Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

auttakaa mua anoppiasiassa!!!!

anoppi - 19.08.2009 - 12:54

eli ongelmani on seuraavanlainen: anoppini on kylässä ja kaikki sujui aluksi ihan hyvin. hän on ihan miellyttävä ihminen, ei mikään hirmuanoppi...muttamutta en tiedä kun jostain syystä anoppi on kuitenkin alkanut ärsyttämään. hän auttaa kotona, tiskaa ja tekee ruokaa joten minun pitäisi olla kiitollinen mutta kun se tuntuu jotenkin tunkeilevalta. joku voisi sanoa että kiittämätön, mutta ei kyse ole siitä.

ongelmaa pahentaa merkittävästi mieheni, joka nostaa äitinsä jalustalle ja kehuu hänen ylivertaisuuttaan. ja vertailee minua häneen. minulla oli mökötyspvä viikonloppuna ja silloin mieheni sanoi ettei halua naista joka ei tule toimeen äitinsä kanssa...ja sitten hän vielä sanoi että hänen äiti on hänelle kaikista tärkein, ja jos pitää valita jompikumpiu meistä niin se olisi hänen äiti...äiti saa olla tärkeä mutta ei tuollaista tarvi silti sanoa ääneen.....tuntui tosi pahalta...

auttakaa mua, mitä teen, mitä tekisitte mun asemassa???

pliis kohteliaita vastauksia


VASTAUKSET:


mie - 19.08.2009 - 13:15

Jos miehelle on oma äiti tärkeämpi kuin oma vaimo/avovaimo/lapsen äiti niin ei ole kaikki kohdallaan. Silloin sanoisin, että herra on hyvä ja muuttaa vaan äidinhelmoihin takaisin.


mie myös - 19.08.2009 - 13:24

Samat sanat! ja huhhuh vaan!

Kyllä sinun pitää saada olla emäntä omassa taloudessasi ja anopin omassaan! Apu on aina tervetullutta, mutta jos sinut nostetaan kaappiin anopin vierailujen ajaksi, niin siellä tulet jatkossakin istumaan, aina kun anoppi määrää! Oletko kokeillut esim. kysyä, että "Käviskös, että mä keitän perunat, kun sinä teet sen paistin"? tms...Jos ajaa sinut pois omasta keittiöstäsi, ni mä lähtisin koko talosta!

Eipä hyvää tiedä tulevaan, ajatellen lasten hoitoa ja kasvatusta! (Anoppi tietää kaiken, siitä voit olla varma!) Vai onko teillä jo yhteisiä lapsia?


Hui! - 19.08.2009 - 13:30

Kuulostaa aika hurjalta! Eihän miehesi voi oikeasti olla tuota mieltä -ei edes mielessään! Jos näin on, niin yhdyn 100% mie:n kirjoitukseen. Sinun ei missään nimessä pidä alistua tuollaiseen.

Anopista vielä.. ei kai hänellä ole mitään asiaa teidän perheen kotitaloutta hoitaa. Kyllä tiskit, kodinhoito, ruoan laitto yms. on sinun ja miehesi vastuulla. Jos kodinhoitajaa tarvitaan, niin se palkataan!


niin - 19.08.2009 - 13:43

ja miehesihän hakee selvästi äidin korviketta eikä vaimoa...Mä juoksin ja lujaa


Kettu - 19.08.2009 - 15:51

Jos mieheni kehtaisi sanoa minulle noin: Minä joko:
A. Pakkaisin kamani ja ottaisin vauvan kainaloon.
B. Pakkaisin miehen kamat ja lähettäisin anoppilaan.


jelena - 19.08.2009 - 16:36

Juttele anoppisi kanssa erityisesti miltä sinusta tuntuu ja mitä miehesi sanoi, jos on järkevä, aivoilla varustettu anoppi hänen pitäisi sanoa pojallensa pari valittua sanaa, jos taas ei... ens kerralla kuin miehelläsi on aviollisia VAATIMUKSIA sinua kohtaan, kehoita menemän äitinsä luokse. Se mikä hiertää anopin ja sinun välissä on miehesi asenne...


