Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

niin väsynyt

elämä varmaan kaatuu - 05.09.2009 - 15:05

olen niin väsynyt kaikkeen. ihan kaikkeen.

kaikki menee päin persettä.
miehen sukulaiset kantavat kaunaa ja vuosia jatkunut pieni kiusa alkaa väsyttään. rahat on tiukilla, työt loppu, riitoja ja riitoja kaikesta, pienet lapset uhmassaan, välinpitämättömyys, jopa parisuhdeväkivaltaa, henkistä raatelua puolin ja toisin. nyt jo eri huoneissa yöt, alle 2v puhuu päiväkodissa että äitillä on paha mieli...
jos mulla ei olis lapsia, en jaksaisi enää yrittää. en jaksaisi enää nousta aamuisin, en jaksaisi mennä töihin, en jaksaisi avata silmiä enkä syödä, en jaksaisi sanoa miehelleni sanaakaan, en jaksaisi mitään.
haluan vain nukkua, olla yksin, olla hiljaa ja hiljaisuudessa. jos vielä yksikin riita tulee, tekisi mieli lopettaa tää helvetti omalta osaltani, mutta siihen mulla ei oo voimia, tai en uskalla. tai vain en halua, lasteni tähden.

sen verran sain voimia, että lääkärille menen maanantaina.

minä niin luulin, että meidän pieni perheidylli on sitä oikeaa onnea ja rakkautta täynnä. pikkuhiljaa alkaa elämä murentua käsiin. rakastan lapsiani, voi miten rakastankaan heitä ja kyllä tunteita löytyy miestäkin kohtaan paljon.
lupasin miehelleni yrittää vielä kerran, mikäli hän lähtee kanssani parisuhdeterapiaan. oli hiljaa, mutta uskon sen olevan lupaus.

eka kertaa tätä tilannetta selvitän "paperille" ja itkettää vain..


VASTAUKSET:


tiikeripupu - 05.09.2009 - 16:03

Voi ei..Voimia ja iso virtuaalihalaus!


hae apua - 05.09.2009 - 18:49

Hyvä jos olet hakemassa apua. Pidä kiinni myös siitä, että saat miehen mukaasi terapiaan.


Jos - 05.09.2009 - 21:42

pystyt niin ota vaikka aikalisää...Mene kaverin, sukulaisten tai vanhempiesi luo muutamaksi päiväksi/viikoksi ja ota etäisyyttä tilanteeseen.Itse aikoinani roikuin henkisesti sairaassa suhteessa vuosia, joka oli koitua oman mielenterveyden kannalta tuhoisaksi. Onneksi sain voimia riuhtaista itseni irti ja sain uuden, terveemmän ja tasapainoisen elämän rakennettua itselleni. Lupasin jo silloin, että koskaan en enää hylkää omaa itseäni ja hyvinvointiani kenenkään miehen takia.Haluan lapselleni iloisen ja onnellisen lapsuuden, ilman aina masentunutta tai uupunutta äitiä. Kovalla (henkisellä) työllä se onnistui. Hae apua yksin tai miehesi kanssa, jos itse muutut toinenkin joutuu muuttumaan


ap - 06.09.2009 - 08:00

kiitos vastauksista. jotenkin sitä on niin pönttö, että ajattelee melkein toisena asiana omaa työpaikkaa. juu tiedän, ettei minusta ole töihin (vakipaikka) vähään aikaan, niin mietin että mitä ne sielläkin minusta nyt ajattelee. keväällä lapset olivat koko ajan sairaana, samoin itse ja nyt sitten tää romahdus. menetän kasvoni. olen niin tunnollinen työntekijä. vaikka ihan sama, heittäkööt siten vaikka pihalle, menkööt vaikka talo myyntiin.
nämä parit päivät tässä on olleet aika matalalentoa. viime yö nukuttiin samassa sängyssä, mutta keskustelut päättyivät erimielisyyksiin ja molemmat käänsivät selkänsä toisilleen eikä hyviä öitä vaihdettu

ei minusta ole ottamaan aikalisää, lapsiani en miehelleni jätä, sitä nautintoa en hänelle suo. omia lapsiani en hylkää vaikka mikä olisi. paitsi jos tässä saikulle jään, niin voisinkin vaikka lähteä vanhempieni luo muutamaksi viikoksi. paitsi että ne asuvat niin kaukana, että sit parisuhdeterapia jäisi pois kuvioista. siitäkin viime yönä juteltiin ja mies jo meinas ettei siitä ole apua, mut suostui kun sanoin, että sen takia lupasin vielä yrittää.

nyt lapsille puuroa. mies on aamun pois, saadaan olla rauhassa.


... - 06.09.2009 - 09:33

rohkeutta ja voimia! joskus parisuhteen solmut ovat niin tiukalla, ettei niitä kahdestaan saada purettua. jos kaikki keskusteluyritykset päätyvät erimielisyyksiin, niin pariterapia on aivan ehdottomasti tarpeen. hienoa, että olet saanut miehesi lähtemään sinne!


ap - 07.09.2009 - 12:26

kävin lääkärin vastaanotolla ja nostin sydämeni pöydälle ja itkin, itkin ja itkin. ja sain puhuttua.
tuntuu jo huomattavasti paremmalta.

nyt sitten aikaa varaamaan parisuhdeneuvojalle.

tullessani lääkäristä kotiin, sain halauksen ja suukkoja mieheltäni. harvinaista herkkua

jospa me selvitään tästä..itkettää taas..


Pajupuu - 07.09.2009 - 16:46

Ihanaa että olosi parani lääkärikäynnin myötä! joskus helpottaa kun saa purkaa ihan vieraalle ihmiselle, kuten tänne ja lääkärille jne. Ja ehkä miehellesikin alkaa valjeta että jotain tarttis tehdä, ja halusi näyttää sen antamalla suukon ja halin? Voimia nyt kauheasti! Toivottavasti saatte ongelmanne ratkaistua ja voisitte "rakastua toisiinne uudelleen"


te - 09.09.2009 - 23:57

selviätte kyllä.VARMASTI

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|