Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Mistä tää johtuu??

Itkuherkässä - 16.08.2009 - 19:49

Mieheni nälvii ja arvostelee 'leikin varjolla' jatkuvasti ulkonäköäni. Muisteli just mitä kaikkia epäkohtia hän onkaan minust löytänyt, on hörökorvat, ohut ja ruma tukka, huonot kynnet, paksut reidet, löllö maha, iso nenä, imetyksellä pilatut riipputissit.. niin ja aivan liikaa ihokarvoja jokapaikassa.
Olen tehnyt hirveän työn että saan raskaudesta kertyneet kilot tiputettua. 9kk olen saanut itseni painamaan sen 54kg (pituutta 167cm) joten en painoindeksin mukaan ainakaan läski ole. Totta helvetissä mahassa on löysää nahkaa. Ja tissit roikkuu, totta. Mutta ruokimpa tyttöni niillä kokonaan 6 kk.
Hiuksenpidennykset hankin, jotta tukkani ei olisi niin ohut ja ruma. Mutta sekään ei kelpaa.

Minä en ole koskaan sanonut miehelle pahaa sanaa hänen ulkonäöstään. Minusta on ala-arvoista piikitellä niin typerästä asiasta kuin ulkonäöstä. Mutta mies väittää minua huumorintajuttomaksi ja lapselliseksi kun en jaksa enää suhtautua huumorilla tähän jatkuvaan nälvimiseen. Minussa ei ole mitään mikä olisi miehen mielestä oikein! Laittamani ruokakaan ei koskaan ole hyvää vaan parhaimmillaankin ihan ok.

En jaksaisi enää yrittää, kun paskan saa palkaksi kuitenkin. En kelpaa miehelleni vaikka seisoisin päälläni.


VASTAUKSET:


mitä - 16.08.2009 - 19:50

jos miehesi on vain kateellinen sinulle ulkonäöstäsi ja sen takia mollaa sinua?


äksy - 16.08.2009 - 19:56

Sanopa sille, että ei tarvi häävi olla, että pääsee sanomaan, niin pitäisi hiljentyä.
mä en nimittäin siedä miehen taholta yhtään negat. kommenttia ulkonöstä.
Sanosin myös, että onpa tyhmä jätkä, ku on niin hirveen eukon itelleen ottanut.
Oi, miten mä nauttisin saadessani pistää yks/0 tommoisia äijiä.
Tsemppiä sulle.


Eemeli - 16.08.2009 - 20:59

Itselläni taas olisi varmasti tekemistä ulkonäön suhteen. Siis ei yhtään olisi pahaksi, jos laihduttaisin vähän (oon yhtä pitkä kuin ap, mutta paino on isompi) jne. Silti mieheni sanoo aina, että oon suloinen ja pirtsakka säihkysimmu ja kaikkea mitä en itse edes tunne olevani. Laihaksi se ei onneksi sano, koska silloin mua alkaisi jo nolottaa, kun olisi niin kornia.

Onko miehesi sitten niin täydellisen näköinen itse? Mulle tulee vaan ekana mieleen, että hänellä on joku kamala pelko, että otat ja lähdet, ja haluaa saada sut ajattelemaan, että olet niin ruma, ettet kelpaisi kenellekään muulle, että sitten et uskaltaisi lähteä tms...

Oletko ikinä kysynyt mieheltäsi ihan suoraan, että miksi hän sitten on sinun kanssaan, jos olet niin vastenmielisen näköinen hänen mielestään?


Ehdotus - 16.08.2009 - 21:51

Sano miehellesi, et kustanna kampaaja kosmetologi, jalkahoidot, hieronta, käsihoidot.Kaikki mitkä liittyy kauneuteen.Jos sitten älyää pitää suunsa kiinni.


Iloinen vaimo - 17.08.2009 - 01:38

No voi jukoliste mitä tossukoita jotkut naiset ovat! en käsitä ylipäätänsä sukupuoleen katsomatta miksi kukaan antaa kohdella itseään noin, siitähän tässä on kyse. Siitä, että toinen sallii tuollaisen kohtelun.

Minulle ei KUKAAN mies ole koskaan sanonut mitään tuollaiseen viittavaakaan kun tasan on jokainen tiennyt että ukko lähtisi itku silmässä kotiinsa.