murjottaja - 19.08.2009 - 17:03

meillä on ollut samanlaista joskus. yritin jutella
anopin kanssa, mutta asiat vain pahentuivat.
Sitten juttelin miehen veljen vaimon kanssa
ja totesimme, että anopilla itsellään itsetunto ongelmia tms ja yrittää pitää "pikku" poikiaan vielä
talutusnuorassa. Eli nepanuorat eivät olleet katki.
Huomasimme että anoppi mitätöi miniöitään niin ruoan
kodinhoidon kuin lasten ja miehenkin suhteen.
Anoppi yrittää sillä pönkittää itseään ja itsetuntoaan
mikä ei ole hirveän hyvä. Ja juuri tämän huonon itsetunnon takia on välillä oikea ilkimys ja
maailman napa. No, vuodet ovat vierineet ja monet
itkut on itketty anopin takia. Aiemmin mies oli sinisilmäinen äitinsä tempauksille,
mutta kun anoppi jäi "kiinni" tempauksistaan miehen
silmät ovat auenneet. Nykyisin anoppiasia on niin ja näin muttei meistä koskaan ole ylimpiä ystäviä tullut.
Eikä varmasti tulekkaan. Tsemppiä paljon sinulle.

Niin, keskustele asiasta miehen kanssa uudelleen ja
kysy tarkoittiko todella että hänen äitinsä on 1.
epäilen että on hermostuksissaan vaan sanonut niin.


nyt ilman - 19.08.2009 - 22:48

Mä oon sitä mieltä, että oma äiti on korvaamaton, oma mies ei niinkään (todella kärjistettynä!!). Eli tavallaan olen miehesi kanssa samaa mieltä. Toki miehesi teki suuren virheen teidän vertaamisessa, tee siitä loppu heti. Kehu vaikka vähän omaa isääsi tms. Oppiipa tietämään miten rasittavaa se on.

Miehes nyt on vähän kova päästelemään sammakkoja, mutta kyllä siitä hyvä tulee koulutuksella!


anoppi - 19.08.2009 - 23:48

juu kyllä ymmärrän kantasi, mutta ei tollasta asiaa tarvi sanoa ääneen. siis et omna äiti on kaikista tärkein ja valitsis sen mileuummin kun mut. meillä on monia monia mielipiteitä, mutta ei kaikkea voi sanoa ääneen ellei halua loukata toista. ei siinä ole mitään väärää että rakastaa omaa äitiä paljon, mutta jos mies on mennyt naimisiin niin ei se kaikista tärkein nainen voi olla enää äiti....jos mies on todella irrottautunut äidistään. sitä paitsi ei kahtta erilaista rakkautta voi verrata. vaimoon kohdistuva rakkaus on myös seksuaalista, ja äitiin kohdistuva muuta rakkautta...


Likka - 20.08.2009 - 09:17

Auttaisko asiaa jos vaikka et antaisi anoppisi tehdä kotitöitä omassa kodissasi ja näin näyttäisit miehellesi että olet kyllä asioissa ihan (vähintään) yhä pätevä kuin anoppisi. Elikkä vaikka ihan kohteliaasti sanoisit että pärjäät kyllä ihan itsekin kodin hoidossa yms. Etkä sitten yksinkertaisesti antaisi hänen enää tehdä teillä mitään. Eipä hän siihen oikeastaan mitään voisi sanoa. Sentään teidän koti. Näin voisit päästä myös vähän anoppisi niskan päälle joka selvästi on vielä turhan kiinni pojassaan. Eli vähemmän valtaa hänelle teidän arkeen.

..?


Kettu - 20.08.2009 - 11:43

Te ootte naimisissa??!! Kyllä miehesi on tyhmä!! Näyttää olevan napanuora aika tiukasti vielä äidissä kiinni. Minä vetäisin tuosta herneen niin syvälle!! Niin niin syvälle että mies kuulisi tuosta vielä puolenvuoden kuluttuakin erilaisissa tilanteissä mm. tuossa mitä jelena ehdotti.


juu... - 23.08.2009 - 13:09

Tekaistu juttu...en usko että noin hulluja miehiä on.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|