Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Kiinnostuksen merkit??

Ihmettelijä - 03.09.2009 - 17:10

Tämmöinen pähkinä purtavaksi teille, osaako joku kertoa mistä on kyse? Mulla on yks samanikäinen työkaveri (mies, ite olen nainen) jota oon vähän katellu sillä silmällä näin on ollu siitä saakka ku hän tähän työpaikkaan tuli 3 kk sitten. Suutani en oo saanu auki, tietenkään. Oikeastaan jopa pelottaa et mitä jos hän saa selville että oon kiinnostunut. Eli oon yrittäny olla mahdollisimman "cool" ettei päällepäin näkyis mitään, käyttäydyn hänen kanssa ihan kuin muidenkin kanssa. Me tullaan hyvin toimeen, paljon jutellaan jne. Alkuun hän oli ihan rento mun seurassa ja meillä saattoi kädet koskettaa kun kahvitauolla kuppia ojensi tms. Mutta pari viikkoa sitte käytös muuttui. Itse en tiedä tehneeni mitään, oon ollu ihan kuin ennenkin. Mutta nykyään tää mies näyttää jotenki olevan tosi varautunut mun seurassa. Usein jos vaikka vierekkäin istutaan jossain tilanteessa niin nään miten hän vetää kättänsä kauemmas tai jännittää jalkoja ettei vaan polvet koskisi tms. Jutellaan kyllä niin ku ennenkin ja vitsaillaan, mutta jotain on selkeesti tapahtunut. Ei hän vältä mun seuraa mutta ei näytä sitä hakevankaan. Muiden seurassa hän näyttää paljon rennommalta

Elikkäs kertokaa joku viisaampi mitä on tapahtunut? Oonko yhtäkkiä hälle vastenmielinen?? Vai onko tää joku ihme käänteisreaktio siihen jos hänkin olis nyt musta kiinnostunu (toivo elää)?


VASTAUKSET:


Ihmettelijä - 03.09.2009 - 17:12

Ai niin juu: Tiiän et pitäis kai vaan kysyä tai jotain. pyytää leffaan tai kaljalle tms. Mutta nynny mikä nynny, en uskalla!


Onko mies sinkku? - 03.09.2009 - 17:45

Tiedätkö miehen perhesuhteista mitään? Jos on jo taustalla nainen, niin voi käytös heitellä laidasta laitaan. Jospas on tullut 'iloinen viesti' vaikka plussauksesta, niin eipä ihme, että ei tuu sun kans 'samalle kahvikupille' Onko sulla mies?


Ihmettelijä - 03.09.2009 - 18:42

Ollaan sinkkuja molemmat. Enhän mä nyt varattua vokottelisikaan. En tosin tiiä onko hänellä mitään "säätöä" kenenkään kanssa, mut mitään vakituista suhdetta ei ole. Että ei pitäis olla siitä kiinni. Ellei sit juuri nyt oo tavannut jotain supernaista


uskoisin - 03.09.2009 - 19:10

et on alkanut seurustella tai huomannu ton sun flirtin ja on vähän kauhuissaan sitä.Pelkää et alat lähentelee jos ei vaan ollu kiinnostunut sillä tavalla.


Ihmettelijä - 03.09.2009 - 21:36

No voi peppu. Sitähän mä itekin pelkään että niin on asia ettei tämä muija kiinnosta. Niisk! Kyllä itsetunto nyt tippuu pohjamutiin...


Ei pyyhettä kehään - 03.09.2009 - 22:02

vielä!

Naisen nyrkkisääntö n:o 1-3: Ole viehättävä, mutta älä tyrkky! Anna ihanan parfymisi lehahtaa kulkiessasi hänen ohitseen. Ole ystävällinen, mutta ikäänkuin poissaolevan neutraali, jne...

