Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Gallu petetyille

pelkkäkehys - 03.09.2009 - 20:31

1. Kuinka sait tietää, että miehesi petti sinua?
2. Mikä oli ensimmäinen reaktiosi tämän tiedon jälkeen? (Tuliko mustaa silmää, menikö miehen perintö astiastosarja rikki tms)
3. Kerroitko petoksesta avoimesti ihmisille? Entä esim miehesi vanhemmille?
4. Pystyitkö antamaan anteeksi?

Kiitos.


VASTAUKSET:


Mites itse? - 03.09.2009 - 22:15

Mä olen traditionaalisesti löytänyt kondomeja.
Ja sitten on tullut purtuna kotiin.

Hakkasin miehen verille. Kostoksi petin parhaan ystävänsä kanssa. Sen jälkeen meni aika vaisuksi, mutta tätänykyä pysyy kotona.

En ole kenellekään kertonut. Mitäpä se muille kuuluu?

Eipäs ole enää anteeksi annettavaa, kun puntit on tasan.

Kun takana on yli 20vuotta, niin ei enää ajattele niin impulsiivisesti vaan miettii enemmänkin noita taloudellisia asioita. Katkeruus häipyy ajan myötä ja tilalle tulevat uudet jutut. Nykysin on mies todella tossun alla, joten oman kostoni saan päivittäin. Kukin tyylillään. Olen omalla tavallani onnellinen...mutta elämäni onkin ollut aika epätavallinen...


Joku vaan.. - 04.09.2009 - 08:45

1. Kuinka sait tietää, että miehesi petti sinua?
Käytös muuttui selvästi ja alko liikkumaan "vanhojen kavereiden" kans eli ei oikeesti ollu edes niitten kans vaan sen naisen. Lopulta katoin miehen puhelinta ja sieltä asia varmistu.

2. Mikä oli ensimmäinen reaktiosi tämän tiedon jälkeen? (Tuliko mustaa silmää, menikö miehen perintö astiastosarja rikki tms)
En puhunu ensin mitään..kyselin kyllä mikä mättää muttei naisesta puhunut mitään. Lähdin kaverille asustelemaan hetkeksi ja selvittää omaa päätä sitten kun sanoin miehelle että asiasta tiedän tuli kyllä huudettua..
3. Kerroitko petoksesta avoimesti ihmisille? Entä esim miehesi vanhemmille?
Ystäväni tiesivät. Mies kertoi itse äidilleen.
4. Pystyitkö antamaan anteeksi?
Pystyin ajan kanssa. Mies selvästi katui asiaa. Asiasta on pian vuosi ja harvoin asia enää edes käy mielessä. Alussa oli vaikea uskoa että mies todella piti minusta ja vähättelin alussa itseäni. Mutta nyt tuntuu että se "toinen nainen" pelasti tavallaan suhteemme..Oltiin molemmat pidetty toisia itsestäänselvyytenä ja tämän tapauksen jälkeen asiat on toisin. En tietenkään sano että miehen pettäminen olisi silti ollut oikein.


justiina - 04.09.2009 - 09:37

1. Kuinka sait tietää, että miehesi petti sinua?
Asia varmistui vasta erottuamme. Erosimme lokakuussa, joulukuussa hän ilmoitti minulle tulevansa keväällä isäksi. Oli sitten jo elokuussa käynyt hässimässä sitä akkaa!

2. Mikä oli ensimmäinen reaktiosi tämän tiedon jälkeen?
Lähinnä nauratti, en enää siinä vaiheessa välittänyt. Olimme yhdessä 5 vuotta, joten olen sitten myöhemmin joutunut asiaa miettimään. Luottamus miehiin meni. Tunnen nykyään sääliä tuota miestä kohtaan.


3. Kerroitko petoksesta avoimesti ihmisille? Entä esim miehesi vanhemmille?
Joo kerroin omille vanhemmilleni ja kaikille kavereille. Huvitti lähinnä kun erottuamme tämä mies soitti mun vanhemmille ja toivotti hyvää joulua. Soitti sitten sen jälkeen minullekin ja ihmetteli "miksi sun äitis oli jotenkin niin kylmän oloinen?"
Tyhmä, luuli etten kertoisi asiaa eteenpäin.

