Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Varastut miehet kiinnostavat naisia

Just - 31.08.2009 - 12:32

Onko totta ? Pörrääkö teidän miesten ympärillä näitä ihailijoita, jotka eivät välitä vieressä seisovasta vaimokkeesta?


VASTAUKSET:


Iita - 31.08.2009 - 12:38

Kyllähän noita sillon tällön tulee vastaan. Kun aloitimme seurustelun mieheni kanssa innostui muutama tuttu silloin myös miehestäni. Näytti kelpaavan yhdelle naiselle, niin tokihan se sitten tuntui tietyntyyppisiä naisia innostavan. Jopa ex-tyttöystävät kiinnostuivat uudelleen tekstailemaan ja viesteilemään. ("Mitä sulle kuuluu..? Olis kiva nähdä..")

Kaiken huippu oli eräs entinen ystäväni, joka kiinnostui miehestäni ihan tosissaan kun ilmoitimme menevämme naimisiin. Voi sitä piirityksen määrää! Kun olisi koko ajan pitänyt miehen käydä auttamassa jokaisessa lampunvaihdossa ja taulun laitossa.. *huoh* Ja toki oli kovin pettynyt, kun olinkin mukana jos mies lähti auttamaan. Joskus oli ihan ruokaakin laittanut kahdelle.

Kun sitten ilmoitin olevani raskaana jäi "ystävyys" lopullisesti. Taisi vihdoin uskoa, että ei miestäni kiinnostanutkaan hän vaan ihan se oma vaimo..


Ilona - 31.08.2009 - 17:01

Meilläkin muut naiset alkoivat huomata mieheni, kun aloimme seurustella. Ukko-kulta siitä minulle kertoi, kuinka hämmästynyt on kun saa "hyvää palautetta" muilta naisilta.
Töissäkin oli joku naisihminen kehunut mieheni hartioita ja käsivarsia, kuinka lihaksikkaat ne ovatkaan...
En ole mustasukkaista sorttia ja olen vain hyvillään, että naiset hänet huomaavat. Miestä häiritsee enemmänkin. Kuulemma nyt kelpaisi muillekin, kun olen hyväksi havainnut...


Pitää paikkansa - 31.08.2009 - 17:13

kun aloimme seurustella, tuli naapurin muija ihan selvällä tekosyyllä sisään, vaikka seisoin oven edessä ja sanoin, etten ole yksin.

Mies oli makuuhuoneessa peiton alla piilossa, kun kuuli kuka tulee (siis tiesi jo kuka ja millainen tää nainen on). Muija veti peitot sivuun ja kävi 'leikin varjolla' suoraan vehkeisiin kiinni!

Mä olen nykyään todellakin vain entinen ystävä hänelle, omasta halustani. Voi tsissus, mikä moukka!

Ja juttuja riittäis myös muista tapauksista ja naisista, niin että tää palstatila loppuis, jos kaikki tänne vetelisin 25v:n ajalta

Kerran baarissa yks naikkonen tuli mieheltäni sytkäriä lainaamaan aina, kun menin veskiin. Ja samalla tietty ehdotteli kaikenlaista...mä tulin veskistä ja kävin tiskiltä ostamassa puntin tikkuja, heitin ne pöytään ja sanoin, että hae kuule, mulkkus muualta. Johan läks!


- 01.09.2009 - 12:15

f


Pajupuu - 03.09.2009 - 07:08

"hae kuule, mulkkus muualta" on ihan paras Vähänkö repesin kun luin ton!!! Saanko pliis kirjoittaja, käyttää tuota replaa itsekin jos tulee hyvä sauma eteen sanoa noin??? Meidän mieen ympärillä naiset pyörii kans, on aina pyöriny. Onneks on hyvä mies joka käskee itse niiden painua männikköön ettei mun tarvi. Baarissa ainakin tylysti torjuu samantien kaikki lähestymiset, olin itse näkemässä tahi en (kaverit kertoi) Itse teen kyllä samoin, mikään ei ole mielestäni ärsyttävämpää kuin että tullaan iskemään jos ei kiinnosta.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|