Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Pettäminen, ero ja nyt ei mitään yhteyttä

taas tätä - 10.09.2009 - 09:07

erosta on kaksi päivää, miesystävä kielsi olleensa sängyssä mutta että tapaili toista naista salaa. Olin edellisenä iltana sanonut (vaistosin kai) että jos jää valheesta kiinni, niin en halua enää ikinä nähdä häntä. Ja seuraavana päivänä jäi kiinni.

Näin sitä sitten seuraavana päivänä kun jäi valheesta kiinni, koska mun oli PAKKO kysellä ja saada tietää kaikki yksityiskohdat, et pystyisin ite asiaa käsittelee, ja sitä on tässä nyt kaksi päivää murehdittu ja märehditty ja itketty.

Niin sitä vain mietin että edellisessa suhteessani miesystäväni jäi kiinni pettämisestä ja valehtelemisesta ja hän soitti 24/7 ja pyysi anteeksi ja pyysi takaisin jne jne, rukoili mua unohtamaan. Ja tää viimeisin ex.... EI MITÄÄN. Ei pihahdustakaan, että missä menee, mitä tekee, haluaako kamansa takaisin. Ja sen rahaaki ois täällä mun luona. Tuli sitten vain mieleen että eikö oikeesti koskaan mua rakastanutkaan? Vai onko jo niin hel..tin onnellinen sen uutensa kanssa että mua ei edes muistele.


Ja toinenkin asia mietityttää, et ku elämässäni on ollut vain kaksi miestä, ja molemmat pettäneet, jo ekan jälkeen mulla oli aivan MIELETTÖMÄT luottamuspulat tän toisen miehen kanssa, et pystynkö ikinä luottamaan kehenkään, uskallanko enää ns. rakastua. Et onko ihan turhaa... tää haaveilu perheestä jne.


VASTAUKSET:


Kyllä - 10.09.2009 - 10:17

sä sen oikean vielä löydät. Miksi miehen pitäisi sulle enää mitään tilittää menemisistään, jos olet kerran sanonut, ettet halua ikinä enää häntä nähdä, kun jäi valheesta kiinni...?


Anna - 10.09.2009 - 14:14

Ajan kulua, oikea löytyy etsimättä


- - 10.09.2009 - 14:33

Käytä ne rahat ainakin . Ja tavarat jätesäkkiin ja pihalle. Löydät parempaa, älä menetä uskoasi!


jos - 10.09.2009 - 21:17

oot sanonu,ette halua sitä nähdä,niin otti ainakin sen todesta. Olisit tyytyväinen! Ja todellakin mene ja käytä ne rahat! Osta itsellesi jotain ihanaa!


Tiedän - 10.09.2009 - 21:35

että varmasti odotat viestiä, puheliu tai jotain, sattuiskos mies olemaan sen verran jäärä ettei ainakaan heti ota yhteyttä. Mutta ehkä parempi niin, nämä on ne "kriittiset" ajat, en voi sanoa että unohda, mutta älä itse yritä ottaa yhteyttä mieheen! Minua petti edellinen ja sen asian käsitteleminen kesti kauan, pari vuotta ja kohdalle osui mies josta vaistosin heti että tähän voin luottaa ja tämä on jotain mitä olin kaivannut.
Usko kun tarpeeksi olet asiaa käsitellyt kohdallesi varmasti tulee mies jonka kanssa voit toteuttaa unelmia ja niiden mukana tuomat ongelmat koettelevat parisuhdetta niin että välillä mietit olisiko sittenkin parempi yksin


juu.. - 14.09.2009 - 13:38

nyt laitat kamat säkkiin ja ulos ne.ja lähdet tuhlaamaan ukon rahat itseesi. nyt et jää itkemään sinne kotio vaan uusia tuulia kohti etkä katso taaksesi.
muakin on monissa suhteissa petetty mutta aina olen vain menny eteenpäin vaikka ois kuin helvetisti sattunu,pää asia että ne äijät jää valheistaan kiinni oisi jälkeenpäin kauhempaa kuulla kuinka ois pettäny.
varmasti löydät miehen joka ei sua petä ja joka on sun luottamuksen arvoinen! =)
jaksamisia!!!


Jos - 02.10.2009 - 15:08

kaksi miestä on sinua pettänyt, niin sinussa on OLTAVA jotain vikaa!! Esim. "lahna" sängyssä yms.

-Terveisin mies!!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|