Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

kun toinen

muuttuu - 14.08.2009 - 21:55

Huoh! Vuodessa mies, jota pidin hyvänä ja oikeudenmukaisena on muuttunut täysin. Aiemmin oli jo perussuomalaisen "jäyhä", eikä tunteitaan näytellyt, mutta nyt esiin on tullut uskomattoman narsistisia piirteitä

Hän ei ole KOSKAAN väärässä tai kuittaa, että vaikka olisikin niin so what? On kykenemätön kompromisseihin, on tehtävä niin kuin hän haluaa ja jos annan periksi, toteaa että tulithan järkiisi, niin sitä pitää...

Hän muuttelee yhdessä tehtyjä sääntöjä mieleisikseen, "koska vanhat ovat huonoja", uudet säännöt ovat hänen mieleisiään, polkevat minun oikeuksiani ja sotivat vastan sitä, mistä hän ennen oli kanssani täysin samaa mieltä Sekä fyysinen että psyykkinen läheisyys saa alkaa vain hänestä, hän ilmeisesti "hallitsee" sillä.

Muutoksen ovat huomanneet muutkin. Äitini (joka piti miehestäni kovasti ja usein puolsi mieheni näkemystä riitatilanteissa). Näyttää kuulemma jo henkiseltä pahoinpitelyltä, ja siltä tuntuukin Yhteiset ystävämme ovat myös huomanneet muutoksen...

Tiedän, ettei tilanne muutu, joten muutan heti, kun saan asunnon. Tuntuu niin pahalta, kun se oma rakas on jotenkin luisunut pois ja tilalla on hirviö...


VASTAUKSET:


Nikitön - 14.08.2009 - 22:02

Se on tosissaan inhottavaa katseltavaa.Mutta kun tietää että siellä voi olla sitä hyvää vanhaa niin lähteminen on vaikeampaa.


jelena - 14.08.2009 - 22:11

no sä tiedätkin jo mistä kenkä purista:

"mutta nyt esiin on tullut uskomattoman narsistisia piirteitä"

Ja ratkaisunkin olet jo tehnyt (ainoan oikean):
"Tiedän, ettei tilanne muutu, joten muutan heti, kun saan asunnon."

Tuo on ikävä tosiasia ja näin se ikävä kyllä menee: "kun se oma rakas on jotenkin luisunut pois ja tilalla on hirviö... "

Voimia!!!!


Lilli - 15.08.2009 - 08:25

Ainoan oikean ratkaisun teet. Jos jäisit, hän saisi hiljalleen otteen sinusta! Nyt on hyvä riuhtaista itsesi pois suhteesta, ennekun vahingoittaa sua enemmän. Narsisti hyvin harvoin tajuaa oman "ongelmansa" ja hakee apua siihen!
nimim. "12v narsistin otteessa ollut" (mutta ei enään)


Ilman nyt - 15.08.2009 - 08:34

Voi itku. Aivan kuin teksti olisi minun kirjoittamaa pari vuotta sitten. Aluksi mies oli ihana, kiltti, kunnollinen.. Mutta reilu vuoden yhdessäolon jälkeen alkoi mm. nuo kuvailemasi piirteet puskea esiin. Olin kovin rakastunut, mies kun aluksi suorastaan palvoi minua.. Vanhempani tykkäsivät hänestä aluksi todella paljon mutta loppua kohden mieli muuttui.. Mies Puhui lastenhankkimisesta mahd. pian ja yhteisen asunnon ostamisesta (Töölöstä, asuimme Helsingissä, mies koko ikänsä asunut Töölössä ja halusi jääräpäisesti jatkaa siellä asumista vaikka minua ko alue ei niin hirveästi napannut..) Nuo vaatimukset alkoivat kasvaa voimakkaammaksi painostukseksi päiväpäivältä.. Joten vihelsin pelin poikki ONNEKSI. Vain 2 kk erostamme miehelllä oli uusi 'uhri' kainalossa, ja alle vuoden jälkeen tämä uhri raskaana ja asunto ostettuna -Töölöstä, kuten mies vaati (ja vielä muuten samasta talosta jossa me kävimme katsomassa yhtä miehen mieleistä myytävää asuntoa) Mies ei joustanut yhtään, koulutti minua toiveittensa mukaiseksi.. Oikeastaan kaikki mistä tykkäsin ja arvostin ja haavelin oli väärin. Loppuvaiheessa jopa syömiseni ja pukeutumiseni.

Lähde pois hyvän sään aikana. Lähde pois, ennenkuin on myöhäistä. Ero tuosta narsistista oli paras asia mitä hänen suhteen tein.. Mitä pitemmälle eroa pitkität, sitä vaikeammaksi se tulee.

PALJON TSEMPPIÄ TÄÄLTÄ. Luota itseesi ja vaistoosi.


Entä jos.. - 15.08.2009 - 12:50

. katsoisi asiaa toisestakin näkökulmasta. Itsellä on kokemusta suhteesta jossa olisi ollut hyvä, kun olisi tehty niin kuin toinen haluaa. Molemmat samaa tyyppiä. Ja nämä tyypit ei tuohon alistu.
Minulla on aavistus kokemuksieni pohjalta että ap on hiukka katkera kun ei saa miestään toimimaan niin kuin hän haluaa. Ehkäpä miehesi ei myöskään suostu ylitse käveltäväksesi. Ehkäpä toimit tavalla jolla et kuitenkaan haluaisi miehesi toimivan. Haluat olla se nainen jonka mies saa kuulisat viimeiset sanat: "Kyllä kulta". Ehkäpä aiemmat "sopimukset" palvelevat vain sinua. Tuosta ei kyllä yhteistä säveltä löydy...
että ei se varmaan ratkasua muuta ongelmiinne...


emo - 15.08.2009 - 13:40

Viestisi ja koko ketju sai minussa ahdistuksen aikaan. Samanlaisia piirteitä on miehessäni.
Lupasin hänelle vielä yhden mahdollisuuden vaikka olin eropäätöksen jo tehnyt. Seuraan tilannetta ja lähden heti jos alkaa tulla vanhat kaavat. Nyt olemme olleet läheisiä ja vähän niinkuin vastarakastuneita, mutta sisimmässäni tiedän, ettei hän voi muuttua. Toisaalta säälin häntä/tilannetta. Sairasta??

Kuitenkin voin elää paremmin mielin loppuelämäni, jos tiedän antaneeni hänelle vielä mahdollisuuden.


ap - 16.08.2009 - 12:33

Ei, kyllä täsä tapauksessa minä olen se, joka on joustanut ja antanut periksi. Koittanut olla se järkevä ja tiettyyn pisteeseen se onkin hyvä, mutta jos toinen ei arvosta sitä ja yritä tulla myös vastaan niin jossain vaiheessa se on jo tyhmää.

Olen hakenut näkökulmaa myös yhteisiltä ystäviltämme (jotka puolueettomia), koska aina itse ei asioita näe välttämättä oikein. Miehen muuttunut käytös ei ole jäänyt muiltakaan huomaamatta.


samaa mieltä - 16.08.2009 - 21:04

kuin entä jos... itseäänkin vo miettiä, ja narsistiksi leimataan nykyään melkein kaikki jotka on muuten hankalia, myuistammehan, että väestöstä 2 % on niitä oikeita narsisteja?!

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|