pinppii!!! Miltähä se karhea kieli nyt mahtais tuntuu? Hyi helv...mitä eläimiin sekaantujii...

Luuletko, sinna, että sulla olis jatkossa välit heihin kunnossa??? Ja varsinkin, kun lopuksi ilmoitat, että "kukin saa tehdä, kuten tahtoo"?SO WHAT! - 19.09.2009 - 17:50

Mä en ainakaan välittäis olla tuommoisen naapurin ystäväkän,koska tiedän että emme olisi varmaan samalla aaltopituudella muissakaan asioissa.Ja jos kysyis mun mielipidettä pervoihin juttuihnsa sanoisin että ei kuule vois vähempää kiinnostaa ja sen jälkeen ei ois mitään väliä miten hän minuun suhtautuisi ja ajattelisi minusta...että silleen.


Sä oot sinna? - 21.09.2009 - 07:20

vai?

No vastaapas sinä SO WHAT tähän:

Oma äitisi ja isäsi "kärähtäisivät" pissaamasta toistensa päälle, kun heidät yllättäisit. Meniskös välit poikki? Ja sinnan touhut jo tiedetäänkin, eli raamatusta opetelluin lausein täällä moralisoi muita, luullen itse olevansa joku ylituomari, joten pysyköön poissa. Mutta mites sinä, kun niin sinnamaisesti siellä päsmäröit???


sinna - 21.09.2009 - 11:24

Mä en tuomaroi.. Pitääkö se tulla ihan henkilökohtaisesti sinulle sanomaan? Mä noudatan myös raamatun lauseita
"Se joka itsensä ylentää, se alennetaan" "Se joka toisia tuomitsee, se viimeisenä päivänä tuomitaan".
Että semmosta...

Mitä tuohon naapuri asiaan tulee, niin tuskin ystävystyisin häneen niin hyvin, että hän uskoutuisi minulle sänkyasioissaan.
Ja jos nyt leikitään, että hän kertoisi asiasta. Niin minä sanoisin ihan suoraan nätisti mitä olen mieltä, ja anteeksi vaan minä en itse käytä Herran nimeä väärin niin kuin sinä tuossa viestissäsi minua ilmaisit...

Enkä olisi yhtään harmissaan siitä, vaikka yksi naapuri minulle suutahtaisikin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|