Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kollegan ylimustasukkainen puoliso

tanja - 08.09.2009 - 20:39

Teemme kollegani kanssa keikkatyötä musiikkialalla noin keikka/viikko. Pomo aina buukkaa meidät samallle keikalle, koska työkuvamme kuuluvat yhteen ja olemme saaneet hyvää palautetta työstämme. Nyt ongelmaksi on kuitenkin tullut miehen puoliso. Mies on minua tuplasti vanhemi, minä sis reilu 20 vuotias.
Kollegan puolisosta on tullut aivan sekopää, joka tuli todistettua viime keikallamme.

Kollegani kertoi, että nainen on vaahdonnut viimeisen viikon ajan tästä aiheesta ja että minun olisi hyvä tulla esittäytymään heille ennen seuraavaa työtapausta jotta hän tapaisi minut ja näkisi että olen mukava (=en vosu) ja että kaikki on ok. Naisen käytös kuitenkin riistäytyi käsistä, vaikka pariskunnan lapset olivat vieressä. Hän huusi täysiä että me muka kuitenkin naimme kollegani kanssa. Yritin pitää malttini ja kertoa hänelle ettei asia todellakaan ole näin, mutta se ei auttanut. Kun tulimme keikalta kotiin, mies sai noin 30 puhelua tunnin ajomatkan aikana. Nainen oli juopotellut ja uhosi heittävänsä miehen pihalle, haukkui minut mm. huoraksi ja huonoksi äidiksi, suoranaisesti v*ttuili ja sanoi että kyttää ikkunassa milloin mies tulee kotiin. Hän oli myös soitellut miehen suvulle ja kertonut että "nyt se toi sen toisen naisen jo meidän kotiinkin!". Olin aivan järkyttynyt. Nainen oli jopa uskotellut heidän lapsilleen, että isä pettää häntä minun kanssaan.
Tämä tilanne on nyt aivan käsittämätön. Tieto naisen reaktiosta kiiri jopa pomolleni, joka ajattelee että parempi antaa tilanteen rauhoittua (=ei buukkaa meille keikkoja, talous kärsii).
Voi että ottaa päähän! Emme ole tehneet mitään väärää, ja tilanne on tämä! Heillä ei ole kuulema ollut mitn ongelmaa vuosikausiin, kunnes yhteiset keikkamme alkoivat... Huh, kyllä vaan ottaa pattiin, jos tuollaisen hullun takia työ loppuu! Mikä neuvoksi?
Kiitos että sain purkautua..


VASTAUKSET:


Tiedätkö - 08.09.2009 - 22:44

onko kollegasi ehkä joskus ollut salaa ihastunut sinuun tms. minkä hänen vaimonsa olisi saattanut aistia? En nyt tällä yritä mitenkään syyllistää sinua, koska mielestäni on täysin normaalia, että mies ja nainen tekevät töitä yhdessä ilman, että heillä on mitään teerenpeliä, mutta tuo vaimon käyttäytyminen kuulostaa niin kertakaikkisen sairaalta, että mietin, voiko olla mahdollista, että kaikki on tapahtunut vain hänen omassa pienessä päässään, vai olisiko kuitenkin jokin ulkopuolinen laukaissut tilanteen...


muhamed - 08.09.2009 - 22:46

soitta poliissi


Ahmed - 09.09.2009 - 07:36

tule täne pakkolaiskekukseen, täälä on kaiki mukavudet


** - 09.09.2009 - 08:06

täällä yksi mustasukkainen, jolle vastaava tilanne oli myös. Olin miehen työkaverista mustis, joka oli myös häntä puolet nuorempi. Olin raskaana, ja pelkäsin, etten kelpaa miehelle, vaan se nainen olisi se parempi. Kun lapsu syntyi, asia unohtui. Itseä vaan harmittaa, että olinkin niin tauno, mutta kyllä se koski minua, mustista kovasti, kun mies aina kehui naista, kuinka hyvä se on kaikessa. Se sai mielikuvituksen liikkeelle, varsinkin, kun itse en koskaan noita kehuja saanut. Kyseisellä naisella on nyt lapsi saman miehen kanssa, minkä kanssa seurusteli jo silloin, kun epäilin hänen rehellisyyttä omaa miestäni kohtaan.


tanja - 09.09.2009 - 08:15

Ikävä kuulla :/... Haluaisin kyllä kertoa tälle naiselle, etten halua sotkea heidän suhdettaan ja että hänkin on varmasti pohjimmiltaan mukava ihminen, mutta jos vastaanotto on tämä niin tuskin on siihen mahdollisuutta..
Itsekkin äitinä vain säälin heidän lapsiaan :/..Vaikka kuinka olisi mustasukkainen, isän mustamaalaaminen lapsille ja suvulle on todella väärin.. Ja muutenkin kännäily ja huutaminen kotona voi olla lapsille todella pelottavaa..Huh..


