Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kuhan mietin

ettäjotta - 07.09.2009 - 00:22

Miksi tämän arjen pitää olla niin harmaata, NIIN HARMAATA!? KUN ei vaan enää jaksa yksin yrittää kun toista ei vaan kiinnosta kuin oma itsensä, omat harrastukset... Illalla kun lapset nukkuvat yritän jutella hänelle, pari kertaa hän sanoo tyyliin joo ja jaa, ja onhan se tieten niinkin ja kohta jo nukkuu, on todella kiinostunut minun asioista...!!! Paitsi jos seksiä on tarjolla...! Tai sitten menee riitelyksi... En ole petturi, mutta kun oma mies ei osoita mielenkiintoa suhteemme eteen on muut miehet alkaneet kiinnostaa, ja en voi olla miettimättä että lähtisinkö ja voisinko olla onnellinen jonkun muun kanssa. Mies väittää kovasti rakastavansa ja välittävänsä, halaa ja pussaa, mutta siihen se sitten jääkin, ei tehdä yhdessä mitään, häntä kun ei kiinnosta mikään mitä minä ehdotan ja hän itse ei ikinä muka keksi mitään, omia menoja kyllä keksii... Ja hänen mielestään on niin vaikeaa käydä lasten kans missään... Tässä vaan jotain mitä mieleeni just juolahti, voisin valittaa vielä pitkänkin rimpsun mutta en jaksa Juu voishan ne asiat olla paljon huonomminkin, mutta varmasti myös paremmin, vai voisko?


VASTAUKSET:


ei - 07.09.2009 - 10:59

näköjään teikäläinen jaksa miestä kiinnostaa.Älä tyydy tollaseen.vaadi parempaa tai nosta kytkintä.Rakkautta löytyy muualta kyllä.


Perheenä voi tehdä - 07.09.2009 - 11:10

kyllä vaikka mitä yhdessä. Eli perhe ei siis häntä kiinnosta, kun omia menojaan vaan suunnittelee. Tää on tätä nykyajan itsekeskeisyyttä. Minä, minä ja minä.

En katselisi moista. Suostuuko edes olemaan lasten kans, niin että sinä pääset itseksesi omiin harrastuksiin?


ap - 07.09.2009 - 11:11

Olisin varmaan jo lähtenytkin jos ei olis lapsia, yhteistä taloa ja lainaa... Ja minua ei tällä paikkakunnalla pidättele mikään muu kuin mies, oma sukuni asuu kaukana joten sinne muuttaisin, samalla pitäis jätää vakituinen työpaikka. Vaikeaa...

Kaikille tiedoksi, kertokaa suhteen alussa mitä OIKEASTI elämältä haluatte ja mistä pidätte, eikä sitä mitä ajattelee toisen haluavan kuulla, koska kun asioiden todellinen laita jossain vaiheessa selviää niin ero siitä tulee! Mies suhteen alussa lupaili ja lässytti kaikkea moskaa jonka minä hölmö uskoin, että ärsyttää!!!


Pelästytä mies - 07.09.2009 - 12:17

jotenkin, että luulee että olet lähdössä lasten kanssa.. jätä "vahingossa" auki nettisivu jossa vuokra-asuntoja yms.. Kun toinen on itsestäänselvyys, alkaa arki tuntua tosi harmaalta. Älä hukkaa elämääsi, varsinkn jos tuntuu siltä että voisit olla onnellisempi jossain muualla, tai vaikka yksinhuoltajana.


^^Nimetön^^ - 07.09.2009 - 12:58

Kysy mieheltä suoraan miten asiat ovat eli nosta kissa pöydälle.
Miehillä "ns oma maailma"käsittävät asiat eritavalla , kun me naiset.
Kunnon keskustelua kehiin.
Tee miehelle yllätys(esim.illallinen kynttilän valossa)


Meillä - 08.09.2009 - 18:59

oli sama tilanne, tosin miestä ei kiinnostanut seksikään, saati halailu ja pussailu... nyt olen kuun alusta asunut lapsien kanssa uudessa asunnossa ja hyvin menee Alkuun kirpaisi, mutta kun ei toinen yritä yhtään, niin minkäs teet.

Odotan innolla tulevaa, se suuri rakkaus odottaa jossain nurkan takana, eikä tarvitse kitua näivettyneessä suhteessa itsestäänselvyytenä

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|