Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

kävi oudosti

Petin, suhde parani - 20.08.2009 - 16:19

Pussailin toisen kanssa humalassa, kun olin seurustellut mieheni kanssa vuoden. Mieheni sai siitä tietää, tuli kriisi, mutta sen jälkeen meillä on mennyt paremmin kuin ikinä. Molemmat jotenkin "heräsivät", että tämä on se kenen kanssa haluan olla. Onko muille käynyt näin?


VASTAUKSET:


näin meilläkin - 20.08.2009 - 19:01

tosin,meillä oli mieheni pettäjän roolissa,noin 2 kuukautta sitten sain tietää...Alku oli mulle vaikeaa,rakastin kaikesta huolimatta,mutta tuli kuitenkin hetkiä,kun tuli ällötyksen tunne,mutta kait se on normaalia tässä tilanteessa...Me selvittiin asiasta onneks puhumalla ja puhumalla,täytyy myöntää samoin,että meidän tunnepuoli vahvistui ihan silmittömästi tän tapahtuneen jälkeen,just tossa puhuttiin joku aika sitte,että me kans niinku herättiin ja huomattiin,että rakastetaan toisiamme kuitenkin ihan hirveästi.


Myös - 20.08.2009 - 21:57

meillä näin... Menin häsläämään miehen kaverin kanssa ja nyt tuntuu että paremmin menee. Vaikkei aiemminkaan huonosti asiat ollu. Itse tosiaan tajusin että tuo on se mies jota rakastan ja haluan, varsinkin kun antoi toilailuni anteeksi. Mieskin pystyi yllättävän paljon puhumaan asiasta, mistä olin yllättynyt. Kumpikin panostaa taas enemmän tähän suhteeseen, vaikka pieni pelko itsellä jäytääkin välillä... Ehkä tämä on sitä että kun kriisistä selvitään niin ollaan vahvempia!

Ihanaa että pettämistarinatkin voi päättyä näin!


Kaikki - 21.08.2009 - 21:46

joukolla toista pettämään...


juu... - 22.08.2009 - 07:35

Siinäpä hyvä parisuheen vahvistus keino.


tässähän - 22.08.2009 - 11:05

teema illan baarireissuille naiset! ei muuta kuin vieraisiin huoraamaan niin johan oma ukko ilahtuu ja huomaa kuinka ihana vosu oletkaan voi tätä tyhmyyden tiivistymään täällä. upeita parisuhde vinkkejä että näin meillä..


En kehtaa - 22.08.2009 - 15:43

Meilläkin kävi näin vaikka mies oli se joka petti minua. Eihän se toki kiva ollut. Olin silloin ylpeä itsevarma neiti täydellisyys. Sain oppia nöyryyttä viimeisen päälle ja turhat motkotukset jäänyt. Nykyään itsetunto on kyllä ihan pohjalla. Työpaikkani menetin silloin kun ei vain enään elämä kiinnostanut siinnä vaiheessa, mutta sekin asia on korjaantunut. Olen saanut uuden työn, ei kyllä niinkään hyvä. Sosiaalisuuteni ja taitoni ottaa kontaktia tuntemattoman ihmisen kanssa meni itsetuntoni myötä joten enään en kyseiselle alalle edes soveltuisi. Toisinaan tykkään täytellä hyllyjä, toisinaan en.
No joka tapauksessa, enään suhteessamme ei ole riitoja vaan pysymme varmasti yhdessä aina. Ollaan itketty asiat selviksi ja molemmat katuu. Rakkaus on vahvistunut kyllä, Kaupan tekijäisiksi vain minä sain ikuiset arvet ja mies huonon omantunnon loppu iäksi.


Vaikka - 22.08.2009 - 23:40

miehen kanssa menee just nyt huonosti niin ei mulle ees ole tullut mieleen, että pettäjän tielle lähtisin!! Vaikka itse en ihmettelisi, vaikka mieheni lähtis sille tielle, vaikka ei ole sen luonteinen kylläkään. Ja tietää, et jos tielle astuu, niin jatkaa saa matkaa, ilman mua ja lastaan. Meidä avioliitto olisi sitten siinä. Jokaisessahan suhteessä tulee ylä- ja alamäkiä. Yleensä niistä selvitään. Itse en usko, että ruoho on vihreempää aidan toisella puolen. Ehkä hetken ajan mutta sekin huumaa haihtuu kun arki tulee.


huhhuh - 23.08.2009 - 12:38

kyllä pitää olla helvetin tyhmä nainen, että työpaikkansa menettää siksi, kun mies on käynyt vieraissa!


minä - 23.08.2009 - 18:43

huhhuh: Mikähän sinä olet sen sanomaan? Tuolla lauseella toit vain oman tyhmyytesi esille.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|