Yksi ikävä vaihtoehto on, että jos mies on jollekin työkaverille uskoutunut, että olisi sinusta kiinnostunut ja tuo uskottu "ystävä" olis kateuksissaan voinut vastata, kuten kusipäisillä miehillä on tapana, että "on korkattu jo"....tai pahimmassa tapauksessa, että "käy kii, kun ihan yleistä riistaa on"...sori, mutta mulla on tosi ikäviä kokemuksia ja siksi olen realisti näiden asioiden suhteen...


Ihmettelijä - 03.09.2009 - 22:25

Meidän duunipaikalle ei pitäis tommosia runkkareita olla ku yllä kuvataan, tai en ainaskaan osaa semmosta uskoa niistä.

Oma käytös on tällasta:
- Hymyilen ja nauran hänen kanssa mutten liikaa (ehkä jopa enempi muiden kanssa ku ei stressaa koko aika)
- Pidän tukan nätisti, huulet kiiltävinä ja siistit vaatteet päällä. En näytä tissivakoa tai sui tukkaa, nuole huulia tms muita överijuttuja.
- Annan hänen nähdä mut myös viihtymässä muiden miesten seurassa, en roiku hänessä
- En tunge koko ajan viereen istumaan tms, enempikin tulee sitä vältettyä ettei tulis epäluuloiseks
- myönnän että yritän yhyttää hänet ruokalaan mennessä, mutten norkoile odottamassa. Ennemminkin vaan tiedän mihin aikaan hän yleensä menee ja ajoitan about samaan aikaan oman menoni, sillai et näyttää siltä että se vaan on myös mun tapa
-Puhutaan ihan yleisistä aiheista. En utele liian yksityisiä asioita tai heitä seksiherjaa.

Miltä kuulostaa? Aina vaan pelkään et kuulun niihin naisiin joista vaan naamasta näkee mitä ajattelee vaikka käytös ja puheet olis ihan neutraalit. Kaikkihan varmaan niitä on nähny mistä vaan tietää et toi on ihastunu tohon.


Ei pyyhettä kehään! - 03.09.2009 - 23:18

Taisit nyt viimeisessä kpl:ssa vastata omaan kyssäriis. Mies tiedostaa tuon kaiken ja jotenkin koko homma on menettänyt sellaisen ns. kepeän ja suloisen spontaaniutensa.

Sä odotat, että ja mies odottaa, että..jne...

jos mä olisin sinä, niin joko unohtaisin koko jutun (ellei siis tunnu 'elämäsi mieheltä') tai järjestäisin jotenkin asiat niin, että saisin varmuuden siitä, missä mennään.


ja jatkan, - 03.09.2009 - 23:20

että sä käyttäydyt ihan ok! Jos nurkaan piiloon menee, ni ei sieltäkään kukaan noteeraa, paitti siivoojat...


nurkaan - 03.09.2009 - 23:54

=nurkkaan


Ihmettelijä - 04.09.2009 - 13:18

Joo, niinhän se on ettei kukaan huomaa jos tekeytyy huomaamattomaks! Tuli vaan tässä mieleen siitä kun arvelit että tää mies on huomannu kiinnostukseni: Vaikka se ulkopuoliselle katsojalle olis ihan ilmiselvä juttu, nii ei kohde ite välttis sillai sitä tajua. Ite en ainakaan koskaan uskalla uskoa että joku olis kiinnostunu ellei ihan suoraan ääneen sitä sanota. Siihen asti vaan huonolla itseluottamuksella ajattelen että "kuvittelet vaan että se kattelee sua, ei se kumminkaan" jne. Omat ajatukset ja tunteet on kumminki niin paljo siinä pelissä ettei voi olla varma "havainnoistaan". En haluis heittää pyyhettä kehään mutta te tunnutte kaikki olevan valitettavan yksimielisiä nii saa nyt nähdä. Jos kauaa joudun pähkäileen ni koko juttu kyl väljähtää et ehkä olis pare unohtaa koko mies. Harmi.


