Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Harmittaa

ja harmittaa - 02.09.2009 - 22:24

Tunnustetaan, meilläkin lapsi turhaan päivähoidossa... Isä työttömänä kotona, ei kiinnosta hoitaa omaa lastaan. Itse opiskelen ja erittäin täyspäiväiseltä tuo näyttää, mikäli jotain meinaa oppiakin. Itsellä on huono omatunto siitä, että vien lapsen päiväkotiin ja jätän sinne itkemään(ei kuulemma itke pitkään, mutta riipaisee se lapsen kurja olo silti äitiä). Samalla miettii sitäkin, kuinka kallista on hoitaa turhaan lasta, jonka toinen vanhempi on kotona vailla mitään tekemistä...


VASTAUKSET:


Ne - 02.09.2009 - 22:27

on niitä valinta kysymyksiä nuo.
Jos olet valinnut noin, niin ... elämä on


miksi - 02.09.2009 - 22:35

miksi kysyt isän mielipidettä että hoitaisko? se on sen hommaa eikä mikään valinta hyvänen aika. tsemppiä sulle.


Lätty - 02.09.2009 - 23:52

Mikä helvetti näitä nykyisiä oikein vaivaa? Eräs erittäin läheinen hlö jäi just kahden pojan yksinhuoltajaksi, kun äijä löysi itseään 10v nuoremman teinitytön.

Miten voi olla v*ttu niin paljon tärkeempi, kuin omat lapset? Ei ole viikkoihin lapsiaan tavannut, kun aina on jos mitä tekosyytä. Lapset oireilee niin, että toinen rupesi pissaamaan housuun ja toisella on ulosteet pöksyssä, vaikka osaa tarpeillaan käydä. Ja äijä rehentelee mennen tullen ja anoppi rienaa siinä sivussa.

Uhkaili, että tyhjentää koko asunnon, kun omaan uuteen kämppäänsä tavaroitaan hakee. Ajatellaanko nykyään vaan perseellä ja omaa nautintoa ja ns. helppoutta ja vaivattomuutta, jolloin voi nautiskella täysin ilman vastuuntuntoa?

Mieluummin istutaan baarissa, kuin rakennetaan omalle lapselle tulevaisuutta ja henkistä pääomaa, millä pärjätä. Lapset sitten toistavat nämä isien erheet.

Kun edes huolehtisivat taloudellisesta turvasta, mutta paskanmarjat, nyt se taistelu vasta alkaa, omien lasten elatuksesta!!!!! Joka sentin saa riitelemällä ja viranomaisten kautta hakea! Voidaanko tässä enää mainita rakkaudesta lapsiin mitään?


... - 03.09.2009 - 11:58

älä tunne huonoa omatuntoa kun joudut viemään lapsesi hoitoon siellä sillä on kavereita joidenka kanssa leikkiä ja muutenkin varmasti hyvät oltavat! millaisia lapsesi päivät olisi jos se olisi miehesi kanssa kotona joka vain olisi eikä puuhaisi sen kanssa mitään..varmasti aika tyksiä ja yksinäisiä.


meillä - 05.09.2009 - 12:45

on sama tilanne, mut lapset puolipäivähoidossa ja mies opiskelee etä/iltaopiskeluna toisella paikkakunnalla. eli siis periaatteessa voisi hoitaa lapsia koko päivän kotona. mies on itse sanonut, ettei hän jaksaisi olla lasten kanssa koko päivää ja minusta asia ok. ei kaikista ole lasten kanssa olemaan koko päivää, ei edes naisista.
toki se itseäni välistä raatelee, et ite teen tukka limassa töitä koko päivän ja toinen ei saa juuri mitään aikaiseksi kotona, mut ei auta valittaa. ja päivähoitomaksut ovat pieniä näillä tuloilla.

meillä mies vie lapset klo 9 ja hakee ne klo 14, jolloin pääsen itsekin kotiin.


Ehkä - 05.09.2009 - 21:24

Lapsen päivähoidon ei tarvitse välttämättä olla kokopäiväistä tai täysviikkoista. Oisko lapsen isä mahdollisesti innostunut olemaan lapsen kanssa edes osan tästä ajasta? Se tekisi hyvää sekä kukkarolle että isä-lapsi - suhteelle. Toisaalta iskällekin jäis kuitenkin ns. omaa aikaa eikä lapsen kanssa olo tulisi liian "rankaksi".

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|