Jos ei hitto vie osaa pitää puoliaan ja sanoa että tollanen käytös loppuu muuten tasan ja just, niin mun puolesta saa kyllä sitten syyttää ihan itseään. Kyllä kunnioitus on ansaittava, ja miten voit kuvitella että sinua kukaan muukaan kunnioittaa jollet itsekään sen vertaa että annat ylipäätään kenenkään puhua sinulle noin epäkunnioittavasti ja törkeästi. Kaiken lisäksi lapsesi ottaa mallia siitä miten naiselle saa puhua ja käyttäytyä, että hyvän roolimallin annatte kyllä ihan molemmat.

Seuraavan kerran kun se sääliitävyys haukkuu sinua niin sanot rauhallisesti että tämä on nyt sitten viimeinen kerta kun kuuntelet tuollaista tekstiä, ottajia sinulla kyllä riittää, joten mikäli käytöstavat eivät muutu niin parisuhde muuttuu kyllä.

Ja kylmästi sitten pistät moisen "miehen" kiertoon jonkun muun riesaksi, mikäli ei puhe auta, oppiipahan ehkä kunnioittamaan naisia, mikäli se enää on mahdollista.

Nimittäin voin vannoa sinulle, että mikäli et toimi, niin meno muuttuu aina vaan henkisesti julmemmaksi ja lopulta olet poljettu henkisesti niin alas että sinusta on se ja sama oletko edes olemassa, nämä on niin nähty.

Joten ota itseäsi niskasta kiinni ja toimi vielä kun voit!


Khm - 17.08.2009 - 11:26

Voisit ihan suoraan sanoa miehellesi, että sen niin sanotut "vitsit" ei naurata vaan aiheuttavat pahaa mieltä.

Ja kysy mieheltäs kestäisikö sen oma huumorintaju, jos alkaisit sen kalua arvostelemaan. Tuskin kestäis...


Itkuherkässä - 17.08.2009 - 11:52

Kyllä minä olen miehelle sanonut että noi 'vitsit' satuttaa. Hän nauraa päin naamaa mulle, sanoo että olen huumorintajuton ja lapsellinen.

Tuntuisi jotenkin niin äärettömän vastenmieliseltä alkaa antaa takaisin samalla mitalla koska kuten alkuperäisessä kirjoituksessani sanoin, ulkonäön arvostelu ja siitä 'vitsailu' on mielestäni alhaista. En ole koskaan ymmärtänyt miten kukaan pystyy pilkkaamaan toisen ulkonäköä, tai kommentoimaan loukkaavasti. Olen huomannut, että itsetuntoni alkaa olla ihan nollissa tällähetkellä, vahdin jokaista suupalaa mitä suuhuni laitan, hyppään vaa'alla montakertaa päivässä. Olempa alhaisuuden tilassani jopa oksentanut syömäni ruoat muutamaan kertaan lihomisen pelossa. Kiitos tästä(kin) kuuluu 'ihanalle' miehelle, jolle minä en vain kelpaa.


Khm - 17.08.2009 - 12:35

Jatkan vielä, sillä minäkään en hyväksy toisten nimittelyä enkä siihen kannusta alkamaankaan. Itseäni on kiusattu ja kommentoitu ulkonäöstä pienen ikäni ja siksi tiedän miltä sinusta tuntuu. Onneksi mieheni ei ole koskaan ulkonäköäni moittinut.

Pointtini oli se, että sinun pitäisi saada miehesi ymmärtämään miltä sinusta todellakin tuntuu kun fyysisistä ominaisuuksista "vitsaillaan". Pitäisikö miehesi siitä, että hänen ulkonäköään kommentoitaisiin? Jos miehesi sinua todellakin rakastaa ja sinusta välittää, hän lopettaa mokomat kommentoinnit kun käsket häntä kertakaikkiaan lopettamaan. Jos ei lopeta, tiedät silloin että suhteessanne on jotain mätää, eikä miehesi välitä tunteistasi.


