Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Tyhmäkö?=

Kiisseli - 31.08.2009 - 22:41

Montako kertaa olet valmis katsomaan kun miehesi heittää avaimen pöydälle ja lähtee omaan kotiinsa keskellä yötä? Mikä minulla on mennyt ohi????


VASTAUKSET:


- 01.09.2009 - 00:17

kuvittelet, että tohon pystys jotakin vastaamaan?
Kerro ihmeessä enemmän, muuten en mä ainakaan osaa auttaa!!


Siis - 01.09.2009 - 08:27

Te ootte seurusteleva pari, joilla on molemmilla oma koti? Ja mies riidan päätteeksi(kö) lähtee kotiinsa? Vai epäiletkö, että menee "jonkun muun kotiin"?

Kerro vähän enemmän, tosiaan...


minä - 01.09.2009 - 09:59

Kai se on jonkinlainen sitoutumis ongelma? Ettei olis valmis sitoutumaan. Tai sitten se on vain sellainen radikaali tapa osoittaa mieltä. Sinuna en antaisi sitä kovin helpolla takas. Sano ensi kerralla että: Jos nyt sen jätät niin se on tasan viimeinen kerta. (En usko että tuo mitään auttaa..

Mulla oli yhteen väliin todella huono tapa kun "aina" riidan päätteksi nakkasin kihlasormuksen pöytään ja lähdin. No loppujen lopuksi sillä ei enään ollut tehoa kun sen oli tehnyt jo parikymmentä kertaa. Mutta tää oli vähän eri asia, mulla mies tiesi että tuun takas kun käyn vähän puuskuttamassa.

Tuo voi tietää tulevaisuudessa ongelmia jos ei voi selvittää asioita vaan pitää tuollalailla lähteä riitaa pakoon.
Oho, mistähän mää tuon riidan keksein. Miksi se noin tekee keskellä yötä? Oletin tuon riidan.

Ja vastaus kysymykseen: Minä olisi valmis oman miehen kohdalla katsomaan tuota vaikka maailman tappiin saakka.


sini - 01.09.2009 - 16:40

me ollaan puhuttu miehen kanssa ettei noin tehdä. meidän mielestä jos on kunnolla sitoutunut toiseen niin edes riidassa ei tarvi uhkailla erolla tai tehdä noin.. jos ollaan yhdessä niin ollaan. mielestäni tuollainen syö ihmistä ja parisuhdetta, rapisuttaa luottamusta pikkuhiljaa.. minä en kestäisi tuollaista, mut kukin "riitelee" tavallaan.
kannattais jutella asiasta ja tehdä pelisäännöt selväksi ..


Kiisseli - 01.09.2009 - 17:55

Joo, tosiaan....meillä ei ollut ns riitaa alla vaan tulin sanoneeksi väärällä tavalla ja äänensävyllä joka suit riitti lähtöön. Ollaan seurusteltu iäisyyksiä ja kihloissakin ollaan mutta ei yhteistä kotia. Syy siihen miksi ei on ainoastaan se että en ole uskaltanut. Miehellä on ollut avaimet minun/meidän kotiin mutta minulla ei hänen kotiinsa. Paska tilanne, ei jaksa.


Äläkä - 03.09.2009 - 22:03

suunnittelekaan yhteistä kotia noin lapsellisen ihmisen kanssa. Minä viskasin pihalle yhden narsistin joka mm alkoi heitellä tavaroita, huutaa riehua ja haukkua huoraksi jos sanoin jotain hänen mielestään väärällä äänensävyllä. Olin vuosia varpaillani ja uuden miehen kanssa oli pitkään outoa kun ei alkanutkaan huutaa ja minä menin jo puolustusasentoon....

Älä ainakaan anna avaintasi enää hänelle. Sano että sinäkin haluat hänen avaimensa. Mielestäni miehellä on silloin salattavaa jos ei voi päästää sinua kotiinsa milloin vaan.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|