Nainen - 09.09.2009 - 11:42

Kannattaa muistaa, etteivät kaikki ihmiset em mää tiijä ol mukavia ollenkaa. Tää tapaus simmottos sit vaa saattaa voi mahoton ol jopa vaaralline. Se saattaa sem pare nääs vaa esimerkiks kait kattonnääs koettaa hälläkössevväliä tappaa sinut. Sellaist sattuu.


minä - 09.09.2009 - 11:54

Kuulostaa todella ikävältä. Tekisi mieli takoa tuollaiselle naiselle päähän että juuri tuolla asenteella se kohta ajaa sen miehen etsimään uuden naisen. Hullu akka sanon minä!
Mun oma äiti oli kyllä tuossa miehen mustamaalaamisessa mestari. Onneksi lapset on niin viisaita että monesti pilkka osuu omaan nilkkaan.


Ymmärrän - 09.09.2009 - 12:36

myös mustasukkaista osapuolta, jos on ollut kuitenkin vähän aihetta tulla mustasukkaiseksi, siis sen lisäksi että teette jatkuvasti yhdessä keikkaa. Mielestäni olis parempi pitää vähän taukoa, kun nainen on noin tempperamenttinen.


Punahilkka - 09.09.2009 - 15:11

Kurja tilanne! Kuulostaa siltä että 1)se akka on ihan hullu tai sitten 2)se akka on silti hullu mutta on huomannut että mies ehkä pitää sinua hyvännäköisenä ja kivana, ehkä on voinutkin olla vähän ihastunut. Kyllä vaimo semmoisen aistii. Toki se ei millään tavoin ole sinun vikasi tai mitään mihin voit itse vaikuttaa jos näin on, mutta se voisi edes vähän selittää tuollaista käytöstä. Huono peliliike kyllä vaimolta, koska sinä alat vain näyttää miehen silmissä entistä houkuttelevammalta kuin oma riivinrauta. Etenkin kun nyt miehen päähän on pistetty ajatus sun kanssa naimisesta Miehet on vähän sillai yksinkertaisia että voipi ruveta sitä kautta asiaa harkitsemaankin pian. Tsemppiä sulle! Mun mielestä sun ei tarvi muuttaa käytöstäsi yhtään, ei "ottaa rauhallisemmin" eikä yhtään mitään muutakaan! Sä olet ihan syytön ja viaton, jos annat periksi voit alkaa näyttää syylliseltä.


Tanja - 09.09.2009 - 20:02

Kiitos vastauksista!
Tänään sain kollegaltani todella oudon kännipuhelun päivällä (ja on keskiviikko, voi hyvänen aika!!)! Aluksi mies soitti minulla ja manasi kuinka elämänsä menee päin persettä. Minä jo aloin hätäillä että meneekö kotona asiat niin huonosti että vielä sillalta alas hyppää. Hän pyysi soittamaan puolen tunnin päästä, ja minä sitten hätäpäissäni soitin. No, tässä puhelussa asiat stten näyttivätkin valoisilta, ja hän kertoi kuinka rakastaa vaimoaan. Sanoin vain että no sehän on hienoa, ja olin varsin hämmentynyt tästä minulle tulevasta tietotulvasta, eihän nämä asiat minulle sinänsä edes kuulu.. Sovimme että juttelemme sitten taas, jos keikkoja ilmenee lisää (parin viikon päästä`?). No, eikös puhelin soi kohta taas, ja mies selittää minulle niitä näitä ja pyytää soittamaan kohta takaisin (halusi soittaa minulle jonkun helvetin kappaleen minkä on joskus tehnyt?). Sanoin olevani kyläilemässä, etten oikein joutaisi soittelemaan, niin hän sanoi "parempi soittaa minuutin päästä tai laitan puhelimen kiinni!". HUH, sanoin vain, että no siinäpä vain sitten laitat. Siis mitä helvetin puhelinliikennettä tämä sitten on? En tajua ollenkaan...Miksi pitääkin olla näin häröjä työkavereita.. *Harkitsee normiduunin hankkimista*


hmm - 09.09.2009 - 22:08

jos sillä oli ase ohimolla, kun oma akka uhkas- no joo, liikaa jopa multa tuo


punahilkka - 10.09.2009 - 11:32

Juuripa tätä tarkoitin, nyt se mies on alkanut ajattelemaan sinua vaikka ei olisi aiemmin niin tehnytkään. Juuri tämän vuoksi ei turha mustasukkaisuus kannata! Tsemiä Tanja, yritä jaksaa! tuommoisiin puheluihin ei kandee lähteä mukaan, eli juuri niin kuin miehelle sanoitkin pistäköön sit puhelimensa kiinni, mitä se sua liikuttaa.


Tanja - 10.09.2009 - 13:26

Kiitos sulle Punahilkka!
Taidat olla itsekkin aika elämää nähnyt ihminen, aika totta taitavat olla asiat mitä sanot ..


Punahilkka - 10.09.2009 - 20:31

Tiedä tuosta olenko elämää nähnyt paljon, mutta miehiä kylläkin Jotkut yksilöt ovat todella vaikeita tulkita mutta useimmat melko simppeleitä

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|