Nyt pyyhe kehään - 04.09.2009 - 15:09

vähäksi aikaa ja tosiaankin pidät pikkasen aikalisän!

Oliskos sulla mahiksia järkätä vaikka joku kaffettelutilaisuus, johon tarttisit 'miehen apua' (voi taivas) tai joku ruuvimeisseli- tai muu ongelma, missä voisit naisellisesti huuta apuva???


sanoisin... - 05.09.2009 - 01:07

Jos mies on kiinnostunut,niin kyllä hän näyttää vihreää valoa sinulle tavalla tai toisella,jos on vapaa.Minusta tuo varautuneisuus juuri on merkki,että ei ole kiinnostunut ja,kun et ole hänestä nuomannut mitään kiinnostuksen merkkejä uskon,että olisi parempi jättää tyyppi rauhaan.Yleensä miehet ovat hanakoita näyttään kiinnostuksensa.


Ihmettelijä - 07.09.2009 - 16:38

Niinpä kai se on. Tänäänkin jouduin/sain työasioissa puhua hänen kanssaan... eikä mitään. Ei mitään mitään mitään. Ystävällinen mut neutraali. Jonkun lorton se on kai sitten tavannut Paskat. No, ei voi mitään. Kai meressä muitakin kaloja on! Pitää vaan nyt repiä ittensä irti tästä ensin. Toivottavasti ei tarvis kauaa kitua...


Ihmettelijä - 08.09.2009 - 13:55

No johan on markkinat! On se prkl kumma että kun kerran jonkun päätöksen tekee (kts yllä) niin saa samantien miettiä sitä uudestaan. Nyt kun oon teidän vastauksia lukenu niin sitä myötä oon ollut useamman pvän jo etäisempi ja neutraalimpi tätä miestä kohtaan, oon enempi keskittyny juttelemaan muiden työkaverien kanssa (jotka on kaikki miehiä) ja jättäny hänet huomiotta ku kerran sitä näytti haluavan. Alkuun ei mikään muuttunu, sit eilen hän musta vaikutti jotenkin ärtyneeltä töissä, ja tänään sain sitte todistaa sitä miten hän hakeutui mun seuraan ja hymyili ja jutusteli! Hänen ylläpitämä etäisyyskin supistui kertaheitolla ainakin metrin, niin kulki kiinni mun kyljessäni että iihan hämmennyin.

Että jotta mistäs nyt tuulee???? Melkein tulee semmonen olo että ehkä hän ei tosissaan oo kiinnostunu mutta onpahan sen verran että kun näytin viilenevän nii tuli kiire pitää kiinni. Siis semmosta "minä en aio tuota itelleni ottaa mutten anna muillekaan"

Vai mitä te muut tuumitte? Tooki voi olla myös et on oikeastikin nyt kiinnostunu enempi ku tajusi ettei ollutkaan itsestäänselvyys että oon kiinnostunut.


Kettunen - 01.10.2009 - 20:06

Retorinen kysymys Ihmettelijälle: oletko viime aikoina kehua retostellut miessuhteillasi tämän henkilön kuullen, tai niin että asia olisi voinut kantautua hänen korviinsa? Se on yleensä varma ihastuksen tappaja miesten kohdalla. Tiedän tämän, olen itse mies.

Vanhoista/nykyisistä/potentiaalisista miessuhteista puhuminen, vaikkapa sillä takaa-ajatuksella että tekisi miehen mustasukkaiseksi, lyö aina naista omille sormille. Valitettavasti suuri osa ei tajua tätä.

Omalle kohdalleni on sattunut useampaankin kertaan, että nainen jonka kanssa on ollut molemminpuolista kiinnostusta, on alkanut luennoimaan mieshistoriastaan; siitä kuinka niin monet ovat hänestä olleet kiinnostuneita jne. jne. Jopa seksijutuistaan ovat kertoneet. Takuuvarma mielenkiinnon tappaja.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|