Lähetä
e-kortti
ETUSIVU VANHEMMILLE LAPSILLE KOTI & KEITTIÖ E-KORTIT

PERHEKERHO KESKUSTELUT - PARISUHDE


| Vastaa viestiin | PARISUHDE |

Ystävistä kertominen?

Minä vain - 13.08.2009 - 16:12

Eli tarkoitan sitä kun miehellä ja naisella on vastakkaisen sukupuolen edustajia ystävinä niin toisitteko itse heidät esille kumppanillene?

Itse olen sitä mieltä että kyllä kannattaa tuoda esille en kuitenkaan tarkoita sitä että heistä pitää tulla parhaat ystävät. Itse olen tuonut ystävät ovat sitten miehiä tai naisia esille jotta mieheni ei tarvitse veivata ja vääntää miksi esim. Kalle mulle soittelee. Mieheni hanaa vastaa asiassa että hänen ei tarvitsi kertoa ystävistään mitään.

Mitä mieltä muut ovat?


VASTAUKSET:


Joo - 13.08.2009 - 17:30

Mun mielestä jos sanoo ettei muka tarvi kertoa ystävistään mitään, niin silloin on jotain salattavaa niissä "ystävissä". Jos ollaan vaan ystäviä, niin miksei niistä voi kertoa ja niitä tutustuttaa kumppanillekin.


äksy - 14.08.2009 - 08:17

On tottakai kerrottava, muutenhan se voipi olla erilainen"ystävä".
Vanhan sananlaskun mukaan;kuka pieruaan pidättelee, niin sillä on muutakin salattavaa.


Eemeli - 16.08.2009 - 13:10

(Nimimerkistä huolimatta olen nainen.)

Mulla aika monta miespuolista ystävää. Kaikki on mun miehen tuttuja siinä mielessä, että jos esim. jollain on synttärit tai valmistujaiset tms. niin mieskin kutsutaan aina mukaan. Toisinaan tulee toisinaan ei. Myöskin noiden perheellisten miespuolisten ystävien luona käydään usein kylässä koko perhe. Mutta siitä huolimatta ne on mun ystäviä, eli ei mies niihin pitele yhteyksiä.

Muutenkin meillä on tapana, että jaetaan elämämme toistemme kanssa, eli kerrotaan asioistamme jne. Molemmilla on omat jutut, mitä harrastetaan ja tehdään vapaa-ajalla, mutta tottakai niistä kerrotaan kotona kun ruokapöydässä vaihdetaan päivän kuulumiset. Kumpikaan ei siis tenttaa toisensa tekemisiä, mutta tapana nyt vaan on jutella niistä päivän kuulumisista aina illalla ruuan ääressä.


Punahilkka - 18.08.2009 - 17:57

Äksy: Ihana sananlasku!!

Toki voi ja kannattaakin tuoda vastakkaista sukupuolta olevat ystävät näytille ettei puoliso turhaan tule mustasukkaiseksi. Toki joskus vain käy niin että semmoinen ystävyys toista rassaa ja silloin voi miettiä kumpi on tärkeämpää, kumppanin mielenrauha vai ystävyys, toki järjellisissä rajoissa. Ei siis pidä antaa periksi kontrolloivalle tai sairaaloisen mustasukkaiselle tyypille.

Itselläni oli miespuolinen kaveri kun mieheeni tutustuin. Kaverisuhteeni selvästi ahdisti miestäni vaikkei hän koskaan mitään sitä vastaan sanonutkaan. Kyseinen kaveruussuhde ei ollut syvä tai minulle kovin tärkeä joten annoin sen hiipua. En erityisemmin ole katunut. Mieskin luopui ystävyydestään ex-naisensa kanssa koska tiesi sen rassaavan minua.

 

VASTAA VIESTIIN

Lähettäjän nimi:

Viesti:

  


| Etusivu | Vanhemmille | Lapsille | Koti & ruoka | E-kortit | Info | Palaute|