Kaikkein parasta oli sitten keväällä, kun vauva syntyi. EX-mies soittti minulle, kun oli niin onnellinen isäksi tulostaan ja kertoi minun olevan elämänsä suuri rakkaus ja halusi jakaa onnensa minun kanssa. Outo ukko.

4. Pystyitkö antamaan anteeksi?
Anteeksi olen antanut, mutta koskaan en unohna eikä mun tarvitsekaan.
Nyt kun asiasta on kulunut vuosia ja olen sivusta seurannut tuon miehen elämää, olen onnellinen etten ole siinä mitenkään mukana. HÄn oli mies joka määräsi mitä tehdään ja missä mennään. Naisen tehtävä oli lähinnä edustaa vieressä ja olla hiljaa. Nyt minulla on elämä, jossa olen itse päähenkilö yhdessä nykyisen mieheni kanssa.


kkkk - 04.09.2009 - 10:151. Kuinka sait tietää, että miehesi petti sinua?

- "toinen nainen ilmoitti minulle asiasta.

2. Mikä oli ensimmäinen reaktiosi tämän tiedon jälkeen? (Tuliko mustaa silmää, menikö miehen perintö astiastosarja rikki tms)

Raivosin, itkin ja syyttelin.

3. Kerroitko petoksesta avoimesti ihmisille? Entä esim miehesi vanhemmille?

Kerroin. En mieheni vanhemmille.

4. Pystyitkö antamaan anteeksi?

En.

Kiitos.


Mites ite? - 04.09.2009 - 11:49

No voihan... mars kutsuu venusta tjtn... siis voiko olla tottakaan toi Justiinan pala elämää?

mä kun luulin, että jotain tolkkuu olis ollu mein ukolla (siis vieraan prseen lisäksi), mutta nythän saakin kuulla toosi persoonasta ja anteeks...

Ja tosi oikein paljon onnea tulevaan, Justiina!


höh - 04.09.2009 - 12:09

Nykysin on mies todella tossun alla, joten oman kostoni saan päivittäin. Kukin tyylillään. Olen omalla tavallani onnellinen...mutta elämäni onkin ollut aika epätavallinen...

kuulostaakin aika epätavalliselta tuo "saan kostoni päivittäin" Eikö sitä miestä voi joskus jo armahtaa?
Rankkaa jos joutuu joka päivä elämään tossun alla 20 vuotta sitten tapahtuneen takia ja joku vielä haluaa kostaa joka päivä tuon samaisen 20 sitten tapahtuneen takia.
Erotkaa


Mites ite? - 04.09.2009 - 12:31

Arvasinkin saavani tällaista kommenttia...

Vink vink: Jos menet miehesi kans baariin ja ihmettelet henkilökunnan (siis kaikki naisia) 'outoa' suhtautumista sinuun, ja käy ilmi, että oma mussukkasi on pannut nuo akat(ykskin oli jossain sexy-öljyssä äijän liottanut, ni eikö se jo kerro kaverista jotain???
Jokaisella on oma nuoruutensa, mutta rajansa kaikella!!!
Ja miksi helvetissä ei voi kertoa, ennen kuin vie naisensa tuollaisen tilanteen eteen??? (Yksi monista)


Mites ite? - 04.09.2009 - 12:38

Ja odotas, kun kerron sulle kaikki totuudet meidän yhteisestä elämästä, ni et kyllä usko, et taatusti, mikä sika on ollut...mutta minussa kohtasi vahvempansa! Siis meillä on niin vahva ja voimakas menneisyys ollut...että OMG...


jepulis - 04.09.2009 - 16:57

Mies petti ja eli puoli vuotta täydellistä kaksoiselämää, toisella paikkakunnalla, poissa viikot kotoa kun työ on keikkatyötä.
ja viikonloppuisin sitä avio ja normi perhe-elämää.

Tietenkin kerroin kaikille, asiat kuuluu selvittää, mut eipä tuo romanssi sitten kestänyt päivänvaloa kun olis vapaasti saanut olla yhdessä.
Anteeksi voi aina antaa, vaikka ei unohtaan. Nykyään avio jatkuu kuitenkin, elämä on.


Kuinka kummassa - 04.09.2009 - 19:26

'jepulis' tuollaisesta yleensäkään selvii???
'Siis, kun on ihan suhde takana, eikä mikään 'overgoing' humalaisen ylilyönti vaan harkittu 'setti'???