taustalta - 18.08.2009 - 01:51

Minulla ollut aivan samanlainen parisuhde ja kuulostaa todella tutulta. Kiitos kuului exälleni että sairastuin anorexiaan ja olin hengenvaarallisen laiha noin pari vuotta. Hänelle en kelvannut mitenkään vain aina oli jotain haukkumista. Ensin olin läski ja sitten laihdutin ettei ainakaan siitä tarvi haukkua. Nooh sitten kun ei ollut grammaakaan ylimääräiluonnestä alkoi huomauttelu joka asiasta en osanut tehdä mitään oikein en pestä lattioita oikein en ripustaa pyykkejä.Siis ihan sama mitä tein ja miten niin aina oli huomautettavaa. Exäni oli narsisti, sen tajusin vihdoin. Itsetuntoni oli nollassa, tunsin itseni huonoksi ihmiseksi joka ei osaa mitään. Viisi vuotta meni ja sitten sain voimia sanoa että jos et pysty itseäsi ja käytöstäsi muuttamaan niin sitten minä lähden. Ja hän vain sanoi että hän ei itseään muuta, hänessä ei vikaa ol,e vain vika on minussa. Näin minä tein ratkaisun etten ikinä enää tuoillaista käytöstä kestä ja pilaa elämääni. Arvosta itseäsi ja hankkiudu eroon tollaisesta miehestä ajoissa. Kenenkään ei pidä sietää tuollaista. Vaikeaa se on mutta kannattaa. Voimia.


hei - 18.08.2009 - 13:13

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

1. Alistu ja kuuntele.

2. Pistä kova kovaa vasten.

Sinun ei tarvitse tuota kuunnella, oli se totta tai ei. Kyse on siitä, että se tuntuu sinusta pahalta. Silloin se ei ole sallittua.


Heh heh - 18.08.2009 - 22:41

Kokeilepa kostoa, katso ottaako ukko huumorilla kun aloitat; silittelemällä masua "no mikäs masuli se täällä, on tsidettu popsia ihan pikkuisen liikaa makkaraa" tai "harrastettaisko tänään mussukka jotain kivaa, voisin leikkiä vähän sun pikku katkaravulla"


mut - 19.08.2009 - 00:44

just tollasia kohdellaan noin kun ei oo mitään vastusta.Ärsyttää miestä varmaan sellanen joka antaa itteensä mollata eikä pidä puoliaan.Mitä tohonkin sit neuvoks.Ryhdistäydy herranjestas!


elli - 20.08.2009 - 10:31

nyt ryhdistäydyt jos homma lakaa viemään sua syömishäiriötä kohti. Sulla on kuitenkin lapsi, joka on paljon tärkeämpi kun tuollainen vätys mies.

Jos ruokia haukkuu, niin tyyneesti toteat, että huomannahan sinä sitten kokkaat. Ellei ruokaa ilmesty pöytään menet ulos syömään.

Ulkonäköön liittyvät kommentit pistät miehen lopettamaan... Kerta kaikkiaan vaikka joka kerta siitä tulisi riita, ja varsinkin lopetat hiustenpidennykset ym. kikkailut, ELLET itse niitä halua. Sehän ruokkii tuollaisen pskan mieltä, kun näkee, kuinka kovalle kommentit suhun kolahtavat.

LAPSI ON TÄRKEIN, ja lapsi kärsii jos äiti voi huonosti. Ja mitä muuta elämäsi onkaan tuollaisen henkisen pahoinpitelijän kanssa....


mistä tää johtuu - 20.08.2009 - 12:00

Ehkä miehesi huonosta itsetunnosta.


nyt nikitönnä - 20.08.2009 - 12:12

Tuo kuulostaa niin tutulta. Synnytyksen jälkeen kun palasin kotiin, mies ensimmäisenä kommentoi ulkonäköäni, että perse näyttää ihan perunasäkiltä. No pian synnytyksen jälkeen olin kuitenkin samoissa mitoissa kuin ennen raskautta....yhtä hoikka kuin sinäkin. mutta aina löytyy arvosteltavaa. Masentavimpia ovat ilmaisut tyyliin luuhisko ja häviäjä ja rumia kuten löysäpillu. Miehen mielestä mä olen HÄVIÄJÄ kun opiskelen, enkä ole työelämässä! Luuhisko tulee sitten ryhdistä. Tuntuu että painun aina kumaraan miehen edessä suojellakseni itseäni ja muuttuakseni huomaamattomaksi.

