Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Miten saat suhteen pidettyä hyvänä

? - 24.08.2009 - 09:22

Jos näet toista osapuolta muutamana päivänä viikossa tai v.loppuisin?

Kun toinen lähtee harmittaa ja toisaalta tuntuu pahalta vain odottaa Mutta ei kuitenkaan haluaisi luovuttaa.


VASTAUKSET:


Kauko Suhde - 24.08.2009 - 12:23

Oltiin miehen kanssa aikanaan melkein pari vuotta kaukosuhteessa. Nähtiin noin kahden viikon välein. Ne ajat keskityttiin toisiimme ja oltiin onnellisia niistä vähistä hetkistä kun voitiin lähekkäin olla. Ei saa kerätä harmia ja vihaa itseensä niinä aikoina kun on erillään, eikä kovia odotuksia niille hetkille kun ollaan yhdessä. Jos odotukset on kovat, tulee pettymyksiä ja tappelua vaan kun ei joka kerta kun näkee, tapahdukaan mitään maata mullistavaa vaan ihan tavallista mukavaa yhdessäoloa vaan. Muina aikoina sitten soiteltiin paljon, kirjoiteltiin pitkiä sähköposteja, istuttiin messengerin ääressä ja hankittiin tietsikoihin kamerat. Kirjeitä ja korttejakin lähetettiin paljon, joka asia kertoi suuresta välittämisestä. Harmittihan se aina, kun toinen joutui lähtemään omalle paikkakunnalleen, mutta oli aina niin kivaa olla yhdessä ne lyhyet hetket, että sen voimalla jaksoi erossa olonkin. Ja kun tiesi, että toinen lähtee voidakseen tulla parin viikon päästä takaisin, niin oli taas jotakin odotettavaa. Suhde pysyi hyvänä ja nyt asutaan jo saman katon alla, ollaan naimisissa ja lapsikin on.


minä - 24.08.2009 - 12:31

Kun tapasin mieheni, hän teki reissutöitä. Ensimmäiset reilu puoli vuotta nähtiin käytännössä kerran kuukaudessa. Ja hyvin silti suhde lähti toimimaan. Nyt muutaman vuoden yhdessäolon ja kahden lapsen syntymien jälkeen hän joutui taas puolen vuoden työkomennukselle ulkomaille. Nähdään taas kuukauden välein. Ne pari päivää mitä kerkiää kotona olemaan ollaan vaan perheen kesken, rentoudutaan ja touhutaan kaikkea mukavaa.

Edellinen jo hyvin sanoikin, että ei saa missään tapauksessa kerätä niitä harmeja ja murheita, ja käyttää sitä vähää yhdessäoloaikaa niiden purkamiseen.. Eikä aseta liian suuria odotuksia sille yhdessäoloajalle.. Me soitellaan lähes päivittäin, ja puhutaan asioista, ja siinä tulee ne pienet arjen murheetkin puitua läpi, ennen kun kasvaa liian suureksi. Ja kun ne on läpi käyty, niin voi hyvillä mielin keskittyä vain toisistamme nauttimiseen silloin kun mies taas tulee kotona käymään.


Jaana - 24.08.2009 - 16:25

Kaukosuhde on määrätyssä mielessä hyväkin.Meillä toimi hyvin koko avioliiton ajan.Toiseen ei pääse "kyllästyyn" niin helposti ja suhde on paljon riidattomampi.

Itse en pidä pahana kaukosuhdetta vaan pelkkänä hyvänä.


kaukosuhteesta vielä - 24.08.2009 - 23:04

Minun kaukosuhteeni oli big mistake. Elo oli ihanaa kun olimme yhdessä, yhtä juhlaa. Mutta kun saimme mahdollisuuden treenata arkea...huh. Onneksi en sitä virhettä tehnyt, että olisin vaihtanut työpaikkaani ja muuttanut hänen luokseen!!


ap - 25.08.2009 - 23:01

Kauniita kommentia,kiitos

Ensimmäisestä kommentista, taidan tehdä juuri niin kuin ei saisi.. Usein tulee jo harmiteltua etukäteen kun toinen lähtee eli taidan työntää toista tietoisesti välillä pois, meillä on lapsi. Tiesin että öitä on poissa, mutta kun työt muuttui siihen että menee hyvin paljon ja pari päivää kotona..tuntuu välillä turhauttavalta.
En edes aina halua tietää koska tulee ettei tule pettymyksiä kun odottaa turhaan.

Yritän ottaa teidän neuvoistanne elämääni tapoja. ei tulisi rikottua perhettä. Yritämme nauttia ja täytyy yrittää vastailla toisen puheluihin useammin

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|