Tiituli - 04.09.2009 - 21:11

1. Kuinka sait tietää, että miehesi petti sinua?
Kertoi lopulta itse suhteestaan, olin epäillyt jotain jo jonkin aikaan ja elämä oli ihan solmussa.

2. Mikä oli ensimmäinen reaktiosi tämän tiedon jälkeen? Järkytys, yks ilta meni täysin shokissa, sitten vaan eteenpäin järjen voimalla, mutta ei mitään dramaattista vihakohtausta tai vastaavaa. Ihan hyvissä väleissä ollaan edelleen, se on yhteisin lapsen kannalta parasta.

3. Kerroitko petoksesta avoimesti ihmisille? Entä esim miehesi vanhemmille? Kerroin kaikille, se on kuitenkin eromme suurin syy.

4. Pystyitkö antamaan anteeksi? En koskaan. Sen voin antaa anteeksi että rakastui toiseen tai lakkasi rakastamasta minua, mutten sitä että jätti minut yksin pienen vauvan kanssa ja vietti itse laatuaikaa uuden heilensa kanssa. Sitä itsekkyyttä ja vastuuttomuutta en voi antaa anteeksi koskaan.


Hanna - 09.09.2009 - 19:44

1.Mies löytyi alastomana toisen naisen kanssa peiton alta!

2.Lätkin miestä ja huusin kurkku suorana. Olin raunioina, mutta toivuin äkkiä, sillä löysin uuden miehen, jonka kanssa olen tätä nykyä naimisissa ja jolle odotan jo toista lasta! Olin jo 3-v. kärsinyt ex-mieheni käytöksestä, oli pettänyt varmasti koko ajan, sentakia löysin niin "äkkiä" uuden miehen.

3.Kerroin kaikille.

4.Enpä tiedä, olenko anteeksi antanut, ainakaan en kyseisen miehen kanssa enää koskaan olisi.


mainitsematon - 05.10.2009 - 13:37

1. Mieheni rupesi kiinnittämään huomiota vaatetukseensa ja piti kännykkäänsä äänettömänä. Iltaisin sanoi menevänsä talliin autoharrastuksensa pariin. Eroajatuksia ja puheitakin oli ollut ilmassa. Jäi kiinni poistaessaan kännykän viestit, kun olin tivannut asiasta ja vaatinut viestien näkemistä.
2. tunsin olevani todella sinisilmäinen, petetty ja loukattu. Tuntui siltä, että kaikki oli perustunut valheeseen ja itsetuntoni naisena oli aivan mennyttä.
selvitimme asiaa monta päivää. Minun oli lähdettävä pois kotoa, sillä en voinut olla siellä. Mies jäi , jo ison lapsen kanssa kaksin kotiin ja selvitti asian hänen kanssaan. En voinut ajatella olevani lapsen kanssa sillä olin aivan hajalla ja sitä en halunnut lapseni näkevän.
3. kerroin ystävilleni, joiden seurassa päivät olin ja yhdelle sukulaiselleni. Mieheni oli todella huolissaan siitä , että muut saavat tietää. Itse asiassa hän vaati etten kertoisi kenellekään. Häpesi asiaa niin paljon.
4. annoin anteeksi ja suhteemme alkoi parantua. Suhteen huonouteen olimme kumpikin syyllisiä, mutta hän teki valinnan johon on yksin syyllinen, eli siis aloitti suhteen toiseen. Se asia on hänen syyllisyyttään ja sitäminun oli vaikea antaa anteeksi.Tästä on nyt kulunut jo useampi vuosi. Joskus vieläkin saatan ajatella , että missä mahtaakaan olla. Olen kuitenkin itse päättänyt luottaa, epäluulossa ei voi elää.
Vadin silloin lupaa, koska tahansa tarkistaa kännykän. Luvan sain ja silloin tällöin olen tarkistanut miehen soittotietoja.Kuitenkin itsekseni, sillä en halua mieheni tietävän vieläkin ajatuksiini tulevista epäluottamuksen ohimenevistä tuulista. Tästä huolimatta suhteemme on hyvällä mallilla ja edellisestä huolimatta voin sanoa luottavani häneen nykyisin.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|