Mä päätin sitten alkaa antamaan samalla mitalla takaisin. Mitäs muuta siitä on seurannut kun mies perustelee nykyään haukkumisensa että sanoithan sinäkin mua siksi ja siksi. Kyllä täällä ainakin itketään ja mietitään palautuuko meidän suhde ikinä normaaliksi mitä se joskus oli.

Ikävimpiä loukkauksia on tainnut olla vertailu muihin naisiin, etenkin minun siskoihin... Kato nyt isosiskoas, miten se on noin tiukka? Sun siskon miehellähän onkin niin hyvä vaimo... Sitten haukkuu mua mustasukkaiseksi kun itse puhuu tuollaisia.

on myös uhannut pettää, enkä ihmettele vaikka niin tekis. Silloin lähden heti. Eipä tässä paljoa seksiä harrateta. Mies ennemmin hoitelee ite ittensä, enkä paljoa uskalla aloitetta tehdä kun vastauksen jo valmiiksi tiedän...

Joskus kun suutuspäissään on painunut johonkin niin saattaa myöhemmin soittaa ja pyytää anteeksi. Tuntuu että miehellä on paha olla ja purkaa sitä minuun. Miksei se puhu mikä sillä on vaan käyttäytyy noin?

Anteeksi purkaukseni.


- 21.08.2009 - 09:16

Nyt nikitönnä: Kamalaa miehesi käytös, kuten tiedätkin!! Oliko haukkumista jo ennen raskautta? Ihme, että olet jaksanut. Miksi olet vielä tässä suhteessa??


nyt nikitönnä - 21.08.2009 - 10:47

HÖ: Itsestä tuntuu että tää on alkanut synnytyksen jälkeen. Raskausaika on ainakin omissa muistoissani ihanaa aikaa, nyt kaikki toisin.


- 21.08.2009 - 15:23

Minkä ikäinen lapsenne on? Mielestäni tuollaista ei pitäisi sietää ("löysäpillu" ja vertailut siskoihisi?!). Ei vaikka hänellä olisi vaikeaa ja ongelmia.
Meilläkin alkoi ongelmat kun lapsi puoli vuotias. Mies alkoi kohdella mua huonosti, henkisesti. Se päättyi nyt kun uhkasin tosissani erolla. Silloin se heräsi ja muutti käytöstään. Seuraan tilannetta. Jos menee entiseen niin lähden.


nyt nikitönnä - 21.08.2009 - 20:14

vauva on alle vuoden ikäinen. Mielestäni ollut kohtuullisen helppo ettei väsymyksen piikkiin voi pistää, eikä mies oo koskaan yöllä herännytkään vauvan hoidon takia..


hyi hitto - 22.08.2009 - 18:14

mitä miehiä!!!!!!!!
meillä on menty jos 3 kk ilman seksiä kun loppuraskaudessa ei voinut ja epin jälkeen on paikat kipeenä, ja mies on silti ihanan kärsivällinen...

Pistää vihaksi sun puolesta.

Älä vaan anna syömishäiriön hiipiä elämääsi, se mies ei ole sen arvoinen että pilaat elämäsi sen takia!!!!!!!

Sinä ja lapsi olette ne tärkeimmät näyttelijät tässä näytelmässä, ja miehen pitäis hyväksyä sut semmoisena kuin olet, roikkurintoineen ja vatsoineen varsinkin kun se sut raskaaksi teki. Ei lapsia synnytetä ja imetetä niin ettei merkit näy kropassa!!!!! (paitsi ehkä mallit ja näyttelijät, joilla on lastenhoitajat, henkilökohtaiset kuntovalmentajat ja ravitsemusterapeutit)

Sinä olet vastuussa omasta elämästäsi, et voi syyttää edes tyhmää miestäsi siitä jos alistut hänen haukuntaan ja alistamiseensa.... Ero ei ole välttämättä ratkaisu, mutta jos tuollaista kuuntelet päivittäin, niin alat uskoa niihin itsekin! Lähtekää vaikka viikoksi muualla lapsen kanssa tai aja mies pois kotoa, jos ei muuten usko!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|